Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: 9 έως 15 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Όταν πρόκειται για την αγάπη, όλοι θέλουμε να έχουμε καλή επικοινωνία και τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε τα κοινά όνειρά μας. Όμως πολλές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι. Ευτυχώς, την εβδομάδα αυτή όλα είναι στο χέρι σας. Το τρίγωνο Ερμή και Ουρανού την Τρίτη, υπόσχεται υποστήριξη στις κοινές προσπάθειες, εφόσον εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε κοινό όραμα.
Στη συνέχεια, την Παρασκευή ο Δίας και ο Κρόνος συνδυάζονται σε μια πολύ τυχερή θέση που χαρίζει επιτυχία και καλή τύχη. Μπορείτε να αναλάβετε οποιαδήποτε ευθύνη και να αρχίσετε νέες επιχειρήσεις που θα αποβούν προς όφελός σας. Όσον αφορά τις σχέσεις, η σύνδεση αυτή θα σας βοηθήσει να κρατήσει ο ένας ζωντανές τις ελπίδες του άλλου.

01Aries_Love_2013ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Μια από τις καλύτερες εβδομάδες του 2013. Την περίοδο αυτή μπορείτε να απολαύσετε μια ποικιλία δραστηριοτήτων. Είτε πρόκειται για διασκέδαση, κοινωνικές εκδηλώσεις ή άλλες ασχολίες, θα βρίσκετε τα πάντα υπέροχα. Εκμεταλλευτείτε τη θετική ενέργεια για να βάλετε ξανά σε λειτουργία ένα σχέδιο ή να βελτιώσετε τα πράγματα με τη σχέση σας. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η ευελιξία. Εάν μια στρατηγική που συνήθως λειτουργεί καλά για σας δεν φαίνεται να σας βγάζει πουθενά τώρα, δοκιμάστε ένα εντελώς νέο δρόμο και αντί να μελαγχολείτε για κάποιον που δεν αγκαλιάζει τις ιδέες σας –ή δεν πέφτει στην αγκαλιά σας– εξαπολύστε μια νέα επίθεση γοητείας. Θέματα ιδιοκτησίας θα βρίσκονται επίσης υπό εξαιρετικά θετικές επιρροές και τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ανακαινίσετε το σπίτι, να αλλάξετε διακόσμηση ή ακόμη και να μετακομίσετε.

02Taurus_Love_2013TAΥΡΟΣ (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Αν αγωνίζεστε να τα βγάλετε πέρα με τα οικονομικά σας, μπείτε ξανά στο παιχνίδι και διαπραγματευτείτε εκ νέου. Το κλίμα έχει βελτιωθεί σημαντικά, ώστε μπορείτε να πάτε πίσω σε εκείνους που σας είχαν αρνηθεί στο παρελθόν και να έχετε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Και δεν μιλάμε μόνο για οικονομικά θέματα. Ωστόσο, θα πρέπει να πάτε οπλισμένοι με νέες ιδέες και απόψεις, και φυσικά με μια πιο σίγουρη συμπεριφορά. Το πιθανότερο είναι ότι η κατάσταση θα γυρίσει από μόνη της με το μέρος σας, αλλά θα ήταν καλύτερα να εξερευνήσετε ένα εγχείρημα που σας προκαλεί ανησυχία και να ακολουθήσετε ενδεχομένως μια διαφορετική προσέγγιση. Η παλαιότερη γενιά θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη και κάποιος ηλικιωμένος που είναι σε ανώτερη θέση μπορεί να είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να ζητήσετε βοήθεια. Όσον αφορά τα ερωτικά, αυτή είναι η εβδομάδα για να μοιραστείτε τις βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες με τον/τη σύντροφό σας.

