Μπανάνες: Πώς δεν θα μαυρίσουν όταν τις συντηρούμε στο ψυγείο

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013


Ο ιδανικός τρόπος για να ωριμάσει με φυσικό τρόπο μια μπανάνα είναι να την κρατήσουμε μέσα στη χαρτοσακούλα της και να την αφήσουμε εκτός ψυγείου. Αν είναι άγουρη και θέλουμε να ωριμάσει πιο γρήγορα, υπάρχει ένα κόλπο: μέσα στη χαρτοσακούλα της βάζουμε και ένα μήλο ή μια ντομάτα και τα αφήνουμε μαζί στη χαρτοσακούλα για 24 ώρες! Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.Όσο για το μαύρισμα της φλούδας της, είναι κάτι που θα συμβεί είτε τη βάλεις στο ψυγείο είτε όχι. Αρχικά η φλούδα αποκτά μαύρα στίγματα και στη συνέχεια μαυρίζει. Αν τη βάλεις στο ψυγείο το μαύρισμα θα γίνει ακόμα πιο έντονο, αλλά το εσωτερικό της μπανάνας θα είναι μια χαρά. 
Μη διστάσεις να την καταναλώσεις αν δεν είναι μαυρισμένη μέσα ή λιωμένη. Η αλλοίωση στο χρώμα της φλούδας δεν είναι επικίνδυνη. Tromaktiko
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template