Νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα 2-1 τον Ολυμπιακό

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Η ένταση ξεκίνησε από νωρίς καθώς αρκετά μεγάλης έκτασης επεισόδια προκλήθηκαν πριν την έναρξη του ντέρμπι με συμπλοκή οπαδών και δυνάμεων των ΜΑΤ. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Οπαδοί επιτέθηκαν σε δυνάμεις των ΜΑΤ και τα αίματα άναψαν για τα καλά έξω από το γήπεδο. Υπήρξε πετροπόλεμος και ρίψη άλλων αντικειμένων.
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά αλλά γρήγορα οι δύο ομάδες υποχρεώθηκαν σε μια αναγκαστική αλλαγή η κάθε μια με τον Ιμπαγάσα να αποχωρεί για τον Ολυμπιακό και τη θέση του να παίρνει ο Πέρεζ, ενώ τη θέση του Λάζαρ πήρε ο Κατσουράνης για τον ΠΑΟΚ.
0-1
Ο Ανδρέας Σάμαρης στο 33' με ένα σουτ-κεραυνό νίκησε τον Γλύκο και έσπευσε μαζί με τους συμπαίκτες του να αφιερώσει το γκολ στον Μάικλ Ολαϊτάν.Ο Σάμαρης με ένα εκπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ στην Τούμπα και... πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του. Αμέσως μετά ο Έλληνας διεθνής μέσος έβγαλε την φανέλα με το νούμερο 99 του Ολαϊτάν και μαζί με όλους τους άλλους παίκτες του Ολυμπιακού αφιέρωσε το τέρμα του στον Αφρικανό παίκτη. «Για σένα Μάικλ, για σένα», φώναξε ο Σάμαρης.
1-1
Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε σχεδόν άμεσα στο 36' με τον Αθανασιάδη που εκμεταλεύτηκε το λάθος του Μανωλά, και μόνος απέναντι στον Ρομπέρτο πλάσαρε σωστά για την ισοφάριση.
2-1
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν δυνατά αλλά και πάλι τα νεύρα και οι δυνατές μονομαχίες επικράτησαν, με πιο χαρακτηριστική φάση αυτή όπου ο Ισαουράλδε κτυπά εκτός φάσης τον Εντινγκά. Στο 84' ο Τζαβέλας, μετά από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού έγραψε το τελικό 2-1 με το δεξί και πανηγύρισε ανάλογα το γκολ του μέσα σε αποθέωση.
Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Ολυμπιακό που δείχνει να σκέφτεται περισσότερο το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ, ενώ για τον ΠΑΟΚ ήταν μια σημαντική νίκη με τον Γεωργιάδη στον πάγκο της μετά την απόλυση του Στέφενς.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Ισαουράλδε, Βίτορ (83' Κίτσιου), Τζαβέλλας, Κάτσε, Λάζαρ (24΄Κατσουράνης), Σαλπιγγίδης, Νάτχο, Λούκας, Αθανασιάδης (81' Χούσεν).
Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μπονγκ, Σάμαρης, Εντινγκά, Μασάντο, Φουστέρ (81' Πελέ), Ιμπαγάσα (15' Πέρες), Βαλντές (72' Κάμπελ).
Γκολ: 36' Αθανασιάδης, 84' Τζαβέλλας / 33' Σάμαρης
Κίτρινες κάρτες: 23' Αθανασιάδης, 48' Κάτσε, 57' Ισαουράλδε, 84' Τζαβέλλας / 23' Μανωλάς, 27' Μασάντο, 56' Σαλίνο
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template