03Gemini_Love_2013ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Χαρούμενες συγκεντρώσεις και θετικές επαφές είναι όλα στο πρόγραμμα. Ίσως έχετε κάποιες προσκλήσεις για χριστουγεννιάτικα πάρτι ή μπορεί να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που εμπνέουν αισιοδοξία. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, αυτή η εβδομάδα έχει πολλά να σας προσφέρει. Έχει όμως πολλά να προσφέρει και στην αισθηματική σας ζωή. Η συνάντηση με κάποιο νέο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι η αρχή για κάτι πολύ όμορφο. Παρόμοια, αν ελπίζετε να αναπτύξετε μια επιχειρηματική ιδέα ή να βελτιώσετε την κατάσταση στη δουλειά, ήρθε η ώρα να κάνετε βολιδοσκοπήσεις και να εκμεταλλευτείτε τις επαφές όσο περισσότερο γίνεται. Μην φοβάστε να πάτε στα βαθιά, είτε μιλάμε για αισθηματικά είτε επαγγελματικά ζητήματα. Αν μείνετε μόνο στην επιφάνεια δεν θα μάθετε ποτέ ποια πλούτη κρύβονται από κάτω.

04Cancer_Love_2013ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Ο Ουρανός δεν είναι πάντα ο καλύτερος φίλος σας. Αυτός ο πλανήτης εμφανίζει καταστάσεις ξαφνικά, εκεί όπου δεν το περιμένατε και σας πηγαίνει εκεί όπου δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ να πάτε. Ωστόσο, αυτή τη φορά, οι νέες καταστάσεις που θα βιώσετε θα αξίζουν τον κόπο. Αν αυτό μεταφραστεί σε όρους ταξιδιού, η διαδρομή που θα κάνετε θα είναι γεμάτη από ασυνήθιστα και διαφωτιστικά γεγονότα. Αλλά είναι πιο πιθανό να πρόκειται για μια συζήτηση ή συνάντηση που θα ανοίξει πολύ διαφορετικές προοπτικές. Και με τον Δία στο ζώδιό σας σε τέλεια αρμονία με τον Κρόνο, όλα τα πράγματα που αγκαλιάζετε τώρα, θα έχουν ευεργετικές συνέπειες πάνω σας. Μια σχέση ή ένα εγχείρημα που ξεκινά τώρα, είναι βέβαιο ότι θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και θα σας κάνει πλουσιότερους.

05Leo_Love_2013ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Όταν τα άστρα είναι αρμονικά, η ζωή μας χαμογελά. Αν λοιπόν ανησυχείτε για ένα επικείμενο γεγονός, να ξέρετε ότι έχετε την καλύτερη υποστήριξη που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Τα ταξίδια θα είναι στην κορυφή των ενδιαφερόντων σας είτε ετοιμάζεστε να φύγετε για τα Χριστούγεννα τις επόμενες δύο εβδομάδες είτε κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι στο μέλλον. Θα μπορούσατε επίσης να έρθετε σε επαφή με άτομα στο εξωτερικό ή με άτομα που δεν έχετε δει εδώ και πολύ καιρό. Όποιο κι αν ισχύσει, θα σας γεμίσει χαρά. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις αυτή την περίοδο. Αυτό που συμβαίνει είναι μέρος του πεπρωμένου σας και ανεξάρτητα από το πόσο ευχαριστημένοι ή δυσαρεστημένοι μπορεί να είστε, τα πράγματα είναι προς το συμφέρον σας.

06Virgo_Love_2013ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Είναι αλήθεια ότι είχατε το μερίδιό σας σε απογοητεύσεις και δυσκολίες τη χρονιά αυτή, αλλά αυτή η εβδομάδα θα περάσει χωρίς προβλήματα. Τώρα μπορείτε να αισθανθείτε πιο αισιόδοξοι για τη ζωή γενικά, αλλά και για μια κατάσταση ιδιαίτερα. Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δώστε στον εαυτό σας λίγη ενθάρρυνση και προσπαθήστε ξανά. Μπορείτε να μεταμορφώσετε μια δύσκολη κατάσταση με τη θετική στάση σας, αποδεχόμενοι κάποιους νέους όρους, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται ένα βαθμό κινδύνου. Μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα είτε ενδιαφέρεστε ερωτικά για ένα άτομο είτε θέλετε να αναρριχηθείτε επαγγελματικά. Η αυτοπεποίθηση δεν σας κάνει μόνο πιο σταθερούς αλλά και πιο ελκυστικούς. Τις περισσότερες φορές οι άλλοι φοβούνται εξίσου την απόρριψη, όσο κι εσείς.

