Σφαγμένες γυναίκες στο Χαλέπι της Συρίας...ΠΡΟΣΟΧΉ ΑΚΡΩΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Είναι τα ζώα οι ισλαμοφασίστες τους οποίους και υποστηρίζει η Δύση αλλά και κάποιοι προοδευτικοί εδώ στην Ελλάδα μισέλληνες οι οποίοι θέλουν η πατρίδα μας να υποστεί αυτά που περνάει ο λαός της Συρίας..
Το μπλοκ είναι τουρκικό,μιλάει για 12 κοπέλες οι οποίες απήχθησαν και σφαγιάστηκαν  στο Χαλέπι της Συρίας σαν τα πρόβατα.για εκφοβισμό από ότι καταλαβαίνουμε και διαβάζουμε από την αυτόματη μετάφραση.
.Αηδίασα και μίσησα προσωπικά όλους αυτούς τους φανατικούς από όπου και αν προέρχονται...Είναι η ποιό τρομαχτική αλλά συγχρόνος η ποιο αηδιαστική φωτογραφία που δείχνει πόσο ζώα πόσο ελεινοί καννίβαλοι και ανθρωποφάγοι είναι οι φανατικοί ισλαμιστές..Η δύση πρέπει να προβληματισθεί μαζι τους..

Που συνδέεται με αυτό το κείμενο πάνω από το παρακάτω κείμενο και φωτογραφίες, DEMOKRATHABER / İDEAHAYAT όσο φτάσαμε μέσω του Facebook. Ποτέ δεν άγγιξε το κείμενο, δεν έχω καμία διόρθωση. SO είναι το κείμενο της τουρκικής γλωσσικά λάθη ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ αργότερα ακόμη σκέφτονται tessellation, δημοσίευση, επιλέγεται WITHOUT've την πορεία φτάνοντας στο συμπέρασμα ότι οι απαιτήσεις του άπλυτα.Μετάδοση απάνθρωπη σκληρότητα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ γνωρίζουμε ότι ερεθιστικό. Αλλά η πηγή για μεγάλο χρονικό διάστημα και ιμπεριαλιστική ΜΕΡΟΣ αγριότητα στη Συρία.Ζητούμε συγγνώμη για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ PHOTO. Ο ιμπεριαλισμός και οι συνεταιριστικές αντίδραση, ως ένας τρόπος για να δείξει το πραγματικό πρόσωπο της πιο εντυπωσιακό τρόπο ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Φωτογραφία αναγνώστες τις πληροφορίες σας. Σχετικά με το θέμα απόψεις ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, τις σκέψεις και τις επικρίσεις για τους αναγνώστες να στείλετε E-MAIL ADDRESS ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ: hayrignl@gmail.com  
---------------------------- -------------------------------------- 
λύπη και απολογία diliyerek κάποιος άλλος μοιραστείτε αυτή τη φωτογραφία 
Maksut γειτονιά του Χαλεπίου Δεξί γυμνών σωμάτων από 12 γυναίκες δολοφονήθηκαν από τους λαιμούς τους κοπεί απαχθεί 
από τους κάλους χέρι σφαγή βάθρο στο χέρι που έχει σχεδιαστεί για να τρομάξει τους ανθρώπους στην περιοχή, αυτή η σφαγή ένα κοπάδι των δολοφόνων
 εγκληματίες προκατόχου Ουαχάμπι έχουν να μοιραστούν αυτή τη φωτογραφία για να τη διάγνωση 

saklıyarak γυναίκες κάτω από το πέπλο της παρούσας πρόκληση για το Ισλάμ και να παραδώσει 
για λογαριασμό των μουσουλμάνων γυμνές γυναίκες Εάν η εργασία είναι κομμένα σαν πρόβατα, κατέληξα με Σαρία πίστη δεν είναι η δυσπιστία που είναι επικίνδυνα εδώ.




Share this article :

2 σχόλια:

  1. Άθλια ζώα...Ελεινά και ξευτιλισμένα.Αυτός ειναι ο μουσουλμανισμός σας;Δεν τον θέλουμε στην Ελλαδα.Αναθεμα στον Μωάμεθ σας και στον Αλλάχ σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δειτε εδω οτι ειναι απατη αυτη η ειδηση http://ellinikahoaxes.blogspot.gr/2013/07/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template