Άνετος, ωραίος και Ατρόμητος 2-0 τον Αρη

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-0 του Άρη για την 3η αγωνιστική της Superleague.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτεροι διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει κι άλλα τέρματα με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ιγκλέσιας στο 62'.
Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε στο 22’ με αυτογκόλ του Ουντότζι, ενώ στο 38’ ο Ναπολεόνι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης παραμένει για ακόμη μία αγωνιστική δίχως βαθμό στην Superleague, καθώς έχει ισάριθμες ήττες.
Ο αγώνας Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 13’ λίγο έλειψε να ανοίξει το… σκορ, όταν ο Μπρίτο μετά από ωραία ενέργεια, «τροφοδότησε» τον Ναπολεόνι, ο οποίος πέρασε τον Διούδη, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.
Τελικά το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 22’, όταν ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε το κόρνερ με τον τερματοφύλακα του Άρη, Διούδη στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα να την στέλνει στο κεφάλι του Ουντόζι και εν συνεχεία αυτή να καταλήγει στα δίχτυα.

Δεκαέξι λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματα του στον αγώνα, όταν ο Ναπολεόνι έφυγε ωραία στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και πλάσαρε ωραία τον Διούδη.

Αυτή ήταν ουσιαστικά η τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος διατήρησε τα… ηνία του αγώνα και στο 59’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, όταν ο Μπρίτο συνεργάστηκε ωραία με το Ναπολεόνι και ο Ιταλός προ κενής εστίας δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα, οι Περιστεριώτες ήταν άτυχοι, όταν ο Πίτου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ιγκλέσιας έκανε την κεφαλιά με τον Διούδη και το οριζόντιο δοκάρι να σώζουν τον Άρη από ένα ακόμα γκολ.
Στο 90'+1' ο Ατρόμητος έχασε μία ακόμα ευκαιρία για γκολ με τον Καραγκούνη να μην καταφέρνει να νικήσει με πλασέ τον Διούδη, μετά από σέντρα του Νάστου.

Έτσι οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-0 και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στην φετινή Superleague.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης (75’ Νάστος), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (83' Μπρίτο), Ούμπιντες, Παπαδόπουλος (67’ Θ. Καραγκούνης), Ναπολέονι.

Άρης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Διούδης, Β. Καραγκούνης (61’ Μανιάς), Κύργιας, Ηρακλής (72’ Καρασαλίδης), Τσουμάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Ουντότζι, Τάτος, Σταυρόπουλος, Αγγελούδης.
Allinsports
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template