Λίγη τσίπα βρε Δημήτρη Σιούφα..!!

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Γράφει ο Σ.Καρατζαφέρης
Πρώτος ο Δημήτρης Σιούφας στο ανακάτεμα της σούπας... Της πολιτικής βεβαίως, βεβαίως... Και να φανταστείς ότι ξεκίνησες σαν το φτωχόπαιδο από την Καρδίτσα. Τότε, να μου πεις δεν ήξερες τα «κόλπα» της κοινοβουλευτικής ζωής. Μόνο που όταν τα έμαθες, ξέχασες την φτώχεια του και μεγαλοπιάστηκες, με την κουτοπονηριά στο μάτι.
Α ρε, Δημητράκη, είσαι φρούτο και συ της δεκαετίας του '80. Διατέλεσες υφυπουργός Δημόσιας Τάξης και Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αλλά και υπουργός Ανάπτυξης στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. Ήσουν μεγάλη επιτυχία από όπου και αν πέρασες. Έχουν να το λένε όλοι εκείνοι που συνεργάστηκαν μαζί σου. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν να σε κάνουν, για τις «ξεχωριστές» σου ικανότητες πρόεδρο της Βουλής.
Εμπνεόμενος από το πνεύμα αξιοκρατίας, είχες περάσει βράδυ από το κοινοβούλιο ρύθμιση με την οποία μονιμοποιούσες όλους τους μετακλητούς και αποσπασμένους υπαλλήλους που υπηρέτησαν στην Βουλή από τον Μάρτιο του 2004 έως και τον Σεπτέμβριο του 2009, φορτώνοντας το ελληνικό δημόσιο με τεμπέληδες και άτομα με ανύπαρκτα προσόντα. Διακομματικά πάντα, για να είμαι και αντικειμενικός.
Λεφτά υπάρχουν για το Σιουφέικο... Κόντρα στο ρεύμα της εποχής που θέλει τους νέους δικηγόρους να αμείβονται με μόλις επτακόσια ευρώ, ο γιος σου Γιώργος κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια, την εποχή της «γαλάζιας» διακυβέρνησης, να αποκτήσει ακίνητα συνολικής εμπορικής αξίας 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και, φυσικά, διαμέρισμα με πισίνα δίπλα στον Λυκαβηττό!
Και επειδή καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, οι γιοι σου, εσένα του «βετεράνου» πολιτικάντη, Γιώργος και Μάριος αξιοποιώντας την εισπρακτική εταιρεία του πατρός τους και υπό τη διεύθυνση της μητρός τους, κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να σαρώσουν σχεδόν το 90% όλης αυτής της αγοράς των κόκκινων δανείων, πραγματοποιώντας τζίρους πολλών εκατομμυρίων, αλλά και ετήσια κέρδη επίσης εκατομμυρίων. Βέβαια δεν ξέφυγαν από την λαϊκή οργή που έκανε τα γραφεία των «πιράνχας» λαμπόγυαλο.
Και τώρα Δημήτρη Σιούφα, σιωπή και λούφα. Με μια διαφορά όμως... Το εκμυστηρεύθηκες τότε στον Κώστα Καραμανλή: «Ναι μεν δεν θα είμαι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του 2012, γιατί δεν θέλει ούτε ζωγραφιστό να με βλέπει ο Σαμαράς, όμως θα ήθελα να είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας...»!!!
Έλεος ρε Δημήτρη και λίγο τσίπα ρε αδελφέ μου!
spirospero.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template