Τα ζώδια της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.
Κριός
Προσοχή στα παρακινδυνευμένα οικονομικά ρίσκα για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στα επαγγελματικά σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την πίεση που είχατε λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων και έτσι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικές μεθόδους, για να έχετε πρόοδο και επιτυχία στην καριέρα σας. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, φροντίστε να μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας το σύντροφο σας, γιατί η υπομονή του έχει εξαντληθεί. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα συνεργασιών και να μεθοδεύσετε σωστά τις κινήσεις σας. Τα τρέχοντα οικονομικά σας, αλλά και τα βαθύτερα συναισθηματικά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο.

Ταύρος
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για ασχοληθείτε εποικοδομητικά με τον σύντροφό σας ή και τους συνεργάτες σας. Θα προκύψουν ορισμένες προτάσεις που θα μπορέσετε να διεκδικήσετε καλύτερους όρους και να εισπράξετε περισσότερα χρήματα από ότι περιμένατε. Ο ερωτικός τομέας δεν υπόσχετε και τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Παράνομες ή κρυφές σχέσεις μπορεί να αποκαλυφθούν με ανυπολόγιστο κόστος. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας, γιατί θα είστε πολύ αγχωμένοι με τα επαγγελματικά σας, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στο σύντροφο σας.

Δίδυμοι
Ακόμη, θα γυρίσετε την πλάτη σας σε αυτά που σας πίκραναν και θα γίνετε πιο δυναμικοί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Μη δεσμευτείτε σε κάτι γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σας ταιριάζει ή να το μετανιώσετε. Όσοι από εσάς είστε σε φάση όπου θα πρέπει να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια, καλό θα ήταν να τα διεκπεραιώσετε άμεσα. Στα οικονομικά, έρχεται σιγά – σιγά η αναγέννηση και θα ικανοποιηθείτε στο έπακρο, αφού οι πηγές των εισοδημάτων σας, θα αυξηθουν δίνοντας σας σιγουριά αλλά και την ανάλογη υπευθυνότητα.

Καρκίνος
Τα γεγονόντα που θα συμβούν στον εργασιακό σας χώρο θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα σας. Το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας όμως σας βρίσκει με ανεβασμένη την διάθεση και με μια έντονη αισιοδοξία που σας κάνει να ξεχωρίζετε. Το σημαντικό είναι ότι στα ζητήματα καριέρας σταδιακά θα αρχίσουν να φαίνονται θετικές προοπτικές και αυτό θα ανεβάσει την αισιοδοξία σας. Υπομονή σύνεση και μεθοδικότητα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο. Φροντίστε να πετύχετε καλύτερους όρους, γιατί θα ευνοηθείτε και εσείς από τις συμφωνίες.

Λέων
Αυτή την περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Η καθημερινότητα θα αρχίσει πλέον να σας απασχολεί έντονα από εδώ και στο εξής. Μην ασκείστε αυστηρή κριτική στους γύρω σας και συμβιβαστείτε με την υπάρχουσα κατάσταση στη δουλειά σας. Πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε μια ερωτική σχέση παραπέρα αναλαμβάνοντας σημαντικές δεσμεύσεις. Στην εργασία σας θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες, όπου αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα μπορέσετε να επεκταθείτε καλύτερα και να εκπληρώσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Παρθένος
Αισθηματικά, θα περάσετε ανέμελες και ευχάριστες μέρες με τον ερωτικό σας σύντροφο και θα ανανεωθείτε. Θα βρεθείτε σε ευχάριστες συγκεντρώσεις παρέα με φίλους. Οι εξελίξεις αναμένονται θεαματικές ειδικά αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε σοβαρό δεσμό σταματήστε να βλέπετε σαν κτήμα τον σύντροφο σας και μην κάνετε σκηνές ζήλιας χωρίς λόγο, γιατί αρκετά τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Στα οικονομικά σας θα αναζητήσετε νέες πηγές εισοδημάτων αφού βλέπετε ολοένα τις ανάγκες σας να μεγαλώνουν.

Ζυγός
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στον χώρο της δουλειάς από τυχόν αναποδιές, προκλήσεις ή εξελίξεις που δεν σας ικανοποιούν και τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Καινούργιοι άνθρωποι στην ζωή σας θα αλλάξουν πολλά από τα σχέδια και τους στόχους σας. Οι ελεύθεροι απελευθερωθείτε από τις ανασφάλειες σας και προχωρήστε μπροστά κάνοντας μια νέα αρχή. Στα ερωτικά, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία με το έτερο ήμισυ σας, γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μεταξύ σας και δεν θα πρέπει να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Συνεχίζεται η περίοδος της ενδοσκόπησης στο τομέα των σχέσεων σας, τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών.

Σκορπιός
Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί προς τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς και μαζί με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο, υπάρχει πιθανότητα να πυροδοτήσει καταστάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος μπορεί να αναχαιτίσουν τα σχέδιά σας. Να είστε συγκρατημένοι με τις νέες γνωριμίες γιατί αργότερα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από ότι φαίνονται τώρα. Στο χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να αγωνιστείτε και να ψάξετε να βρείτε συμπαραστάστες που θα σας βοήθησουν να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας για μερικά ζητήματα που σας απασχολούν καιρό.

Τοξότης
Βάλτε τα δυνατά σας για να δικαιώσετε τη φήμη σας και να εκμεταλλευτείτε τις ποικίλες ευκαρίες προς όφελος σας. Θα υπάρχει τόσο από την μεριά σας όσο και από το ταίρι σας μια διάθεση ανταγωνιστική με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις και έντονοι καβγάδες. Κρατήστε μια ουδέτερη στάση απέναντι στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και μην ανοίγεστε εύκολα, γιατί θα συμβούν κάποιες καταστάσεις και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς μαζί τους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πλησιάσετε περισσότερο, ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Στη δουλειά σας μην αρχίσετε και αναλαμβάνετε συνεχώς καινούργια πράγματα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί στο τέλος θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο.

Αιγόκερως
Ακούστε τα προβλήματα του και βοηθήστε τον. Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Ορισμένοι θα αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με συγγενικά άτομα και θα βιώσετε συναισθηματικές συγκινήσεις. Στη δουλειά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα μπορέσετε να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

Υδροχόος
Ακούστε τι έχουν να σας πουν και σίγουρα κάποιες συμβουλές τους θα σας φανούν χρήσιμες, για να βρείτε τις λύσεις που πρέπει. Αποφύγετε να έρθετε σε εντάσεις ή λογομαχίες και περιορίστε λίγο την κριτική σας διάθεση. Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι για να προωθήσετε τις όποιες υποθέσεις σας γι αυτό κάντε τις απαραίτητες διαδικασίες τώρα που ευνοείστε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα είστε τελείως ανέμελοι και θα φλερτάρετε ασύστολα, έχοντας τη συνείδηση σας καθαρή. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για αρκετούς από εσάς προκειμένου να αξιοποιήσετε σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα.

Ιχθείς
Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να αναπληρώσετε τα όποια κενά είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Ξεπεράστε τις κρίσεις εσωστρέφειας που σας πιάνουν και αφήστε τους άλλους να σας βοηθήσουν. Ο αισθηματικός τομέας έρχεται για εσάς σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να κρατήσετε ισορροπίες ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Φίλοι, συλλογική δουλειά, μελλοντικοί στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν εκμεταλλευτείτε τις θετικές συγκυρίες.
zodia123.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template