Και το όνομα αυτής BRAZUCA H μπάλα του Μούντιαλ της Βραζιλίας!!

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Την παρουσίαση της μπάλας του Μουντιάλ έκαναν από κοινού ο Κλάρενς Ζέεντορφ και ο Καφού μέσω τρισδιάστατης προβολής.
Η μπάλα πήρε το όνομά της έπειτα από ψηφοφορία και έλαβε σχεδόν ένα εκατομμύριο ψήφους και αντικατοπτρίζει τον βραζιλιάνικο τρόπο ζωής . Η λέξη «Brazuca» έχει διπλή σημασία. Χρησιμοποιείται ως όρος για τους Βραζιλιάνους που ζουν στο εξωτερικό -συμπεριλαμβανομένων και των πολλών ποδοσφαιριστών της-, αλλά και για να περιγράψη την εθνική υπερηφάνια,αναφέρει το ethnos.gr
Κατασκευασμένη με την επαναστατική καινοτομία των έξι συμμετρικών πάνελ, η Brazuca φέρει ένα περιστρεφόμενο πολύχρωμο σχέδιο που συμβολίζουν τα παραδοσιακά βραχιόλια των ευχών. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το γαλάζιο, το πορτοκαλί και το πράσινο.


«Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τη Brazuca και ήταν υπέροχα», δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι.
Για 2,5 χρόνια η brazuca δοκιμάστηκε από 600 κορυφαίους παίκτες και 30 ομάδες σε 10 χώρες από 3 ηπείρους, γεγονός που την αναδεικνύει ως την πιο δοκιμασμένη μπάλα της adidas και επιβεβαιώνει την καταλληλότητα της σε όλες τις συνθήκες.


Ομάδες όπως η Μίλαν, η Μπάγερν Μονάχου, Παλμέιρας και η Φλουμινέζε, καθώς και παίκτες όπως οι Λιονέλ Μέσι, Ίκερ Κασίγιας, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, και Ζινεντίν Ζιντάν.
Η μπάλα έχει ήδη δοκιμαστεί με διαφορετικό σχέδιο σε επίσημους αγώνες κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-20 της FIFA, καθώς και στο φιλικό αγώνα μεταξύ Σουηδίας και Αργεντινής, τον Φεβρουάριο του 2013.
Η τεχνολογία της βασίζεται σε αυτήν της Tango 12 (UEFA Euro 2012), της Cafusa (FIFA Confederations Cup 2013) και της δημοφιλούς επίσημης μπάλας του UEFA Champions League. Επιπλέον, η νέα κατασκευαστική καινοτομία των έξι συμμετρικών πάνελ της μπάλας, καθώς και η διαφορετική δομή της επιφάνειάς της, της προσφέρουν βελτιωμένη υφή, πρόσφυση, σταθερότητα και αεροδυναμική στο γήπεδο.
Η Brazuca έχει ελεγχθεί διεξοδικά προκειμένου να ανταποκρίνεται και να ξεπερνά όλες τις προδιαγραφές της FIFA για τις επίσημες μπάλες των διοργανώσεών της και να εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση σε όλες τις συνθήκες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template