Γερμανικό αίσχος, μόλις μίλησε αρνητικά για την πολιτική τους του αφαίρεσαν το Διδακτορικό

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελεύθερων, Γιώργος Χατζημαρκάκης αναγορεύτηκε διδάκτορας το 2000. Δεκατρία χρόνια μετά και μόνο τώρα που ο άνθρωπος καταγγέλλει ευθέως τον τρόπο με τον οποίο η Γερμανία έχει συμπεριφερθεί στην Ελλάδα,κερδίζοντας η ίδια από την κρίση που οδηγεί -την ίδια στιγμή- σε εξόντωση τον ελληνικό λαό, το πανεπιστήμιο της Βόννης... θυμήθηκε να του αφαιρέσει τον τίτλο!
Ωραίες -δημοκρατικές...- συμπτώσεις. Δε μας αρέσουν αυτά που λες; Ορίστε, για να μάθεις άλλη φορά να βγάζεις γλώσσα!


Ο λόγος που προφασίστηκε το πανεπιστήμιο ήταν πως: «σε πολλά σημεία έκανε χρήση κειμένων άλλων συγγραφέων χωρίς την προβλεπόμενη αναφορά σε αυτούς παρά σε μερικές υποσημειώσεις». Και αυτό το ανακάλυψαν «τυχαία», 13 χρόνια αφού αναγόρευσαν σε διδάκτορα τον Γ. Χατζημαρκάκη.
Ο ίδιος, πάντως, διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και τονίζει πως τη συγκεκριμένη μέθοδο παράθεσης αποσπασμάτων και υποσημειώσεων γνώρισε και υιοθέτησε το 1995 ως ερευνητής στην Οξφόρδη.
Την επιμέλεια της εργασίας είχαν οι καθηγητές της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου, Ντέτλεφ Κάρτεν και ο επίτιμος Ούβε Χολτς. Αραγε, από τους καθ' ύλην αρμόδιους... διέφυγε η από τους οποίους προφανώς διέφυγαν τα δήθεν προβλήματα του διδακτορικού, που «ανακαλύφθηκαν» με τόση καθυστέρηση;
Λίγες ημέρες πριν την πρωτοφανή απόφαση, ο κ. Χατζημαρκάκης δήλωνε χαρακτηριστικά πως «το κέρδος της γερμανικής πολιτείας από την κρίση στην ευρωζώνη ανέρχεται στα 114 δισ. ευρώ. Πρέπει, μετά τις γερμανικές εκλογές, να ζητηθεί μια αναδιανομή του κέρδους μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα ανάμεσα στις χώρες του Νότου που πλήρωσαν την κρίση, όπως η Ελλάδα και η Κύπρος».
Τώρα, μάλιστα. Γίνεται ευκολότερα κατανοητή η απόφαση των Γερμανών. Ε, όχι, να λες τέτοια πράγματα και να θες να είσαι και διδάκτορας...

 Λίθος Φωτός
Share this article :

3 σχόλια:

  1. Νικητας Καραγιαννης
    απαντηση στην δημοσιευση περι Χατζημαρκακη: ο τυπος ειναι ευφυης και γνωριζει τι επεται αρα ζυγισε τα πραγματα και θελει τωρα να φανει ως τσε Γκεβαρα για να γλυτωσει την οργη της Νεμεσις...ο ιδιος τυπος που θρεφοταν απο το συστημα τοσα χρονια και ηταν βασικο γραναζι του ζωντας στον ''γυαλινο πυργο'' του αδιαφορωντας για τα δεινα του Ελληνισμου και ολης της ανθρωποτητας...παει λοιπον να την κανει με ελαφρα και να σφυριξει αδιαφορα οτι και καλα φως ειδε και μπηκε αλλα δεν εχει καμια σχεση με τον φονο...αλλα αυτοι που εχουν τοποθετησει τους σκελετους στην ντουλαπα τους και τους εχουν φορεσει ποδιτσα δεν βυζαινουν το δαχτυλο...οι ιδιοι θα τους δωσουν στεγνα οταν πανε να αποφυγουν την λαικη οργη με σκοπο να την σκαπουλαρουν οι της ''ελιτ''...μονο που αυτη τη φορα θα πληρωσει και η απανθρωπη ''ελιτ'' επειδη διεπραξε το μεγιστο αμαρτημα και ηρθε η ωρα να περασει απο τον παγκο να κανει ταμειο:προδωσε το ειδος της,την φυλη της,το ανθρωπινο γονιδιωμα της...αυτο ουτε ζωα δεν το κανουν...αρα μην τσιμπατε με τον καθε τελειωμενο Χατζημαρκακη...οταν μπορουσε δεν μιλουσε μονο τσιμπολογουσε...!! ηρθε η ωρα να πληρωσει και οτι και αν λεει δεν θα την γλυτωσει...http://taxalia.blogspot.com/2011/11/blog-post_9560.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Entelos lathos Ektimisei ton gegonoton edo kai 2 xronia einai fanero oti o kyrios o misos ellhnas as leme kai tin atlitheia eklepse thema sto doktorato tou diladi stin ptyxiaki tou.Giati h germania den einai ellada kai alla anatolika krati opou poulas ptyxiakes gia ena metaxirismeno autobianghi ton epsiasan kai tou aferesan dikeos ton titlo oso gia tis filoellhnikes tou tasis ton exoun kalesi se ena ekatommirio ekpombes ton kyrio xathmarkaki kai to mono pou ekane itane autoproboli gia emena autos o FDP pou antikatroptizi touS ftoxous kai einai yper plousion to 50% tis mesaias taksis tis germanias psifizi FDP einai kako paradigma ellhna stin germania anti na milai ksekathara gia tin sotiria tis Deutsche Bank kai apou pou erxonte ta xrimata biothia pros tiN Ellada mas IFW 20% pososto biothias h germania dimiourgithike ena lathos klimma oti o forologoumenos germanos mas plironi na zisoume kai auto einai aparadekto autos o Misos Germanos gia emena kani apla diafimisei tou eaftou tou kai typote allo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template