ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕΤΑ ΔΙΣ.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Το ΟΛΥΜΠΙΑ ήταν το μόνο πουαναφέρθηκε από την πρώτη στιγμή στην καρδιά του σκανδάλου, που δεν ήταν άλλο από μια τραπεζική άπατη τεράστιων διαστάσεων που την πλήρωσε ο Ελληνικός λαός μέσω μνημονίου  Και φυσικά, ο κύριος Προβόπουλος δεν είδε τίποτα  Αν δεν έβγαινε στην δημοσιότητα από εφημερίδα, θα συνέχιζε η συμμορία των τραπεζιτών να ροκανίζει τα εκατομμύρια χωρίς κανείς να ασχοληθεί. Υπήρξε περίπτωση που η συμμορία εκταμίευσε 30 εκ. Ευρώ σε μια νυχτα! Που ειναι λοιπόν η BlackRock; Που είναι ο Προβόπουλος; Πόσοι επίορκοι θα βρεθούν ακομα για να τους καλύψουν και να εκβιάζουν τον κόσμο με μηνύσεις και τρομοκρατια για να το βουλώνει; Είστε πλέον συνυπεύθυνοι στην ληστεία της πατρίδας και θα λογοδοτησετε.
Στο στόχαστρο της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Πόπης Παπανδρέου βρίσκονται τέσσερις τράπεζες, οι οποίες διώκονται για κακουργηματική απιστία. Η δίωξη προέκυψε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τουkoutipandoras.gr, από την έρευνα για την υπόθεση των Καρούζου – Σκαφτούρα.
Όπως προκύπτει από το σχετικό πόρισμα οι τράπεζες…
Πειραιώς, Millenium, Attica και Εμπορική
χορηγούσαν δάνεια στον Καρούζο χωρίς ουσιαστικές εγγυήσεις. Αρκετές φορές δε, τα στοιχεία που έμπαιναν για εγγύηση ήταν ακίνητα με πολεοδομικές παραβάσεις, παραποιήσεις αλλά ακόμη και νομικές εκκρεμότητες. Οι δανειολήπτες, δηλαδή το ζεύγος Καρούζου – Σκαφτούρα δεν παρουσίαζαν καμία τραπεζική φερεγγυότητα, αφού είχαν πάρει δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση κατά την οποία μία τράπεζα παραμονές πρωτοχρονιάς ενέκρινε και έδωσε δάνειο τριάντα εκατ. ευρώ. Τα περισσότερα δε από τα δάνεια δίνονταν προκαταβολικά και όχι όπως συνηθίζεται στην τραπεζική αγορά, με την εξέλιξη δηλαδή του έργου.
Οι διώξεις θα προσωποποιηθούν στην ανάκριση, αφού οι τράπεζες έχουν γνωστοποιήσει στην Εισαγγελία ως υπεύθυνους για τα δάνεια δεκάδες άτομα από το στελεχικό τους δυναμικό. Έτσι είναι αδύνατο στην εισαγγελία να προσωποποιήσει τις διώξεις πράγμα το οποίο αναμένεται να κάνει ο ανακριτής.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template