Τα ΜΑΤ ... εξεγείρονται! «Δεν αντέχουμε άλλο, θα πετάξουμε τις ασπίδες»

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Φωτογραφία για Τα ΜΑΤ ... εξεγείρονται! «Δεν αντέχουμε άλλο, θα πετάξουμε τις ασπίδες»
Το bloko.gr έλαβε χθες το βράδυ επιστολή που υπογράφεται από αστυνομικούς των ΜΑΤ και οι οποίοι δηλώνουν μεταξύ άλλων πως έχουν εξαντληθεί εξαιτίας της υπεραπασχόλησης."Είμαστε μια ομάδα αστυνομικών στα ΜΑΤ. 'Έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια των αντοχών μας. Δεν είναι μόνο η οικονομική αφαίμαξη που βιώνουμε εμείς και οι οικογένειες μας, ούτε η αντιμετώπιση που έχουμε από τον κόσμο αλλά και από συναδέλφους. Μας θεωρούν και κυρίως η ηγεσία ως υποζύγια που μπορούν να τα κάνουν ότι και όποτε θέλουν.Χθες, με αφορμή όσα έγιναν στο ΥΕΘΑ γράψατε για τη διάθεση μας σε μέτρα στα δικαστήρια, στο υπουργείο Οικονομικών, στο υπουργείο Υγείας, στον ΕΟΠΥΥ, στο ΥΕΘΑ, στη ΓΑΔΑ και στους καθημερινούς προς φύλαξη στόχους, γεγονός που δεν ήταν μόνο χθεσινό φαινόμενο, αλλά καθημερινό και όσο περνούν οι μέρες τα προβλήματα επιδεινώνονται.

Δεν μας έφταναν όμως μόνο τα μέτρα και οι συγκεντρώσεις, εμείς σηκώνουμε και το μεγαλύτερο βάρος του . Μετά τα χθεσινά, τα προχθεσινά, τα γήπεδα κοκ και δίχως πολλοί από εμάς να έχουμε τη δυνατότητα διάθεσης έστω και στοιχειώδους χρόνου στην οικογένεια μας, μας ανακοίνωσαν χθες το βράδυ ότι θέλουν 7 διμοιρίες για το κέντρο της Αθήνας και για νέους ελέγχους για λαθρομετανάστες.
Δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε στα όρια της φυσικής εξάντλησης και όχι μόνο;"

Επικοινωνήσαμε με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αττικής Δημήτρη Καραγιαννόπουλο για να διαπιστώσει εάν όσα καταγγέλλονται ευσταθούν και πήραμε την εξής αποστομωτική απάντηση. "Και λίγα σας γράφουν. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Κι εμείς ως Ένωση γινόμαστε αποδέκτες αιτημάτων και παροτρύνσεων να ξαναπάμε ν' αποκλείσουμε την πύλη στο Γουδί, επειδή πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι"
Πηγή
logioshermes
Share this article :

5 σχόλια:

  1. Και ποιος τους λυπάται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α μόνο τον ευατούλη τους τα σκέφτονται τα παιδιά! το ότι σαπίζουν στο ξύλο κόσμο χωρίς λόγο δεν τους πειράζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να διαχωρισουν τη θεση τους με το λαο. Αν υπαρχουν πρακτορες και βαλτοι που πετανε μολοτοφ δεν φταιει ο ταλαιπωρος ησυχος διαδηλωτης , ο πολιτης που παει να διαδηλωσει ησυχα και ειρηνικα. !!
    Αλλοι ξεκινανε τα επεισοδια οχι ο ταλαιπωρημενος ανεργος πολιτης.
    Ενω ειμαστε αδελφια πολεμανε τον φιλο τους που ειναι απεναντι και φωναζει και διαμαρτυρεται.
    Αυτο πρεπει να σταματησει. Ελληνας δεν πρεπει να πολεμαει Ελληνα. Να κανετε σταση. Γιατι σας στελνουν για να υπερασπιστειτε τα λαμογια και τους προδοτες της Βουλης. Ασε που πολλοι απο σας φυλατε τους κλεφτες. Τους προδοτες του Εθνους. Τους απατεωνες τα πουλημενα κορμια τους αχρηστους. Τους αχρηστους αυτους που χρονια τωρα καταστρεψαν τη πατριδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...και γιατί τα ΜΑΤ δεν παίρνουν και τις οικογένειες τους μαζί, για να ξεσκάσουν κι αυτές λίγο...να πάρουν και μια ζωντανή γεύση από το θεάρεστο λειτούργημα αυτών των...ηρώων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template