«Ο αδελφός μου δίνει μάχη για τη ζωή του» λέει ο Ανταν Τσάβες

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013


«Ο αδελφός μου δίνει μάχη για τη ζωή του» λέει ο Ανταν Τσάβες

Οργιάζουν οι φήμες στη Βενεζουέλα για τον Ούγκο Τσάβες και για πρώτη φορά συγγενείς, όπως ο μεγαλύτερος αδελφός αδελφός του Ανταν προχωρούν σε διάψευση των πληροφοριών περί θανάτου του Προέδρου λέγοντας : «Εδώ είναι ο Ούγκο, συνεχίζει να μάχεται, δίνει αγώνα και θα νικήσει». 
Ο 58χρονος Πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει και έχει ανεβασμένο «ηθικό», δήλωσε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Νικόλας Μαντούρο.

Ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας αποκάλυψε για πρώτη φορά, ότι ο Τσάβες που νοσηλεύεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Καράκας, άρχισε χημειοθεραπεία μετά την επιστροφή του από την Κούβα.

Στην Αβάνα είχε υποβληθεί στην τέταρτη κατά σειρά χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπισθεί ο καρκίνος.

Νωρίτερα, ο Μαντούρο κατηγόρησε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, για μια «εκστρατεία ώστε να αποσταθεροποιήσουν τη Βενεζουέλα με ψέματα για την υγεία του Τσάβες».

Εν τούτοις ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας δεν έχει πραγματοποιήσει καμία δημόσια τηλεοπτική εμφάνιση ούτε έχει μιλήσει στο λαό της Βενεζουέλας από την ημέρα της αναχώρησής του για την Κούβα και την επιστροφή του στο Καράκας, στις 18 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, η κυβέρνηση συνεχίζει να διαρρέει ότι ο πρόεδρος παραμένει σε ελεγχόμενη κατάσταση στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η ισπανική εφημερίδα ABC έγραψε την Παρασκευή ότι ο Τσάβες «μεταφέρθηκε πριν από αρκετές ημέρες σε προεδρική κατοικία στο νησί Λα Ορτσίλα για να περάσει τις τελευταίες ημέρες του με την οικογένειά του».

«Η διασπορά φημών και ψευδών πληροφοριών, κυρίως, από την ακροδεξιά το μόνο που καταφέρνει είναι να τους απομονώνει και να τους μειώνει όλους αυτούς στα μάτια του λαού της Βενεζουέλας» δήλωσε ο γαμπρός του Ούγκο Τσάβες, Χόρχε Αριάτζα με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε μέσω του κοινωνικού δικτύου Twitter, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Ενρίκε Καπρίλες, γράφοντας για ψέματα σχετικά με την υγεία του Ούγκο Τσάβες και τη μάχη που δίνει για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο.

«Ο Μαντούρο έχει πει ψέματα σχετικά με την υγεία του Προέδρου. Είναι ψέμα ότι είναι μαζί του επί 5 ώρες, και τις επόμενες ημέρες, η χώρα θα γνωρίζει την αλήθεια» έγραψε ο Καπρίλες.

«Ας δούμε πώς θα εξηγήσουν τις επόμενες ημέρες όλα τα ψέματα που έχουν πει σχετικά με την κατάσταση του Προέδρου», έγραψε επίσης.

Ο Μαντούρο δήλωσε χθες στην ισπανική εφημερίδα ABC και το ραδιόφωνο της Κολομβίας ότι οι φήμες που διασπείρονται σχετικά με την υγεία του Τσάβες είναι μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας και ότι «μια τέτοια θεραπεία είναι λεπτή και πρέπει να πηγαίνει σιγά-σιγά, με σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη αυτού που υποβάλλεται στη θεραπεία».

Ο Τσάβες υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία για μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου στην κοιλιακή χώρα, καθώς κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει προσδιορίσει το είδος του, στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο του Καράκας.

πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template