Κάνε βουτιά στον μεταλλιζέ κόσμο του οίκου Lanvin..Ξεχάστε το ματ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι έχει εντυπωσιάσει τους απανταχού fashionistas ανά τον κόσμο με τις δημιουργίες των σχεδιαστών να λένε "ναι" στη γυναικεία θηλυκότητα και τα κοψίματα που κολακεύουν το σώμα.
Ο φοβερός και τρομερός Alber Elbaz εδώ και 12 χρόνια είναι ο βασικός σχεδιαστής του οίκου Lanvin και παρουσίασε στο Ecole Nationale Superieure des Beaux Art την collection για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014.

Ο χώρος πλημμύρισε από λάμψη και οι γυάλαδες των συνόλων έδωσαν το σύνθημα για μία σεζόν βουτηγμένη στο metallic.
Λανσάρει λαμέ, μετάξι, τουίντ και μεταλλιζέ τούλια, ενώ τα χρώματα είναι το χρυσό, το ασημί, το κόκκινο, το μπρονζέ και το πράσινο. Χρώμα και metallic με ερωτική διάθεση για το καλοκαίρι του 2014.
 

Τα σχέδια του Elbaz δεν έχουν ηλικία και απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που αισθάνεται και επιθυμεί να είναι εναλλακτική και σέξι



Φορέματα, ολόσωμες φόρμες, ψηλόμεσες φούστες, αισθησιακά πουκάμισα και σακάκια με έντονα κοψίματα. Μεγάλη σημασία δίνει και στα αξεσουάρ με τα παπούτσια να κερδίζουν τα βλέμματα.

Τα πέδιλα της συλλογής με την πρώτη ματιά φαίνονται απλά, όταν όμως τα προσέξεις καλύτερα καταλαβαίνεις πως το τακούνι κάνει τη διαφορά. Ένα πραγματικό έργο τέχνης με πέτρες και στρας.

Metallic από την κορυφή έως τα νύχια για τα μοντέλα του Lanvin. Μακιγιάζ και μαλλιά σε ήρεμους τόνους ώστε να μπορέσει το σύνολο να εξισορροπηθεί.

Σκοπός είναι η ανάδειξη των ρούχων και του λαμπερού εφέ που επέλεξε ο σχεδιαστής για τα καλοκαιρινά κομμάτια.

Η μεγάλη του αγάπη είναι το γυναικείο σώμα και θέλει να το προβάλει με τον καλύτερο τρόπο, όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει.




"Ζω, συνεργάζομαι, περιτριγυρίζομαι και εμπνέομαι από τις γυναίκες"




Θα μπορούσαμε να πούμε πως με αυτή τη συλλογή κάνει την ανατροπή, καθώς μας είχε συνηθίσει σε πιο μίνιμαλ σχέδια που κινούνταν πάντα στα πλαίσια του κλασικού.

Τα ασπρόμαυρα κοστούμια αντικαταστάθηκαν φέτος από τις total gold ολόσωμες φόρμες και τις μεταλλικές δαμασκηνί φούστες που συνδυάζονται τέλεια με ασημί και μπλε ρουά τοπ.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο γαλλικός οίκος συγκέντρωσε διασημότητες από το χώρο της μόδας που απόλαυσαν το ανατρεπτικό show.

Πρώτη και καλύτερη η Anna Wintour που για ακόμη μία φορά φόρεσε τα μπεζ πέδιλά της, για τα οποία έχει κατηγορηθεί αρκετά. Miroslava Duma, Anna Dello Russo και Cathrene Deneuve κάθισαν δίπλα της στην πρώτη σειρά. πηγη

This is a metallic fashion







 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template