Χρήστος Ζώης: «Δεν έχω βγάλει χρήματα στο εξωτερικό»!

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012


Με ένα φορτισμένο email που λάβαμε από τον Χρήστο Ζώη, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων γράφει:
Σας δίνω 24 ώρες προθεσμία για να αφαιρέσετε το όνομα μου από τη λίστα των πολιτικών που σύμφωνα με την ανάρτησή σας έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό, καθώς σε ότι με αφορά δεν έχω βγάλει χρήματα στο εξωτερικό.Παρακαλώ να αναρτήσετε την επιστολή μου.
Μετά την προθεσμία αυτή και αν δεν έχετε ανταποκριθεί στο αίτημα μου θα καταφύγω στη δικαιοσύνη αναζητώντας τις ποινικές και αστικές ευθύνες σας.

Χρήστος Ζώης – Εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Ευχαριστούμε τον κύριο Ζώη για την ενημέρωση, βεβαίως -ως εκπρόσωπος Τύπου που είναι- οφείλει να γνωρίζει ότι το δημοσίευμα δεν είναι δικό μας αλλά της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, πράγμα που ΤΟΝΙΣΑΜΕ στην ανάρτησή μας και μάλιστα με ενεργό link, δείτε εδώ: Αυτοί είναι οι πολιτικοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Εμείς, σεβόμενοι το δικαίωμα στην άλλη άποψη και τις αρχές της δεοντολογίας, δημοσιεύουμε τη διάψευσή του, ωστόσο δεν μπορούμε -όπως αντιλαμβάνεται- να τηλεφωνήσουμε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για λογαριασμό του. Ούτε και στα υπόλοιπα site που αναδημοσίευσαν την είδηση, για τα οποία αγνοούμε εάν ο κύριος Ζώης έπραξε αναλόγως.

Τέλος, επειδή η λίστα είναι σε μορφή pdf, ο κύριος Ζώης οφείλει επίσης να γνωρίζει ότι αδυνατούμε να σβήσουμε το όνομά του. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να προσθέσουμε την απάντησή του κάτω από την ανάρτηση και είμαστε στη διάθεσή του για όποια άλλη διευκρίνηση επιθυμεί να κάνει σχετικά με το θέμα!

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Τέλος, επειδή η λίστα είναι σε μορφή pdf, ο κύριος Ζώης οφείλει επίσης να γνωρίζει ότι αδυνατούμε να σβήσουμε το όνομά του. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να προσθέσουμε την απάντησή του κάτω από την ανάρτηση και είμαστε στη διάθεσή του για όποια άλλη διευκρίνηση επιθυμεί να κάνει σχετικά με το θέμα!..........ΣΑΝ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΟΣ ..ΚΛΠ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΒΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΕΙΣ.........ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template