Βόμβες Κατσέλη τώρα στην Τσαπανίδου: “Οι τραπεζίτες με καρατόμησαν!”. Θα παρέμβει ο εισαγγελέας;

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!
Βόμβες πριν από λίγο από την Λούκα Κατσέλη που θα πρέπει να προκαλέσουν την παρέμβαση της δικαιοσύνης, εάν υπάρχει οικονομικός εισαγγελέας μετά την εξόντωση του ακέραιου Πεπόνη.Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η τ. υπουργός (επί 8 μήνες) στην κυβέρνηση του ΓΑΠ, αιτία της απομάκρυνση της ήταν η πίεση των τραπεζιτών στην κυβέρνηση, με φόντο τον νόμο Κατσέλη.
Αυτό όμως ήταν το λιγότερο! Η Κατσέλη συνέχισε αποκαλύπτοντας πως ο λόγος του “πολέμου” ήταν ότι οι τραπεζίτες είχαν ήδη…
τιτλοποιήσει τα στεγαστικά δάνεια χωρίς να το γνωρίζουν οι δανειολήπτες!
Είχαν “πουλήσει” δηλαδή τα δάνεια του κόσμου σε τρίτους, οι οποίοι δεν είχαν κανέναν ενδιασμό να κατάσχουν τα σπίτια του κόσμου
Όταν όμως το επιχειρούσαν, εκεί ο “νόμος Κατσέλη” τους δημιουργούσε τεράστια προβλήματα, στους ίδιους και τους τραπεζίτες. (Αυτό που αποκάλυπτε ο Καμμένος στην βουλή, περί τιτλοποίησης των δανείων, αλλά τότε τον έλεγαν “συνωμοσιολόγο”…)
Επιπλέον η Κατσέλη χαρακτήρισε ολέθριο το ότι οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με δημόσιο χρήμα, αφού κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε στην Ιταλία! (Ούτε βεβαίως στην Ισπανία όπου οι εκεί “παπαδήμοι και προβόπουλοι” βρίσκονται αντιμέτωποι με κακουργήματα). Κοινώς το παραμύθι του “Ευρωπαϊκού νότου” πάει περίπατο, αφού ΜΟΝΟ στην Ελλάδα υπήρχαν επίορκες κυβερνήσεις όπως αυτή του Παπανδρέου και του Παπαδήμου που αποπλήρωσαν τα εγκλήματα των τραπεζιτών με δημόσιο χρήμα! Μέλος της Παπανδρεϊκής κυβέρνησης υπήρξε βεβαίως και η κυρία Κατσέλη που άργησε να ανοίξει το στόμα της, άσχετα εάν ο νόμος Κατσέλη ήταν το μοναδικό “λειτούργημα” που έκανε η εν λόγω παρέα των διεφθαρμένων.
Απομένει να δούμε εάν θα παρέμβει ο εισαγγελέας διότι εδώ έχουμε ομολογία εκτροπής του πολιτεύματος.
olympia
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ??... ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ???...'Η ΗΡΘΕ ΠΙΑ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ???...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ??? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template