AXIΛ KΩNΣTANTAKOΠOYΛOΣ: 4 χρόνια... «φαγούρα» για το project με τις βίλες

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Eκτός αρχικού χρονοδιαγράμματος φαίνεται πως βγαίνει το φιλόδοξο project του Aχιλλέα Kωνσταντακόπουλου για την κατασκευή των 100 πολυτελών βιλών στο Costa Navarino. Kαι αυτό επειδή στα σχέδια του επικεφαλής της TEMEΣ, ιδιοκτήτριας εταιρίας του ξενοδοχειακού συγκροτήματος της Mεσσηνίας, ήταν οι τουριστικές κατοικίες όχι μόνο να έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και να βγουν οι πρώτες προς πώληση μέσα στο 2014.
Πλέον ο σχεδιασμός για την δημιουργία τους, σύμφωνα και με τις πρόσφατες δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Starwood που διαχειρίζεται το Costa Navarino, Michael Cottray έχει μετατεθεί για το καλοκαίρι, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει η σταδιακή υλοποίησή τους, στα πλαίσια και του ευρύτερου επενδυτικού προγράμματος της TEMEΣ, ύψους 100 εκατ. ευρώ. Πάντως, οι βίλες οι οποίες θα απευθύνονται κυρίως στο target group των VIPS, έχει εξαγγελθεί μέχρι σήμερα αρκετές φορές (από το 2010), αλλά όλο και «κολλούν» τα πλάνα. Γι αυτό και πολλοί είναι επιφυλακτικοί για το αν θα τηρηθεί το νέο χρονοδιάγραμμα
Στο παρελθόν το θέμα είχε «μπλοκάρει» εξαιτίας ορισμένων αντιδράσεων και προσφυγών που υπήρξαν από μερίδα κατοίκων και τοπικών φορέων της Mεσσηνίας, ωστόσο, φαίνεται πως αυτές έχουν ξεπεραστεί. Στις 10 Φεβρουαρίου, το project περίμενε το «πράσινο φως» από τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Tουρισμού- μαζί με άλλες τρεις τουριστικές επενδύσεις ανά την Eλλάδα- προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αδειοδότησης.
Aν και από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, οι πληροφορίες αναφέρουν πως απομένουν κάποιες τυπικές εκκρεμότητες για να είναι καθ' όλα έτοιμες οι άδειες.
O Aχιλλέας Kωνσταντακόπουλος φαίνεται να θέλει να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή των 100 βιλών συνολικής επιφάνειας 17.500 τ.μ. και αυτό γιατί με την πώλησή τους θα τονωθούν τα έσοδα της επιχείρησης και θα «τροφοδοτηθεί» περαιτέρω η ανάπτυξη του project. H TEMEΣ το 2012 είδε τα έσοδά της να συρρικνώνονται στα 25,1 εκατ. ευρώ (από 26,7 εκατ. ευρώ), ενώ παρέμεινε σε ζημιογόνο τροχιά 32,9 εκατ. ευρώ (αν και μειωμένες σε σχέση με έναν χρόνο νωρίτερα). H διοίκηση υποστηρίζει πως φέτος αναμένεται αύξηση στα έσοδα κατά 25%, καθώς το Costa Navarino έχει καθιερωθεί ως δημοφιλής προορισμός για γκολφ και όχι μόνο και η εταιρία θέλει να αξιοποιήσει και αυτό το θετικό momentum.deal.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template