Η Κατερίνα νίκησε τη λευχαιμία και... τη σκότωσαν οι ληστές

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η Κατερίνα  σκότωσαν οι ληστές
Βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Ο λόγος για την 25χρονη Κατερίνα, η οποία ενώ επέστρεφε...από τη δουλειά της, σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε κακοποιούς και αστυνομικούς στην Κόρινθο.Η άτυχη νεαρή τη στιγμή της ανταλλαγής πυρών και ενώ ήταν βαριά τραυματισμένη κάλεσε στο τηλέφωνο το φίλο της λέγοντάς του: «Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα».

Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια της σύμφωνα με το «korinthostv». Ο φίλος της ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε 25 λεπτά αργότερα. Η γυναίκα ζούσε στην Κόρινθο και εργαζόταν ως λογίστρια στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Η 25χρονη μάλιστα τηλεφώνησε και στην προϊσταμένη της στην οποία είπε ότι πυροβολήθηκε.

Η Κατερίνα Ζώγαλη από την Κόρινθο είναι το αθώο θύμα των αδίστακτων ληστών που το βράδυ της Παρασκευής δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εν ψυχρώ τα περιπολικά που τους καταδίωκαν. Νωρίτερα, είχαν επιτεθεί σε ταβέρνα στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θηβών, απ' όπου υπό την απειλή όπλων είχαν διαφύγει με το τζιπ του ιδιοκτήτη, μαύρο Subaru.

Η μοίρα της είχε στήσει καρτέρι στο δρόμο, στο ύψος των Ισθμίων. Η σφαίρα από το Καλάσνικοφ του ενός από τους δραπέτες χτύπησε στο έδαφος, τρύπησε το πίσω κάθισμα και σφηνώθηκε στο στήθος της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο τραυματισμός της δεν έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχισαν την καταδίωξη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση (καθώς είχε τραυματιστεί στο συκώτι) αλλά γύρω στις 3 τα ξημερώματα υπέκυψε.

Η μοίρα, είχε τα δικά της σχέδια για την 25χρονη Κατερίνα από την Κόρινθο και της έκοψε το νήμα ένα βράδυ, στα Ίσθμια. Εκείνη που είχε νικήσει τον καρκίνο, έχασε τη ζωή της από μια αδέσποτη σφαίρα. Ο τρόπος που έχασε τη ζωή της είναι απίστευτος. Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν γίνεται κάτι τέτοιο λένε όλοι. Πολύ περισσότερο που η σφαίρα χτύπησε στην άσφαλτο και διέγραψε μια "τρελλή πορεία" και μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να καρφωθεί στην πλάτη της...

Η Κατερίνα γεννήθηκε με λευχαιμία. Οι αγρότες γονείς της ήταν πάντα στο πλευρό της. Ξεπέρασαν κι εκείνοι πολλά προβλήματα για να βοηθήσουν τον άγγελό τους.

Την έσωσε από τη λευχαιμία η γέννηση του αδελφού της. Η Κατερίνα ήταν 10 ετών όταν ήρθε στη ζωή ο αδελφός της. Οι γιατροί πήραν βλαστοκύτταρα από το νεογέννητο και έκαναν μεταμόσχευση στην Κατερίνα, σώζοντας της τη ζωή.

Οι γονείς της αγρότες, είχαν αφιερώσει όλη τους τη ζωή στο μεγάλωμα και την ανατροφή των τριών παιδιών τους. Τελικά τα κατάφεραν άριστα. Η Κατερίνα αποφοίτησε από την ΑΣΟΕ και εργαζόταν ως υπάλληλος σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής. Όλοι μιλούν για ένα γλυκό και καλό κορίτσι.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορίνθου από τον χαμό της 25χρονης.

Σήμερα στις 6 το απόγευμα στο νεκροταφείο της Ζωοδόχου Πηγής στην Κόρινθο, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Κατερίνα.

http://fornews.gr


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template