ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΥΑΚΙΑ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ...ΚΑΤΑΡΡΑΧΤΕΣ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Το παράκαναν. Ξέραμε ότι ήταν αυθάδεις και θρασύτατα ασυνείδητοι. Τώρα αντιληφθήκαμε ότι είναι και μαφιόζοι. Και επικίνδυνοι. Όλοι εκείνοι που φιλοξενούν
αντιεπιστημονικές, αντιδεοντολογικές και ανήθικες σφυγμομετρικές έρευνες που εκ του πονηρού σπρώχνουν στην άβυσσο τον πολίτη με κατευθυνόμενα νούμερα και πλασματικά εργαλεία, δημιουργώντας κλίμα μη σεβόμενοι τον ρόλο τους στην πανεπιστημιακή κοινότητα.
Η υπόθεση με τα ποτάμια, τα ρυάκια και τους καταρράκτες τελικά έχει εκτός από πλάκα και μυρωδιά Καμόρα. 
Ο βαλτός δήθεν γόης του συστήματος που μεταβάλλεται σε βάλτο, για να μας σώσει. Ένα ακόμα ερμαφρόδιτο πολιτικό σχήμα-κομματίδιο που μια νύχτα ξύπνησε όταν του χτύπησαν την πόρτα οι νταβατζήδες για να αρπάξει κι άλλους αγνούς και εξαπατημένους που τους τα πήραν όλα οι κλέφτες και οι λωποδύτες που κατέστρεψαν την πατρίδα μας.
Διαβάστε το πατριωτικό olympia.gr με το οποίο συμφωνούμε απόλυτα και το ευχαριστούμε που υπάρχει στο διαδίκτυο αφού έχει τα κότσια και τα βάζει κι αυτό με τους μαφιόζους:
“Από το λεφτά υπάρχουν, στο να ξεβρωμίσει ο τόπος και τέλος… να το πάρει το ποτάμι! Παίζουν τα ρέστα τους για να γλιτώσουν την τιμωρία.
Κατευθύνουν τους ραγιάδες στα “βολικά σχήματα” με την δικαιοσύνη απλώς να παρατηρεί.
Χθες λοιπόν αναρωτηθήκαμε για την “δημοσκόπηση” του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που έδινε στο Ποτάμι το ιλιγγιώδες ποσοστό του 13%! Ρωτήσαμε ευθέως γιατί αυτή η δημοσκόπηση είναι ανυπόγραφη, γιατί δεν έχει αναρτηθεί καν στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου… αλλά δεν έχει καν ανακοινωθεί!
Την απάντηση την έδωσε το “Μακελειό” με μία αποκάλυψη που πρέπει να απασχολήσει πλέον την δικαιοσύνη.
“Ο Νίκος Μαραντζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα τηλεοπτικά πάνελ ως ένα από τα βασικά στελέχη του πολιτικού φορέα “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.
Αυτό που διαπιστώσαμε-μετά από ρεπορτάζ και διασταύρωση πληροφοριών- είναι ότι ο προαναφερόμενος “σύντροφος” του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τους καθηγητές που συντονίζουν και οργανώνουν τις έρευνες-δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!
Συγκυρία ή σύμπτωση η Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου- που δίνει 13% στο “Ποτάμι”; Την συγκεκριμένη δημοσκόπηση συντόνισε ο Επίκουρος καθηγητής κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ο οποίος φέρεται να είναι βοηθός του κ. Μαραντζίδη”.
Δείτε τώρα τι ακριβώς κάνει ο κύριος Μαραντζίδης. Από προγενέστερη έρευνα του Βήματος για την Χρυσή Αυγή. Από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας βεβαίως – βεβαίως…



Ένα μονάχα θα πούμε για να κλείσουμε σε μια χώρα που η δικαιοσύνη(φυσική και πολιτική)έχει πάει περίπατο: Ο πολίτης είναι μόνος του. Ο φασισμός δυστυχώς θα του φάει τις σάρκες. Και ο φασισμός δεν είναι απαραίτητα πάντα μαύρος…
Αποκάλυψη: Ποιος κρύβεται πίσω από την δημοσκόπηση σκάνδαλο που δίνει 13% στο «Ποτάμι» : Ο «Σταυροφόρος» του κόμματος του Θεοδωράκη στην ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!
ΝΕΑ ΑΙΣΧΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ: ΜΕ 41% ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 4.5-9% ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ Χ.Α ΚΑΙ…ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ;

makeleio.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template