Διαιτησία και δοκάρια σταμάτησαν τον Άρη

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Μακριά από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έμεινε και την 5η αγωνιστική ο Άρης.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Ζόραν Μιλίνκοβιτς γνώρισαν άλλη μία ήττα, αυτή τη φορά από τη Skoda Ξάνθη με 2-0 στα Πηγάδια.
Εξαιρετικά άτυχοι οι Θεσσαλονικείς είχαν κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, ενώ σημάδεψαν δύο φορές το δοκάρι του Κυριακίδη σε σουτ των Έλσνερ (46’) και Τριανταφυλλάκου (50’).
Τα γκολ για τους Ακρίτες σημείωσαν οι Μάνταλος (23’) και Σολάρι (62’).
Ο Άρης διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για πέναλτι που δεν δόθηκε πάνω στον Τάτο στο πρώτο ημίχρονο, με το διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει λανθασμένα να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Skoda Ξάνθη (Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Παΐτο, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Μάνταλος, Μαρίν (60' Φλίσκας), Κάλβο (46' Σολτάνι), Σολάρι (88' Ράνος).

Άρης (Μιλίνκοβιτς)
: Μπουζάνης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Ηρακλής, Τσουμάνης, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος, Ίμπε, Τάτος (65' Σουνάς), Σταυρόπουλος (46' Αγγελούδης), Ουντότζι (76' Μανιάς).

Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

1’ Με το καλημέρα ο Άρης απειλεί την εστία των γηπεδούχων με τον Ίμπε να βγάζει τη σέντρα και τον Σταυρόπουλο να αστοχεί με κεφαλιά προ κενής εστίας.

12’ Δοκάρι για τη Ξάνθη! Ο Ντε Γκούζμαν βγαίνει τετ α τετ με τον Μπουζάνη και πλασάρει, με τη μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Άρη.

23’ Γκοοολ! Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ με το κοντινή προβολή του Μάνταλου, μετά από σέντρα του Κάλβο από τα αριστερά.

34’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη με τον Τάτο να πλασάρει όμορφα με το αριστερό και τον Κυριακίδη να μαζεύει τη μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

46’ Δοκάρι για τον Άρη! Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη με τον Έλσνερ να κάνει το σουτ-κεραυνό από τα 30 μέτρα, με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

50’ Δοκάρι για τον Άρη! Νέο δοκάρι για τον Άρη σε σουτ του Τριανταφυλλάκου από το ύψους της μεγάλης περιοχής των Ακριτών.

52’ Και άλλη ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» με τον Ίμπε να σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή και τον Κυριακίδη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

53’ Κόρνερ του Τάτου από τα αριστερά με τον Πουλίδο να παίρνει την κεφαλιά ολομόναχος από την καρδιά της περιοχής των γηπεδούχων και τη μπάλα να περνάει άουτ.

54’ Ασταμάτητος ο Άρης δημιουργεί νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ίμπε να πλασάρει πανέμορφα με το δεξί και τον Κυριακίδη να διώχνει με τα ακροδάχτυλα και πάλι σε κόρνερ.

60’ Πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σολάρι να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουζάνη με την …πλάτη!

62’ Γκοοολ! Κόντρα στη ροή του αγώνα η Ξάνθη διπλασιάζει τα τέρματά της με τον Σολάρι ο οποίος πλάσαρε προ κενής εστίας μετά από ασίστ του Σολτάνι.

75’ Και άλλη ευκαιρία για τον Άρη με τον Αγγελούδη να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Κυριακίδη, ωστόσο άργησε να κάνει το σουτ.
80’ Μακρινό γυριστό σουτ του Μανιά χωρίς αποτέλεσμα. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template