Φέτος θα κάνω διακοπές σε φορτηγό πλοίο!

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Εχετε κάνει διακοπές με αυτοκίνητο, με τραίνο, με αεροπλάνο και με σκάφος ή κρουαζιερόπλοιο. To μέσο με το οποίο σίγουρα δεν έχετε κάνει ποτέ διακοπές είναι ένα φορτηγό πλοίο!
Και όμως αυτή είναι η νέα μόδα που σας δίνει τη δυνατότητα να φτάσετε σε μέρη που κανένα κρουαζιερόπλοιο, πόσο μάλλον ένα γιωτ, δεν θα προσεγγίσει ποτέ!
Τα βλέπετε αραγμένα στα λιμάνια, να περνάνε δίπλα σας ενώ κατευθύνεστε κάπου με ένα ιπτάμενο δελφίνι ή καταμαράν. Τα θαυμάζετε για το μέγεθός τους και αναρωτιέστε πως θα είναι το εσωτερικό τους.
Τώρα μπορείτε να μάθετε καθώς τα φορτηγά πλοία εδώ και μερικά χρόνια έχουν ανοίξει τις καμπίνες τους στο κοινό και προσφέρουν αποδράσεις που δεν έχετε καν ονειρευτεί.
Μη φαντάζεστε τις καμπίνες του πληρώματος και ότι θα είναι στριμωγμένα…
Ειδικοί χώροι στα πλοία αυτά έχουν διασκευαστεί για να προσφέρουν απόλυτες ανέσεις, πάντα με θέα στο πέλαγος ή τον ωκεανό και γαστριμαργικές απολαύσεις που οι διάσημοι μάγειροι των εμπορικών πλοίων μπορούν να προσφέρουν.
Αλλωστε, οι καλύτεροι σεφ και στα εστιατόρια της ξηράς έχουν προϋπηρεσία σε βαπόρια.
Ακόμα και στο ντεκ όμως υπάρχουν ειδικές προβλέψεις για τους από τους επίτιμους καλεσμένους. Ξαπλώστρες, σκίαση, και ακόμα και πισίνες μπορούν να το κάνουν το ταξίδι σας εκτός από ιδιαίτερο και απόλυτα απολαυστικό.

Τα 

δρομολόγια που πραγματοποιούνται καλύπτουν ολόκληρο τον κόσμο (γύρος του κόσμου σε 83 μέρες) αλλά φυσικά προσφέρουν και συντομότερες αποδράσεις και πάντα μπορείτε να επιλέξετε την αποβίβαση σε κάποιο λιμάνι και την επιστροφή με αεροπλάνο στην …πατρίδα.
Για να έχετε μία ιδέα από τις διαδρομές που μπορείτε να κάνετε ειδικά ξεκινώντας από την Ελλάδα, σα παραθέτουμε ένα τυπικό δρομολόγιο:
Γένοβα (Ημέρα 1η) Βαρκελώνη (2η) Βαλέντσια (4η) Πειραιάς (9η) Διώρυγα του Σουέζ (12η) Σιγκαπούρη(26η) Χονγκ Κονγκ (32η) Κινγκντάο (36η), Σαγκάη (38η), Νίνγκμπο (39η), Γιαντιάν (41η) and Νάνσα (42η), Χονγκ Κονγκ, (43η) Σιγκαπούρη(49η) Διώρυγα του Σουέζ (62η) Πειραιάς (65η) Λα Σπέτσια (68η) and Γένοβα (70η ημέρα)..thetoc.gr
Φυσικά, τα δρομολόγια είναι ανεξάντλητα και μπορείτε να ξεκινήσετε από ένα άλλο ευρωπαϊκό λιμάνι το οποίο θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε διαδρομές προς την Αμερική ή οποιοδήποτε άλλο προορισμό.

Στις παρακάτω διευθύνεις θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες για αυτό τον τρόπο διακοπών αλλά και όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια!
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template