Αμβρόσιος-θα χτυπώ πένθιμα τις καμπάνες αν ψηφιστεί ο αντιρατσιστικός νόμος!

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Τι αναφέρει το ψήφισμα της Μητρόπολης Καλαβρύτων
Οι καμπάνες των ναών της Αιγιάλειας θα χτυπούν πένθιμα για 15 λεπτά από την Τρίτη και για τρεις ημέρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το προωθούμενο νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, το οποίο η μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας θεωρεί πως αποτελεί «φίμωτρο στους έντιμους και νομοταγείς πολίτες» και με το οποίο «αυτομάτως νομιμοποιείται η κάθε μορφής ασυδοσία και παραβατικότης».
Παράλληλα, το απόγευμα της Τρίτης μια πολυμελής αντιπροσωπεία κληρικών (25 - 30 εφημέριοι) θα βρεθεί στην πλατεία Συντάγματος, με σκοπό να επιδώσει το Ψήφισμα της Ιερατικής Συνάξεως στον πρόεδρο της Βουλῆς και στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Οι Πολιτικοί μας Ταγοί, χωρίς αιδώ μας φοράνε χειροπέδες και φίμωτρα, βάζουν στο γύψο τα πανανθρώπινα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως είναι το δικαίωμα της ελευθέρας εκφράσεως της Γνώμης μας και ουδείς φαίνεται να το αντιλαμβάνεται» αναφέρει το ψήφισμα ιερέων της μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας.

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, σε άρθρο του το οποίο δημοσιεύει το romfea.gr αφήνει αιχμές ότι «η Διοίκησις της Εκκλησίας μας τηρεί σιγήν ιχθύος επί του ζητήματος αυτού» και προσθέτει:

«Έχουμε την γνώμη, ότι απ' εδώ και πέρα ό,τι στραβό κι αν συμβαίνει ολόγυρά μας, θα είναι υπό την προστασία του Νόμου, αφού δηλ. εμείς δεν θα μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας δημοσίως, Δηλαδή:

»Ο Γυμνισμός θα είναι ελεύθερος!
»Η Ομοφυλοφιλία, η πορνεία και κάθε είδους διαστροφή θα κυριαρχήσουν ολόγυρά μας ανεμποδίστως, παρασύροντας τους νέους μας στην ηθική πτώση και την εξαθλίωση!
»Οι έμποροι ναρκωτικών καθώς και τα "βαποράκια" τους θα κινούνται ελεύθερα!

»Κανείς, μα κανείς, δεν θα μπορεί να αρθρώσει ένα λόγο εναντίον τους, μόνο και μόνο επειδή θα χαρακτηρίζεται "ρατσιστής"».

Ο κ. Αμβρόσιος προσθέτει, μεταξύ άλλων:
«Το μέτρο αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για την Εκκλησία! Μεταξύ των άλλων θα φιμώνουν και τον ιερόν άμβωνα! Μια πιο προσεκτική ανάγνωση του Νομοσχεδίου μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι:

»Απαγορεύεται στον Επίσκοπο να διδάσκει τους πιστούς του!
»Απαγορεύεται στον ιεροκήρυκα να αναπτύσσει τον Ευαγγελικό Νόμο!
»Απαγορεύεται στον Εφημέριο να ενημερώνει τους Ενορίτες του για τα διάφορα ιδεολογικά ρεύματα της εποχής, για τις αιρέσεις κλπ. και να εφιστά την προσοχή τους.

»Εάν π.χ. τολμήσει να κηρύξει κατά των Χιλιαστών, θα συλλαμβάνεται!

»Έτσι λοιπόν:

»Οι Χιλιαστές ελεύθερα θα χτυπάνε την πόρτα μας!
»Οι έμποροι της σάρκας ανεμπόδιστοι θα παρενοχλούν τα παιδιά μας!
»Οι έμποροι των ναρκωτικών θα στήνονται έξω από τα σχολεία, για να πωλούν την πραμάτεια τους!

»Κανείς από αύριο δεν θα μπορεί να πει κάτι εναντίον τους, αφού ο Νόμος μας το απαγορεύει!»


