ΣΟΚ ΣΤΙΣ Η.Π.Α-Αλυσόδεσαν τρανσέξουαλ και την είχαν σκλάβα του σεξ

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΣΟΚ ΣΤΙΣ Η.Π.Α-Αλυσόδεσαν τρανσέξουαλ και την είχαν σκλάβα του σεξ.Ίσως να μην έχει προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά του εγκλήματος το μέγεθος της φρίκης που αποκαλύφθηκε στη Λουιζιάνα, όταν αστυνομικοί ανακάλυψαν μια τρανσέξουαλ γυναίκα που επί επτά ολόκληρους ζούσε ως κανονική σεξουαλική (και όχι μόνο) σκλάβα, και έχοντας υποστεί τα χειρότερα σωματικά βασανιστήρια από τρία άτομα που ακόμη και στην κόλαση θα ήταν ανεπιθύμητα.

Τη γυναίκα ανακάλυψε το βράδυ του Σαββάτου και σε άθλια κατάσταση ο βοηθός Σερίφη της πόλης , δεμένη σε ένα δέντρο με χοντρή αλυσίδα υλοτομίας για το κόψιμο μάλιστα της οποίας χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Αμέσως διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και ξεδίπλωσε όλο της το δράμα αφήνοντας συγκλονισμένους τους πάντες τόσο από όσα μεσαιωνικά βασανιστήρια περιέγραψε αλλά και από τα βαθιά εγκαύματα που έφερε στο σώμα της.
Η γυναίκα υπέδειξε ως απαγωγείς και βασανιστές της τον 37χρονο David Rodriguez την 39χρονη σύντροφό του Christina Marie Harper και την επίσης 39 ετών φίλη τους Ambre Tubbs Lomas, οι οποίοι σε ελάχιστο χρόνο συνελήφθησαν.

Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Η άτυχη τρανσέξουαλ γυναίκα είχε αναπτύξει γνωριμία μέσω διαδικτύου με τον David Rodriguez και την Christina Marie Harper και πριν επτά μήνες αποφάσισε να μετακομίσει στο σπίτι τους στο Natchitoches Parish Αjax, μάλιστα το ζευγάρι προσφέρθηκε με εξαιρετική ευγένεια να πάει στην πόλη του θύματος και να την βοηθήσει στη μετακόμιση.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Όπως όμως η ίδια κατέθεσε, μόλις έφτασε στο ερημικό αγρόκτημα των μέχρι τότε διαδικτυακών φίλων της, “η ευγένειά τους ξαφνικά χάθηκε”. Την ανάγκασαν να τους παραδώσει όλα της τα χρήματα, ενώ ταυτόχρονα της εξαφάνισαν και τη μοτοσικλέτα Harley-Davidson με την οποία η ίδια είχε έρθει στο “νέο” της σπίτι. Ταυτόχρονα ο Rodriguez της έφτιαξε ένα τατουάζ στο σώμα και αφού την φωτογράφισε με αυτό, ανάρτησε την φωτογραφία της σε μια ιστοσελίδα,“δηλώνοντάς” την ως “σκλάβα”.

Και πραγματικά ως σκλάβα την είχαν, αφού εκτός του ότι την κρατούσαν παρά τη θέλησή της, την βίαζαν καθημερινά τόσο ο άνδρας όσο και οι δυο γυναίκες με τρόπους που δεν είναι δυνατόν να περιγραφούν, ενώ ταυτόχρονα η ίδιαέπρεπε να μαγειρεύει, να φροντίζει τα ζώα, να κάνει αγροτικές εργασίες, μέχρι και να κατασκευάζει μια στέρνα νερού !
ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

Όταν η τρανσέξουαλ γυναίκα-σκλάβα δεν συμμορφωνόταν με τις διεστραμμένες επιθυμίες του σατανικού τρίο, τότε την περίμεναν τα πιο φρικτά βασανιστήρια. Την έδεναν ολόγυμνη στο δέντρο και την άφηναν εκεί επί ώρες ακόμη και όταν έκανε παγωνιά, χωρίς φαγητό και αντί για νερό την υποχρέωναν να πιεί τα ούρα της. Επίσης της χάρασσαν με καυτό μέταλλο ευαίσθητα σημεία του σώματός της προκαλώντας της πόνους έξω από κάθε φαντασία, ενώ όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που την εξέτασαν, με εγκαύματα χάραξαν στο σώμα της και το όνομα του άνδρα του σατανικού τρίο ! Επίσης συχνά για να την τιμωρήσουν όταν επιχειρούσε να διαφύγει, έκαναν χρήση ηλεκτρικής εκκένωσης με συσκευή taser !
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

Εκτός όμως από τα όργανα βασανιστηρίων, στο σπίτι της φρίκης η Αστυνομία ανακάλυψε και ένα μικρό οπλοστάσιο από πιστόλια, καραμπίνες και αυτόματα και ημιαυτόματα πυροβόλα όπλα κάθε είδους, καθώς και μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών.
Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τους τρεις σατανάδες ζούσαν και δυο έφηβοι, χωρίς, από τις Αρχές, να έχει δοθεί το παραμικρό στοιχείο γι’ αυτούς, ηλικίας, φύλου ή όποιας συγγενικής ή άλλης σχέσης, που ήδη οδηγήθηκαν σε στέγη προστασίας ανηλίκων.
Οι τρεις συλληφθέντες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για απαγωγή, ληστεία, ομηρεία, υποχρεωτική εργασία, βαρύτατες σωματικές βλάβες, εμπορία ανθρώπου, καθώς και παράνομη κατοχή όπλων. Ωστόσο μπορούν να αφεθούν και οι τρεις ελεύθεροι μετά από μια τεράστια χρηματική εγγύηση που ορίστηκε στο ύψος του 1.150.000 δολαρίων. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template