ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Στο Σότσι ξεκίνησαν και επισήμως οι μεγαλύτεροι και πιο σημαντικοί από άποψη συμμετοχών και επιβλητικότητας Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες με μία φαντασμαγορική τελετή έναρξης, σκηνές από την οποία μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.
Δεκάδες ξένοι ηγέτες, βασικά η παγκόσμια πολιτική ελίτ βρισκόταν στο Σότσι για να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης, μαζί με τον πρόεδρο Β.Πούτιν και τον πρωθυπουργό Ν.Μεντβέντεφ
Οι τραγουδίστριες του συγκροτήματος t.A.T.u. εμφανίστηκαν αρχικά στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνήτραγουδώντας και ξεσηκώνοντας τους θεατές.
Ακολούθησε η ρωσική στρατιωτική χορωδία που έπαιξαν τέλεια την παγκόσμια επιτυχία «Get Lucky» του ντουέτου Daft Punk στέλνοντας κύματα ενθουσιασμού στο κοινό που χειροκροτούσε στο ρυθμό του μουσικού κομματιού αναφέρει το 
.defencenet.
Άλλωστε, η στρατιωτική μπάντα είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο για τις μοναδικές διασκευές που πραγματοποιεί, δίνοντας πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας στο επίσημο τραγούδι της ταινίας Skyfall.
Μετά το μουσικό διάλειμμα, σειρά είχε η ιστορία και για αυτό το σκοπό φωτογραφίες σπουδαίων προσωπικοτήτων της Ρωσίας, όπως ο Πιότρ Τσαικόφσκι, έκαναν πασαρέλα στη γιγαντοοθόνη, ενώ αμέσως μετά εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό του Σότσι.
Ψεύτικο χιόνι άρχισε στη συνέχεια να πέφτει και ξαφνικά πέντε γιγαντιαίες χιονονιφάδες σχημάτισαν τους ολυμπιακούς κύκλους (η μία χιονονιφάδα δεν άνοιξε σε αυτό το περίπλοκο εφέ).
H ρωσική κυβέρνηση, δαπάνησε 51 δισεκατομμύρια δολάρια, για να καταστήσει το Σότσι τουριστικό θέρετρο παγκόσμιας ακτινοβολίας, γεγονός που καθιστά τους φετινούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες τους τεχνολογικά πλέον άρτιους στην στην ιστορία του θεσμού.
Μετά την αναδρομή στο παρελθόν, οπτικό εφέ ταξίδεψε τους θεατές καθώς στην γιγαντοοθόνη έκανε την εμφάνισή της μία Τρόικα. Η εικονική ιππήλατος άμαξα κάλπασε αρμονικά στέλνοντας το φως της στους θεατές, αν και για τα ελληνικά δεδομένα η αντίστοιχη τριάδα είναι γνωστή για να σπέρνει το… σκότος στο πέρασμά της.
Από τα περήφανα άλογα, η τελετή συνέχισε στους δυνατούς ρυθμούς ηλεκτρονικών μουσικών κομματιών, στους οποίους χόρεψαν δεκάδες χορευτές ντυμένοι αρχικά σαν εργάτες και στη συνέχεια σαν γαμπροί και νύφες, που κατέληξαν στον σχηματισμό ενός κύκλου που παραπέμπει σε αυτόν της ζωής.
Αμέσως μετά η γλυκιά Λιούμπο, η μικρή πρωταγωνίστρια της τελετής, «περπάτησε» στον αέρα κρατώντας ένα κατακόκκινο μπαλόνι, εικόνα που παραπέμπει σε ένα από τα έργα του γνωστού Βρετανού καλλιτέχνη, Μπάνκσι.
Τέλος η γνωστή σοπράνο Αννα Νετρέμπο, τραγούδησε τον Ολυμπιακό ύμνο που συνέθεσε ο Σπύρος Σαμαράς σε ποίηση του Κωστή Παλαμά.
Στο μεταξύ υψωνόταν η Ολυμπιακή σημαία, την οποία μετέφεραν στο στάδιο σημαντικές Ρωσικές προσωπικότητες, εκ των οποίων και η πρώτη γυναίκα που ταξίδεψε στο διάστημα, Βαλεντίνα Τερέσκοβα
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template