Πουλάει βίλα και κτήμα ο Θ.Ρουσόπουλος

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Τα χρόνια πέρασαν και ο πρώην υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος αποφάσισε να πουλήσει τη περίφημη βίλα του και το τεράστιο κτήμα της στο Μικροχώρι Καπανδριτίου που του είχε στοιχίσει ... μόλις 150.000 ευρώ (!) σύμφωνα με τις τότε διαβεβαιώσεις του.
Η αξία του πολυτελούς ακινήτου με την πισίνα των 133 μ. υπολογίζεται στις 500.000 ευρώ.Ο πρώην στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή έχει αποφασίσει από κοινού με τη σύζυγό του, Μάρα Ζαχαρέα, να το πουλήσει, όπως έπραξε λίγα χρόνια νωρίτερα, βγάζοντας στο σφυρί ένα μικρό ακίνητο στην Ανάβυσσο.
Χαράτσια και κρίση…οδήγησαν το ζεύγος στην εκποίηση μέρους της περιουσίας που είχε αποκτήσει τα τελευταία χρόνια, αλλά και επιδίωξη επιστροφής στην πολιτική σκηνή.

Έτσι ή αλλιώς η σύζυγός του επιστρέφει στο "γυαλί"...

Όπως είχαν γράψει τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ "Ο κ. Ρουσόπουλος βρίσκεται και πάλι -έστω και διά της πλαγίας οδού- σε δημοσιογραφικά μετερίζια. Οπως αποκάλυψαν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» στο προηγούμενο φύλλο τους, ο πρώην υπουργός παίζει ρόλο μυστικοσυμβούλου της οικογένειας Βαρδινογιάννη, με φόντο το εγχείρημα της μετάλλαξης του STAR Channel σε έναν τηλεοπτικό σταθμό με βασικό συστατικό την ενημέρωση.
«Οι κουβέντες αυτές σηματοδοτούν, έστω και σε παρασκηνιακό επίπεδο, το comeback του Θ. Ρουσόπουλου στο πολιτικό και μιντιακό γίγνεσθαι. Αυτό κάτι λέει», τονίζει πρόσωπο που είναι σε θέση να ξέρει από πρώτο χέρι και να ερμηνεύει τις κινήσεις του πρώην υπουργού.
Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας βρίσκεται η σύζυγός του, Μάρα Ζαχαρέα, η οποία, αν δεν υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή των δεδομένων, θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Άλλωστε  είναι γνωστό πως τόσο η γνωστή δημοσιογράφος όσο και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος διατηρούν παραδοσιακά εξαιρετικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του STAR, Βαρδή Βαρδινογιάννη, με την πρώτη να είναι τα τελευταία χρόνια επικεφαλής της ιστοσελίδας του καναλιού της Κηφισιάς.
Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο πανίσχυρος επιχειρηματίας ενθαρρύνει τις πολιτικές φιλοδοξίες του κ. Ρουσόπουλου, παραπέμποντας στον αστικό μύθο που συνόδευσε την εγκατάστασή του στη Ρηγίλλης επί Κώστα Καραμανλή (σ.σ. ότι ήταν ανέκαθεν άνθρωπος του Βαρδινογιάννη".
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template