ΟΙ "μάσκες" επιτέλους έπεσαν....Άφησε ..."χρόνους" και ο Μαρκόπουλος.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012


Δεν ήταν κοινό μυστικό το ήξεραν όλοι το ήξερε και ο Πάνος Καμμένος άσχετα αν κρατούσε τα "προσχήματα" στον Ευαγγελάτο χθές στον Σκαι.
Την αποχώρησή του λοιπόν του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης και ο Κώστας Μαρκόπουλος. Ο κ. Μαρκόπουλος κοινοποίησε την απόφασή του με επιστολή του, η οποία διενεμήθη λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων που θεωρείται κρίσιμη για το μέλλον του κόμματος.
Στην επιστολή του ο Κ. Μαρκόπουλος:

Ασκεί κριτική για τις εκλογικές απώλειες του κόμματος μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, κάτι το οποίο είχε επισημάνει και ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ,την οποία αποδίδει σε μία «τεράστια πολιτική και επικοινωνιακή χαλάρωση», στις τοποθετήσεις περί σύμπνοιας στα οικονομικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και στο περίφημο non paper,(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ) την πατρότητα του οποίου χρεώνει στην Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού του κόμματος, την δε παράδοσή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο,"βγάζοντας την χολή" του.
«Τότε τον πίστεψα όπως όλοι μας», αλλά φαίνεται πως αδικήσαμε τον θεσμό και το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας .
Μιλά εμμέσως στοχεύοντας  τον  Πάνου Καμμένο για τακτικές εντυπωσιασμού και  λαϊκιστικών πυροτεχνημάτων άνευ ουσίας, κάτι το 
οποίο είχε επισημάνει και ο Χρήστος Ζώης..
Μιλά εμμέσως για τακτικές «στιγμιαίων εντυπωσιασμών και λαϊκίστικων πυροτεχνημάτων άνευ ουσίας» για έλλειψη «δομημένης οργάνωσης» και σχεδιασμού,κατηγορώντας ουσιαστικά και το πολιτικό επιτελείο του προέδρου θεωρώντας τους ανίδεους και άσχετους Τέλος ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος στρέφει τα βέλη του ευθέως κατά του Πάνου Καμμένου θεωρώντας τον υπεύθυνο για 
 «τοίχο ύβρεων, παρορμητικών συμπεριφορών και ομαδοποιήσεων με την ευλογία και την ενθάρρυνση της ηγεσίας του κόμματος».

Εμείς θα το λέμε,θα το φωνάζουμε ,θα το υπενθυμίζουμε στον κ Πάνο Καμμένο ότι τα στελέχη , τα οποία αυτός "χρεώνεται "ότι  έφερε στο κίνημα  των Ανεξ.Ελληνων από το κόμμα της ΝΔ,θα έφερναν την καταστροφή και την διάσπαση.Μια διάσπαση την οποία βεβαίως και δεν θέλουμε διότι πρέπει ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ των Ανεξ.Ελλήνων και να δείξουν ότι δεν εχουν αναγκη απο κανένα πρόσωπο καμία "φατρία" να σταθεί εμπόδιο στην "απελευθέρωση"της Ελλάδας απο την τρόικα και τα μνημόνια της.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template