Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή και Πανσεραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Πέθανε ο ποδοσφαιρικός παράγοντας Πέτρος Θεοδωρίδης
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, έπειτα από δίμηνη μάχη, ο ποδοσφαιρικός παράγοντας Πέτρος Θεοδωρίδης, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού.
Ο εκλιπών, υπήρξε ένας από τους παλαιότερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και διετέλεσε με επιτυχία, μεταξύ άλλων, πρόεδρος στις ΠΑΕ Ηρακλής και Πανσερραϊκός.Γεννήθηκε το 1947 στη Θεσσαλονίκη και υπήρξε εκ των ιδρυτών της ΕΠΑΕ, όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό.

Τη δεκαετία του '80 και επί σειρά ετών ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ από το 2004 ήταν ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Επί των ημερών του μάλιστα η ιστορική ομάδα των Σερρών επέστρεψε και αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία, μετά από απουσία 16 χρόνων.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Δήμο Συκεών Θεσσαλονίκης και ο ενταφιασμός στο Ωραιόκαστρο.

Ανακοίνωση από Σούπερ Λίγκα και ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Ανακοίνωση για το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα στην οποία αναφέρει τα εξής: «O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Πέτρου Θεοδωρίδη και απευθύνουν στους οικείους του και την αθλητική οικογένεια των Σερρών θερμά συλλυπητήρια. Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Super League θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του».

Επίσης, ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, που αναφέρει τα ακόλουθα:«Σύσσωμη η οικογένεια του Πανσερραϊκού και με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει το χαμό του μεγάλου της ηγέτη Πέτρου Θεοδωρίδη. Η κηδεία θα γίνει αύριο 5 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Δήμο Συκεών Θεσσαλονίκης και ο ενταφιασμός στα κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου. Παράκληση της οικογένειας να μην κατατεθούν στεφάνια και λουλούδια. Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει ό,τι μπορεί υπέρ του συσσιτίου του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους».
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template