Αναζητούνται 151 έντιμοι!

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

karatzaferi1
Αθάνατη Ελλάδα...
Αυτοί οι «άρχοντες», που έκρυψαν το σώμα του εγκλήματος, δηλαδή τους εν δυνάμει μεγάλο φοροφυγάδες, είναι ελεύθεροι και ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το έγκλημα των αρχόντων, καταζητείται. Οι «άρχοντες» αρπάζουν και το τελευταίο ευρώ, από το φτωχό πολίτη και προστατεύουν τους πλούσιους εν δυνάμει διαπλεκόμενους, κομπιναδόρους, μιζαδόρους, κλέφτες του δημοσίου πλούτου.
Αυτοί που εξαφάνισαν τς λίστες Λαγκάρντ, Λιτχτενστάιν, Μέρκελ, αυτοί που πτώχευσαν έναν ολόκληρο λαό με μίζες και μνημόνια, με προδοτικές πράξεις και παραλείψεις, παραμένουν ελεύθεροι και βιάζουν καθημερινά τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών και ο δημοσιογράφος, ο όποιος δημοσιογράφος, που αποκαλύπτει τα «εγκλήματά τους», καταζητείται ως κοινός εγκληματίας.

Οι ένοχοι έχουν ασυλία με νόμους που ψήφισαν οι ίδιοι και οι δημοσιογράφοι καταδιώκονται με νόμους που πάλι ψήφισαν οι «βιαστές» του ελληνικού λαού για να μην αποκαλύπτονται τα εγκλήματά τους. Έχουν ψηφίσει νόμους, η αποκάλυψη του δημοσιογράφου να αποτελεί αυτεπάγγελτο αυτόφωρο αδίκημα και οι δικές τους «προδοσίες» να παραγράφονται. Όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους.

Γιατί, π.χ., ο τέως υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, που μας βύθισε στην καταστροφή και εξαφάνισε τη λίστα των μεγαλοκαταθετών να κυκλοφορεί ελεύθερος ακόμη και ο Κ. Βαξεβάνης που αποκάλυψε το προϊόν του εγκλήματος Παπακωνσταντίνου να καταζητείται ως κοινός εγκληματίας;

Γιατί έτσι ορίζουν οι νόμοι. Οι νόμοι, που ψήφισαν αυτοί που μας κατέστρεψαν. Οι νόμοι που ψήφισαν αυτοί που ψηφίσαμε για να μας σώσουν. Και αφού τους ψηφίσαμε και τους ξαναψηφίσαμε και μας κατέστρεψαν και μας ξανακατέστρεψαν ζητάμε από τους «ακάλυπτους» δημοσιογράφους να ξεγυμνώσουν τους δράστες. Αλλά βρίζουμε και τους δημοσιογράφους που φυλάγονται από διώξεις, συλλήψεις, αγωγές...

Μια σκέτη τρέλα σε μια χώρα που καταρρέει και οι πολίτες της αρνούνται να σηκωθούν από τους καναπέδες τους για να υποστηρίξουν εαυτούς και αλλήλους, να θέσουν ασπίδα σωτηρίας για τα παιδιά τους.
Να πω καλά μας κάνουν; Δεν μου πάει... Να ξαναπώ ξεσηκωθείτε; Χάνω τα λόγια μου...

Ας ευχηθώ να βρεθούν 151 έντιμοι πατέρες του Έθνους, που θα πουν το μεγάλο ΟΧΙ, στα νομοσχέδια της καταστροφής ενός ολόκληρου λαού.

www.spirospero
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template