Το εξπρές του Μεσονυκτίου για 2 Έλληνες στην χειρότερη φυλακή του κόσμου στον Παναμά

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

39 μήνες στην χειρότερη φυλακή του κόσμου, στον Παναμά κρατούνται 2 συμπατριώτες μας .Ο Πέτρος Κατσιδάκος και ο Σταύρος Αττικ για ένα λάθος το οποίο έχουν μετανιώσει
ζητούν να μεταβούν στις Ελληνικές φυλακές και να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους,αλλά μέχρι τώρα ''φωνή βοώντος εν τη ερήμω από το επίσημο κράτος
Υπήρξε μια αναφορά ότι θα φύγουν τα μέσα Νοεμβρίου όπως αναφέρει ο Σταυρος, και αμέσως άρχισε ο πόλεμος τα ''καψώνια'' και οι απειλές εναντίον της ζωής τους όπως αναφέρει ο Σταύρος Αττικ 
'Βρώμα σκορπιοί και φίδια πετάγονται απο το πουθενά,οι κανόνες υγιεινής στις τουαλέτες είναι ανέκδοτο..Πολλές φορές βουλώνουν με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν με τα ανθρώπινα περιττώματα τα κελιά τους
.Ο Σταύρος δεν το βάζει κάτω όσο του επιτρέπει γυμνάζεται καθημερινά μέσα στην φυλακή και προσπαθεί να προστατεύει τόσο αυτόν όσο και τον Πέτρο απο τις συμμορίες Το δικό τους ''εξπρές του Μεσονυχτίου'' στις πιο επικινδυνες φυλακές του κόσμου...Καθημερινά πολλοί φίλοι μέσα απο το facebook προσπαθούν να δώσουν στους συμπατριώτες μας κουράγιο και μέχρι σήμερα το εχουν καταφέρει
.
ΔΕΝ γνωριζω πως ακριβως αλλα ολοι εδω στις γυρω φυλακες απο κρατουμενους,δεσμοφυλακες και αστυνομια γνωριζουν οτι φευγουμε οχι οπως ξερουμε εμεις δεκεμβρη αλλα κυκλοφορει οτι εντος νοεμβριου .

Αυτο μας εχει προκαλεσει αρκετα προβληματα εδω μεσα ,δεχομαστε απειλες ,μας ανεβασαν τις τιμες σε ολα ,λιγο γαλα 5$ ,ενα πιατο φαι 8$(λιγο ρυζι με φακες ) τσιγαρα 30$ το πακετο ..
ΕΙΜΑΣΤΕ τις 14 ωρες κλειδωμενοι και μονο εκει ηρεμουμε οταν μας ανοιγουν τις πορτες ο πετρος δεν σηκωνεται μενει μεσα στο κελι ,εγω βγαινω να γυμναστω και το βλεμμα μου ειναι μην μου ερθει καμια κοτρονα απο τις διπλα φυλακες που συνεχεια απειλουν τελευταια με βαριες κουβεντες και δειχνωντας τα majete σπαθια τους .
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ν μην κυκλοφορουμε και πολυ εκει εξω και να κινουμεστε μοναχα κοντα στο κελι για να προλαβουμε και εμεις να αμυνθουμε αν χρειαστει.
Μας βαζουν απορυπαντικο μεσα στο γαλα,χλωρινη και φαρμακα μεσα στο φαι μας γιαυτο και εχουμε αυτους τους πονους με τα στομαχια μας.
ΔΕΝ μπορουμε να κανουμε τιποτα απο την υπομονη να φυγουν οι μερες αυτες, να γυρισουμε εκει πισω  (εννοεί στην Ελλαδα)να νιωσουμε οτι ειμαστε αναμεσα απο αδερφια ,και οχι οπως εδω μεσα που ειμαστε οι μονοι ξενοι εγω και ο πετρος αναμεσα απο παναμεζους κρατουμενους με οπλα οπως βλεπεται και τα γνωστα majete τους.


 στις φωτο βλεπετε τα μαχαιρια πυ κυκλοφορούν αλλα και ενα τρόφιμο ίσως Παναμέζο ισχνό και άρρωστο



Εδω κοιμούνται...ελεος!!!!