07Libra_Love_2013ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Αν έχετε παρατηρήσει τελευταία τους ανθρώπους γύρω σας, ειδικά το αγαπημένο σας πρόσωπο, να είναι πεισματάρηδες και έτοιμοι για καυγά, ο λόγος είναι απλός. Ο απείθαρχος Ουρανός είναι εγκατεστημένος στον τομέα των σχέσεων, ενώ ο Άρης εγκαταστάθηκε πρόσφατα στο ζώδιό σας. Ο συνδυασμός αυτός είναι φυσιολογικό να ανάβει τα αίματα την περίοδο αυτή. Ωστόσο, ο Ουρανός είναι εξαιρετικά ευεργετικός αν χρησιμοποιήσει κανείς σωστά τις επιρροές του. Μπορεί να είναι η έμπνευση για έναν νέο και καλύτερο τρόπο ζωής. Να το θυμάστε αυτό, γιατί οι συζητήσεις που θα κάνετε και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα είναι πολύ θετικές. Ο τρόπος που βλέπετε μια κατάσταση, δηλαδή από δύο τουλάχιστον διαφορετικές οπτικές γωνίες, προκαλεί ταραχή στους άλλους επειδή φοβούνται ότι η ευκαιρία θα χαθεί. Να έχετε το θάρρος να κάνετε βουτιά στα βαθιά. Μην φοβάστε, δεν θα βουλιάξετε. Θα κολυμπήσετε!

08Scorpio_Love_2013ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Ο Κρόνος και ο Δίας κάνουν καλή παρέα όταν βρίσκονται στο σωστό μέρος. Την περίοδο αυτή, οι δύο πλανήτες σχηματίζουν τρίγωνο δημιουργώντας πολύ ωραίες προοπτικές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό θα βοηθήσει να μετατρέψετε ένα “ίσως” σε πραγματικότητα. Για άλλους, μπορεί να σημαίνει ότι θα ξεπεραστεί μια δυσκολία. Γενικά μιλώντας, ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας είναι ευνοϊκό για την ανάπτυξη και την επιτυχία σας. Θα μπορούσε, βέβαια, να περιμένει κανείς για να δει τι είδους «δώρα» θα βγουν από αυτή τη συνάντηση, αλλά το ιδανικό θα ήταν να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε ένα θέμα που αποφεύγετε, με ανοιχτό μυαλό. Πετάξτε τις προκαταλήψεις, ξεχάστε την περηφάνια σας και ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε μια νέα πορεία. Αν κοιτάξετε αρκετά προσεκτικά, υπάρχει ένα ψήγμα χρυσού κρυμμένο στο πιο σκοτεινό σημείο.

09Sagittarius_Love_2013ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Οι επιρροές της εβδομάδας αυτής αναδεικνύουν την εφευρετικότητά σας. Εκτός από την πιθανότητα να θέλετε να ξεφύγετε αυτά τα Χριστούγεννα από την παράδοση, θα μπορούσατε να καταλήξετε ξαφνικά σε μια ιδέα που υπόσχεται να αλλάξει ένα μικρό ή ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας. Η ιδέα ίσως βρισκόταν στο υποσυνείδητό σας εδώ και καιρό, αλλά τώρα είναι έτοιμη να υλοποιηθεί. Και με θετικές συνέπειες. Παρόμοια, ένα θέμα που σας απασχολεί για αρκετό χρονικό διάστημα θα μπορούσε να επιλυθεί με τον πιο απλό τρόπο. Δεν μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα τις καταστάσεις, περιμένοντας ότι θα τηρήσουν τις “υποσχέσεις” τους, όμως τα γεγονότα που διαδραματίζονται τώρα στηρίζονται στην πραγματικότητα. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έχετε – τα πράγματα τις επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κάπως πιο περίπλοκα.

