Stephen Baldwin: "Δε θα είμαι Έλληνας για μια εβδομάδα, αλλά για μια ζωή"

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012



Έλληνας για μια ζωή αποκάλυψε πως θα νιώθει μετά το ντοκιμαντέρ ο ηθοποιός Stephen Baldwin. Ο ηθοποιός θα επιστρέψει ξανά στη χώρα μας τον Νοέμβριο για να συνεχίσει τα γυρίσματα για το θρησκευτικό ντοκιμαντέρ. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα", "τελικά δεν θα είμαι Έλληνας για μια εβδομάδα, αλλά για μια ζωή"."Αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν θα είμαι Έλληνας για μια εβδομάδα, αλλά για μια ζωή"

Συγκεκριμένα: "Αυτό το project το ονόμασα “Greek for a week” γιατί ουσιαστικά αυτό που κάνω τώρα, αλλά και όταν θα ξαναέρθω στην Ελλάδα το Νοέμβριο, είναι να προσπαθήσω να επισκεφθώ όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη και πόλεις της χώρας μας για να αναδείξω τη μοναδικότητά τους. Μοιράζομαι εμπειρίες γυρνώντας διάφορα αξιοθέατα βάσει των τόπων απ’ όπου πέρασαν οι Απόστολοι. Όμως δε θέλουμε να εστιάσουμε στη Βίβλο, αλλά ταυτόχρονα να διασκεδάσουμε. Αυτό όμως που κατάλαβα είναι πως τελικά δεν θα είμαι Έλληνας για μια εβδομάδα, αλλά για μια ζωή".

Η άποψη που έχει σχηματίσει για την Ελλάδα ζώντας στη χώρα μας αυτό το διάστημα είναι τελείως διαφορετική από ότι έχουν οι περισσότεροι ξένοι. "Αν δεν είσαι από εδώ δεν καταλαβαίνεις. Νομίζω ότι ο κόσμος στην Αμερική δεν καταλαβαίνει πως όσο τρελή κι αν είναι η κατάσταση, τα πράγματα στην Ελλάδα είναι φυσιολογικά.

Η Ελλάδα είναι ένα ξεχωριστό μέρος γεωγραφικά και πολιτιστικά. Χρειάζεται να πω ότι το φαγητό είναι φοβερό; Ήρθα χωρίς συγκεκριμένες προσδοκίες, αλλά με πολλή αγάπη για την Ελλάδα. Απλώς στην παγκόσμια οικονομία παρατηρώ μια τρομερή απελπισία λόγω του χάσματος ανάμεσα στους έχοντες και στους μη έχοντες. Αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα".
Η Νέα Υόρκη, η Αθήνα και το χωνευτήρι του κόσμου

Ο ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει και για τα κοινά που έχει η Αθήνα με τη Νέα Υόρκη. "Τι να πει κανείς για την Αθήνα; Ότι κι αν γίνεται με την οικονομία και τα προβλήματα, η καρδιά και το πνεύμα των κατοίκων, των Ελλήνων είναι τόσο δυνατά! Βλέπω στα μάτια των νέων ανθρώπων που κυκλοφορούν έξω μια τρομερή αποφασιστικότητα. Αυτός ο τόπος, με τέτοιους πολίτες μόνο μπροστά θα πάει. Είμαι από τη Νέα Υόρκη και μένω εκεί. Την λένε το χωνευτήρι του κόσμου. Έτσι ακριβώς είναι και η Αθήνα", κατέληξε.

Φωτογραφία: Getty Images 
http://www.cosmo.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template