ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ! -Έξελθε από του ανθρώπου και μηκέτι εισέλθης εις αυτόν

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ!-Έξελθε από του ανθρώπου και μηκέτι εισέλθης εις αυτόνΣτην νέα ελληνική κυβέρνηση ταιριάζουν γάντι τα σχόλια του Τάκη Ζαχαράτου στον Παντελίδη.
Απολαύστε το σχετικό video και αναρωτηθείτε

αν αυτή η κυβέρνηση δεν θυμίζει διπλά πιτόγυρα και τζατζίκι παρφούμ.

Όσο αφορά την ορκομωσία δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως επρόκειτο για τον Εξορκισμό της λαικής δεξιάς.
-Απεταξάμην δέσποτα, απεταξάμην...
Την ίδια ώρα που ο Σαμαράς και ο Ιερώνυμος εξόρκιζαν το νέο κυβερνητικό σχήμα ο Τσίπρας προσκεκλημένος στα ευρωπαϊκά σαλόνια συναντούσε τον Μάριο Ντράγκι, έναν από τους πλέον ισχυρούς παίκτες της ευρωπαϊκής οικονομίας.



Δεν έχουμε καμία διάθεση να πλέξουμε το εγκώμιο του Τσίπρα αλλά αν αξιολογήσεις δημοσιογραφικά την σημασία της συνάντησις του με τον επικεφαλής της ΕΚΤ σε αντιστοιχία με την πολύωρη ζωντανή μετάδοση του Εξορκισμού της λαϊκής δεξιάς αντιλαμβάνεσαι ότι οι χρεοκοπημένοι καναλάρχες μας αντιμετωπίζουν ως συμπλήρωμα του κυβερνητικού θιάσου-Παρατράγουδα.

Μόνο που αυτή τη φορά το έργο δεν θα έχει το τέλος της αρεσκείας τους.

Κι όχι γιατί αίφνης θα αφυπνισθεί η ελληνική κοινωνία από το αργό βράσιμο του βατράχου αλλά γιατί πλέον η ελληνική κυβέρνηση έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία.
Γύρευε τι θα έχουν ακούσει οι Ευρωπαίοι από το οργισμένο στόμα του Χάρη Θεοχάρη για τους καυτούς φακέλους και την εγχώρια διαπλοκή.



Όχι οτι δεν τα υποψιαζόντουσαν, μόνο που ο οργισμένος Θεοχάρης είναι η πιο ασφαλής πηγή ενημέρωσης για τους Ευρωπαίους όσο αφορά την λειτουργία κυβέρνησης, ΣΔΟΕ και δημοσίων οργανισμών. Δείτε το βλέμμα του και μπορείτε να αντιληφθείτε τι έχει πει για την κυβέρνηση στους Ευρωπαίους.
Πάντως ότι και να πει αυτά που πρόκειται να συμβούν τους επόμενους μήνες με το νέο κυβερνητικό σχήμα ούτε ο πλέον ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να τα φαντασθεί.
Από χθες ο Αντώνης Σαμαράς απέκτησε πολλούς ορκισμένους εχθρούς, όπως ο Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Γιάννης Μιχελάκης, ο Αδωνης Γεωργιάδης, η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος-ακόμη και ο Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος έφαγε πολύ ξύλο όλο αυτό το διάστημα-συχνά άδικα.
Άλλωστε πριν καν ορκιστούν εμφανίστηκε υπουργός που παραδέχθηκε ότι παρότι έχει ψηφίσει την περίφημη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ δεν μπήκε καν στον κόπο να τη διαβάσει!
Τα καλύτερα έρχονται...πηγη

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template