10Capricorn_Love_2013ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο άλλο άτομο ή με έναν οργανισμό. Επίσης, είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια θετική αλλαγή σε μια σταθερή σχέση. Έτσι, αν αναρωτιέστε κατά πόσο πρέπει ή όχι να κάνετε μια μεγάλη δέσμευση, η απάντηση είναι: γιατί όχι; Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια έχετε πάρει ένα οδυνηρό μάθημα σχετικά με την εμπιστοσύνη –ή μάλλον πώς να μην εμπιστεύεστε– αλλά τώρα που ο Δίας βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν μερικοί πολύ ωραίοι άνθρωποι, τους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε, να συνεργαστείτε ή ακόμη και να παντρευτείτε έναν από αυτούς! Το λιγότερο που πρέπει να κάνετε την εβδομάδα αυτή είναι να βάλετε έναν στόχο σας σε πιο σταθερή βάση. Και αν κάποιος σας κάνει μια προσφορά, σκεφτείτε τη πολύ σοβαρά.

11Aquarius_Love_2013ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Ο συνδυασμός του Δία στον τομέα εργασίας και του Κρόνου στον τομέα των στόχων σας, είναι ιδιαίτερα παραγωγικός, όπως μπορείτε κάλλιστα να ανακαλύψετε αυτό το μήνα. Μπορεί να δεχτείτε πολύ καλά νέα σχετικά με ένα χρηματικό ποσό, ή  ίσως η δουλειά σας να σας προσφέρει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ωστόσο, αν έχετε μια φιλοδοξία που θα θέλατε να εκπληρώσετε, αυτή είναι η ιδανική εβδομάδα για να κάνετε την κίνησή σας. Το πιθανότερο είναι ότι την περίοδο αυτή ενδιαφέρεστε περισσότερο για πράγματα προσωπικής και ερωτικής φύσης. Αν ναι, τότε είναι βέβαιο ότι στους τομείς αυτούς θα δεχτείτε μερικές πολύ καλές επιρροές. Το λιγότερο που μπορεί να συμβεί είναι να ξέρετε τι είναι πραγματικό και τι είναι καθαρή φαντασία. Έτσι θα ξέρετε πού πατάτε, αλλά και τι προετοιμασίες πρέπει να κάνετε.

12Pisces_Love_2013ΙΧΘΥΕΣ (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Χρειάζεται θάρρος για να προχωρήσει κανείς προς το άγνωστο, ακόμη και αν αυτό είναι κάτι πολύ απλό, όπως το να δοκιμάσει μια καινούρια σάλτσα ή ένα καινούριο φαγητό. Το βασικό θέμα της εβδομάδας αυτής είναι να βγείτε από την ασφαλή ζώνη και να κάνετε κάτι που θέλει θάρρος και ψυχική δύναμη. Μπορείτε να το πετύχετε αυτό ταξιδεύοντας σε ένα άλλο μέρος από αυτό που ζείτε ή κάνοντας κάτι ριψοκίνδυνο, πρώτα όσον αφορά την καριέρα σας και μετά όσον αφορά την καρδιά σας. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο το μέλλον σας, σημαίνει απλώς ότι δεν πρέπει να αποφύγετε κάτι μόνο και μόνο επειδή σας φαίνεται άγνωστο. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πράγματα. Επίσης, αν πάρετε λιγότερα από ό, τι περιμένατε από μια προσφορά ή μια πληρωμή, μην αισθανθείτε εξαπατημένοι. Όποιο είδος απώλειας κι αν πιστεύετε ότι έχετε, θα αποζημιωθείτε στο μέλλον.
youmagazine.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template