Τέσσερα LNG για την Oceanus

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Τέσσερα LNG πρόκειται να παραλάβει η Oceanus, συμφερόντων Γ. Οικονόμου. Τα πλοία κατασκευάζουν έναντι 880 εκατ. δολαρίων τα ναυπηγεία Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering (DSME).
Η Τράπεζα της Κορέας (ΚΕΧΙΜ), θα παράσχει άμεσο δανεισμό 353 εκ. δολαρίων. Στα τέλη Ιανουαρίου, η KEXIM παρείχε άμεσο δάνειο άμεσο δάνειο 264 εκατ. . δολαρίων στην Νορβηγική Songa Offshore για την κατασκευή δύο εξεδρών στα ναυπηγεία Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering
Πηγή: www.komec.kr

KEXIM προσφέρει 600 εκατ. δολάρια για την DSME
 Η Export-Import Bank of Korea (KEXIM) ανακοίνωσε στις 3 Φεβρουαρίου ότι το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα είχε αποφασίσει να παράσχει συνολικά $ 353m χρηματοδότησης πλοίων συμπεριλαμβανομένων των $ 203m των άμεσων δανείων, 150 εκατομμύρια δολάρια της εγγύησης του εξωτερικού χρέους και το κ.λπ. για Έλληνας εφοπλιστής που Oceanus απονεμηθεί τέσσερα νεότευκτα πλοία μεταφοράς LNG στην Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering.
Της χρηματοδότησης, $ 150 που προσφέρονται ως εγγύηση εξωτερικό χρέος προορίζεται για οικιακή έχει εμπορική τράπεζα Korea Exchange Bank και διεθνείς εμπορικές τράπεζες συμμετέχουν στην παγκόσμια αγορά χρηματοδότησης πλοίων.
Προηγουμένως, με την εγγύηση του εξωτερικού χρέους της KEXIM, Korea Exchange Bank παρέχονται $ 70 τη χρηματοδότηση πλοίων δυνατότητα να CSAV της Χιλής τον Αύγουστο, ακολουθούμενη από $ 130 που προσφέρονται στους Teekay του Καναδά το Νοέμβριο και 100 εκατ. δολάρια για την Stena της Σουηδίας, τον Δεκέμβριο.
Ο Έλληνας εφοπλιστής Oceanus υπέγραψε εξαγωγική σύμβαση για τέσσερις υψηλής απόδοσης και φιλικό προς το περιβάλλον πλοία μεταφοράς LNG αξίας $ 880m με Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering τον Ιούλιο του 2011.
Ο φορέας LNG οικολογικού σχεδιασμού (Tri-Fuel Diesel Electric Propulsion πλοίου) είναι ικανή για την εξοικονόμηση καυσίμων κατά περίπου 30% σε σύγκριση με ένα υπάρχον μεταφοράς LNG (ατμοστρόβιλος πρόωσης πλοίου) με κινητήρα ο οποίος διαθέτει αναβαθμισμένες της αποδοτικότητας των καυσίμων.
Μια επίσημη KEXIM είπε, "KEXIM θα μπορούσε να μειώσει τους κινδύνους των αποσύρει προτείνοντας τη λειτουργία ενός τραπεζικού λογαριασμού για την κατάθεση να εξασφαλίσει ένα δάνειο για την ασφάλεια του πλοίου και των πρόσθετων ταμειακών ροών προκειμένου να μειώσουν τους παράγοντες κινδύνου σε έργα που παρέχουν περίπου το 60% του συνολικού δανείου για Oceanus, »και πρόσθεσε:« Ως Οργανισμό Εξαγωγικών Πιστώσεων (ECA), θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στην υποστήριξη των εξαγωγών των εγχώριων ναυπηγείων μέσω της προτίμησης παροχή χρηματοδότησης. "
Νωρίτερα, στις 24 Ιανουαρίου, KEXIM προσέφερε $ 264m χρηματοδότησης για την εξαγωγή των πλοίων σε offshore της Νορβηγίας φορέα γεωτρήσεων Songa οποία είχε απονεμηθεί δύο γεωτρύπανα στην Daewoo.
Ένας αξιωματικός KEXIM σχολίασε, «Η χρηματοδότηση για την σύμβαση γεωτρύπανο θεωρείται ότι είναι ένα θαυμάσιο επίτευγμα γίνεται από τη συνεργασία δανείου μεταξύ ανώτερων χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως GIEK και το κ.λπ., συμπεριλαμβανομένων KEXIM και junior όργανα, ή τα εγχώρια επιχειρηματικά επενδυτές", και συνέχισε: «Με προσφέροντας ανάλογα δάνεια πακέτο προς τα πλοία που χορηγούνται σε ναυπηγεία της Κορέας, θα βάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια μας για τη χρηματοδότηση των πλοίων υποστήριξης, για παράδειγμα, από την κατοχή εγχώριων εταιρικούς επενδυτές έχουν εύπορη ρευστότητας συμμετάσχει στη χρηματοδότηση του πλοίου. "
Πηγή:  www.komec.kr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template