πηγη
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΠΕΝΘΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩς ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗς ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑς . ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙς 24\11\2011 . ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕς ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ . ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΕΙΤΕ .Τα δικαστηρια σήμερα στην Ελλάδα ,αναλογα με εκεινα επι γερμανικης κατοχης του 40, στερουντε νομιμοτητας συγκρότησής των ,καθώς ποτέ ο εχθρος και εισβολέας δεν προκειτε να καταδικάσει τους προδοτεςτου . .
    Γιαυτο και τις εκδικαζουμε εμεις οι νομιμοι ελληνες πολιτες τις υποθεσεις που εχουν να κανουν με το κακουργημα της εσχατης προδοσίας . Οπου με την παρακατω ιερη δηλωση -καταγγελια -καταδίκη την οποια καταθετουμε εθνικα και διεθνως προς πασα ενδιαφερομενη αρχη, ενεργοποιουμε και θέτουμε σε εφαρμογη το αρθρο 120 και την εθνικα και διεθνως νόμιμη και δίκαιη πλεον αντίστασή μας . .(η επίσημη ενεργοποίηση του 120 , εκτός των άλλων σημαίνει και νομιμη οπλοκατοχή ) .
    Πειτε λοιπόν σεκεινους που εξακολουθούν να καταθέτουν μηνυσεις εσχατης προδοσιας , οτι σε περιόδους κατοχης και υποδουλωσης όπως ετουτη που δυανείουμε τώρα, δεν εκδικαζοντε αυτου του περιεχομενου δικαστικές υποθέσεις . ________ τουτα εδω καταθετουμε .(Επειδή κυριε εισαγγελευ ακόμη και με το Άρθρο 36 του κώδικα της ποινικής δικονομίας, όπου σε περιόδους ειρήνης και δημοκρατίας, για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα ποινικα αδικιματα και κυβερνητικά εγκλήματα όπως εκεινο της εσχατης προδοσιας, επιλαμβάνεται και ξεκινά η ποινική διαδικασία έγκαιρα και δέν χρειάζεται η άδεια της βουλής ,το γεγονος οτι δέν εχει ξεκινησει , επιβεβαιωνει οτι η πατριδαμας βρισκεται επισημα υπο την κατοχη του εχθρου και οτι οφείλουμε να αντισταθούμε ..Κυριε εισαγγελευ, ζητώ να αφαιρεθεί άμεσα το όνομα μου από τα τηρουμενα βιβλία των καλπεων (και δηλώνω οτι το αφαιρώ εγώ με ετούτη εδώ την επίσημη δήλωσή μου). .Καταγγέλω εκεινες τις εκλογές καθως δηλωνω οτι στις 17Ιουνίου 2012 και 6 Μαίου 2012 , εγώ και αρκετοί συμπολίτες μου, εξαπατηθήκαμε και λάβαμε μέρος σε εκείνες τις κατοχικές και παράνομες εκλογές που είχε στήσει με δόλιες διαδικασίες ο εχθρός και κατακτητής της πατρίδος μας .Οι οποίες μαλιστα συμφωνα με τα πραγματικά περιστ......κ.λ.π......).Καταγγέλουμε μεσα σε αυτο το δικογραφο τις ενοπλες δυναμεις για εσχατη προδοσια και με αυτο τον τρόπο πράττουμε το καθήκον μας οπου εγγράφως ενεργοποιουμε το αρθρο 120 του συνταγματος και προχωρουμε νομιμα πλέον στην εφαρμογήτου ,ζητωντας παράλληλα με το ίδιο δικόγραφο τον οπλησμο και το εθνόσημο απο τις υπο κατοχη πλέον Ελληνικές Ενοπλες δυναμεις . ........................................._____________Με τούτη την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε στον τοίχο μου την οποία εχουμε ηδη πανω απο 12.500 πολίτες καταθέσει , ή με κάποια άλλη ανάλογη αυτής ,απο σήμερα καταθέουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στην εισαγγελια μεσω του αστυνομικου τμηματος της περιοχης μας .. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}..______________________κοινοποιουμε μαζι με το άνω σχόλιο ________________

    https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template