Ένας χρόνος Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ...Σας ευχαριστώ πολύ!

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Στα μέσα του Απρίλη του 2012 αποφάσισα να βγάλω από την "ναφθαλίνη" ένα μπλοκ το οποίο είχα ανοίξει 2 χρόνια πριν, και το οποίο υπολειτουργούσε καθ ότι ο.. γράφων είχε αρχίσει να βαριέται.Το έκανε έτσι απλά,ας πούμε από περιέργεια ,αλλά και για να "σκοτώσει" ας πούμε την ώρα του.
Το έκλεισα όμως αφού τα ενδιαφέροντα μου εκείνο τον καιρό εστιαζόταν στον... μαγικό κόσμο του διαδικτύου,ειδήσεις chat και να διαβάζω ιστορικά αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με τα ταξίδια(τα οποία λατρεύω)τα οικονομικά το life style(κοινώς κουτσομπολιό) από το να τα γράφω.
Το 2012 μια χρονιά "ορόσημο" για μένα αποφάσισα να "ξεθάψω" το μπλοκ βοηθώντας με τις πολύ μικρές δυνάμεις μου ένα νέο κίνημα το οποίο δημιουργήθηκε με πολλές ελπίδες για την σωτηρία της χώρας ..Δεν έχει σημασία αν η προσπάθειά μου ευόδωσε,στην πορεία κατάλαβα όμως την "διαφορετικότητα" του χαρακτήρα μου και στην οποία είμαι υπερήφανος, αφού ποτέ μου δεν μπόρεσα να ακολουθήσω την" γραμμή" που σου επιβάλλει να κόμμα ..Μισώ τις κομματικές ταυτότητες,τις ταμπέλες, γιατί πάνω από όλα αισθάνομαι  ένας Έλληνας που αγαπά τον τόπο του,την ιστορία του,τιμά την θρησκεία του,τα ήθη και τα έθιμα του, απροσκύνητος ,αχρωμάτιστος  και ακομμάτιστος.Δεν ανήκω σε κανένα κοπάδι,σε κανένα μαντρί.Δεν είμαι πρόβατο,όπως μας βλέπουν κάποιοι..Δεν θα γίνω"δουλικό" κανενός...
Βλέπω με λύπη τα περισσότερα ΜΜΕ,οι δημοσιογράφοι,  αλλά  και τα διάφορα δημοσιογραφικά μπλοκ  ανάλογα με τα κομματικά οφέλη αλλά και την γραμμή που παίρνουν από τα κόμματα  να παραποιούν  τις περισσότερες φορές τα γεγονότα τα οποία ναι μεν υφίσταται, αλλά οι  λόγοι,τα  κίνητρα να "δικαιολογούνται" όπως αυτοί θέλουν να περάσουν στον αναγνώστη.
Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω τον Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ο οποίος είναι ένα μπλοκ "μαγκαζίνο" όπως τα περισσότερα άλλωστε(είναι της... μοδός τώρα τελευταία) με πλουραλισμό ειδήσεων και γεγονότων...
Δεν ξέρω αν είμαι καλός,αλλά πιστεύω να γίνω καλύτερος γιατί βλέπω κάποιοι να διαβάζουν(copy paste τα περισσότερα ναι δεν ντρέπομαι να το πω) αλλά οι ειδήσεις που αναρτώ  προσπαθώ να έχουν και ποιότητα αλλά να περιέχουν το αληθινό κίνητρο με βάση την κοινή λογική..
Να δώσω ένα παράδειγμα.. Ένα γεγονός σχετικά με τις......... "Ματωμένες φράουλες"που είναι στην επικαιρότητα ..Διαφορετικές οι γνώμες και οι απόψεις ...για το πως φτάσαμε, ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.Δεν μπορεί αυτός που δημιούργησε την ΦΙλΟΞΕΝΙΑ ξαφνικά να μετατρέπεται σε ρατσιστή και να κυνηγά τους μετανάστες στην Ομόνοια ,στο Μεταξουργείο...

Έτσι αποφάσισα να "δραστηριοποιηθώ" να προσπαθήσω να γίνω ακόμα καλύτερος σε ποιότητα (ήδη το μπλοκ έγινε ποιο ελκυστικό) και όχι σε ποσότητα..Αν θα πετύχω; Δεν ξέρω Εσείς θα με κρίνετε....Με τις παρατηρήσεις σας πάντα καλοπροαίρετα θα τις δέχομαι.Τις καταγγελίες σας,ευχαρίστως να τις αναρτώ αφού θα σέβονται  ακόμα και τον καταγγέλλοντα..

Σας ευχαριστώ πολύ 
Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template