ΞΕΡΟΥΜΕ ολοι οτι το χρημα ειναι το προβλημα δεν τους πληρωνουμε καιρο τωρα και αυτο το κοντρολαραμε καπως αλλα τωρα που μαθευτηκε οτι φευγουμε ζορισαν αρκετα τα πραματα.
ΣΗΜΕΡΑ με πηρε τηλεφωνο ο ενας μεγαλος τους απο την διπλα φυλακη και αυριο σαββατο στις 1 το μεσημερι θελουν να συναντηθουμε εξω στην αυλη εγω και δυο μεγαλοι τους.
Φυσικα δεχτηκα να γινει η συναντηση κατω απο τις καμερες ωστε οσο μπορω να ειμε καλυμμενος. 
ΤΑ ειχα αναφερει και στο προξενειο και στο δικηγορο πιο παλια και δεν εδωσε κανεις σημασια ,μηνες εχουν να φανουν σε εμας εδω καμια βοηθεια ουτε απο εκκλησια ουτε απο κανεναν αδερφια.
Κανενας δεν με στηριζει εμενα και τον Πέτρο αυτη τη στιγμη εκτος τα μπλουζακια .
ΔΕΝ εχω ζητησει απο κανεναν βοηθεια ωστε να τα βγαλω περα και ουτε θα το κανω εγω προσωπικα.(οπως βλεπεται οπλα μεσα στη φυλακη)
Αν υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθεισει ας μου γραψει προσωπικο μυνημα ,παρακαλω πολυ μην μου γραφουν καποιοι οπως στο παρελθον εμενα και του πετρου για να μας βοηθήσουν δηθεν και εξαφανιζονται.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ.
ΛΙΓΟ σεβασμο παρακαλω ειναι σοβαρα τα πραματα κινδυνευουμε και αυριο μακαρι να βρω λυση εκει εξω που θα μιλησω μαζι τους ωστε να κυλησουν οι μερες ηρεμα εως την επιστροφη ,αν απαιτησουν αλλα και δεν μπορω να ανταπεξελθω φυσικα δεν θα κολησω οπως ποτε δεν κολησα οσοι και αν ειναι εναντιον μας.
ΔΕΝ υπαρχει χειροτερο αδερφια να εισαι τοσο μακρια ,μονος με τον Πετραν κανενας να μην σου φερνει μια βοηθεια να πληρωνεις ακομα και το νερο και το φαι σου ,να δεχεσαι ρατσιστικες επιθεσεις απο παναμεζους συνεχεια και να μην υπαρχει καπου να ζητησεις βοηθεια ουτε προξενειο ουτε πρεσβεια ουτε τιποτα.
ΕΓΩ πιστευω στον ΘΕΟ και φυσικα θα λειτουργησω λογικα και εξυπνα οπως τα καταφερα 39 μηνες εδω μεσα .
ΑΝ υπαρχει καποιος που μπορει να κανει κατι ας δειξουμε με οποιονδηποτε τροπο την δυναμη μας ως ελληνες η τουλαχιστον να μας καλυψουν τον κωλο μας οσο εμεινε εδω.
ΘΑ το πω ξανα οπως και στο παρελθόν οπως κι τωρα η ζωη μου εχει απειληθει αρκετες φορες μεσα στη φυλακη ,και τωρα τελευταια και απο την αστυνομια του Παναμά που τους καλυπτει ,δεν φοβαμαι ξεχασα τι σημαινει φοβος αλλα δεν το βαζω κατω θα εχω ψηλα το κεφαλι και εγω και ο Πετρος εως πατησουμε ελληνικο χώμα,πρωτα ο ΘΕΟΣ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.
https://m.facebook.com/groups/518751584818283?refid=27
το τηλεφωνο μου ειναι
00507 66986539
ωρες που μπορω να μιλησω ειναι οι ωρες που ειμαστε κλειδωμενοι στο κελι απο
17:00 εως 7:00 (1:00 με 21:00 ωρα ελλαδας)
 SENIOR ATTIK STAUROSPetros Katsikadakos

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ παρακαλεί τους αρμοδίους του υπουργείου εξωτερικών αλλα και την ελληνική πρεσβεία η το ελληνικό προξενείο να ''σκύψουν''πάνω στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες μας 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template