Ρεβέκκα: Αυτή είναι η ζωή σου

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

REVEKAkarouzou
Νέα, όμορφη και καλλιεργημένη... Η Ρεβέκκα Σκαφτούρα αποφοίτησε ως αριστούχος από το Αμερικάνικο Κολέγιο Πιρς και σπούδασε στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Φιλόδοξη όπως ήταν, από πολύ νωρίς σφυρηλατήθηκαν μέσα της οι αρετές της επιμονής, της επιστημονικής προσέγγισης, της μεθοδικότητας, της δημιουργίας και της υπομονής, με επιστέγασμα την αποφοίτησή της. Αποτέλεσμα και επιβράβευση των σκληρών κοπών ήταν -μετά την αποφοίτησή της- η άμεση προσφορά εργασίας στον ερευνητικό τομέα της Μηχανολογίας πάνω σε ένα μοναδικό project για τα ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά δεδομένα: Μία θέση σε μια ομάδα σπινθηροβόλων νέων μυαλών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κοινή δημιουργία του μοναδικού μέχρι και σήμερα πολεμικού αεροπλάνου Euro fighter. Όμως πολλές φορές η μοίρα κάνει διαφορετικά σχέδια για όλους μας. Έτσι για τη Ρεβέκκα, στο πλαίσιο μιας ταυτόχρονης με την ακαδημαϊκή της καριέρα ενασχόλησης στην οικογενειακή επιχείρηση εισαγωγών, της εμφύτευσε το μικρόβιο του επιχειρηματία. Κάτι μάλιστα που γνωρίζει να κάνει πολύ καλά μιας και έκει άρχισε να ανθίζει το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο μέρος της χαρισματικής προσωπικότητάς της.

Σύμμαχος στην προσπάθειά της αυτή είναι η ακεραιότητα του χαρακτήρα της, η σταθερότητα και υποστήριξη των αποφάσεων της καθώς και η αμεσότητα της σχέσης τόσο με τους συνεργάτες της όσο και με τους πελάτες της. Αυτά αποτελούν εξάλλου διαχρονικά τα εχέγγυα για μια χρυσή επένδυση στον επιχειρηματικό τομέα. Ίσως αυτό να «διέγνωσε» ο μετέπειτα σύζυγος της Γιάννης Καρούζος όταν γνωρίστηκαν ως συνεργάτες στο κατάστημα της Ρεβέκκας στη Γλυφάδα που υπήρξε η αρχή ενός μίτου που θα πλεκόταν μεταξύ τους.

Κάπου κοντά στο 1997 τίθεται επικεφαλής του τμήματος Marketing Research & Development στην νέα, μικρή αλλά και πολλά υποσχόμενη Κατασκευαστική Karouzos Construction. Είναι τέτοια η δυναμική του χαρακτήρα της που ο τομέας των επιχειρήσεων Food-coffee restaurants αλλάζει για πάντα στην Ελλάδα. Οι επιχειρήσεις οικογενειακού χαρακτήρα και εξυπηρέτησης δίνουν τη θέση τους σε νέα λειτουργική δομή πολυεθνικών αλυσίδων Chic casual restaurant με τη δημιουργία διάσημων ονομάτων όπως Jackson Hall Filothei, New York New York Glyfada, Avenue, Baseball Applebee's, κλπ. Όταν ξεκίνησε μία νέα συνεργασία με τον όμιλο Σαραντόπουλου για αγορά ακινήτου στο Κολωνάκι, τότε πάλι μπροστά από την εποχή της αφουγκράστηκε την τάση της αγοράς για πραγματικό επαγγελματισμό στο πεδίο του Real Estate Research & Development.
Άμεσα και δυναμικά αρχίζει να κινεί τα νήματα σε χώρους μοναδικούς στα νότια προάστια αλλάζοντας για μια άλλη φορά το τρόπο ανάπτυξης στο επαγγελματικό ακίνητο.

Σχεδόν αμέσως γίνεται η αγαπημένη «γκουρού» των μεγαλύτερων πολυεθνικών, οι οποίες στο πρόσωπο της βρήκαν έναν άνθρωπο με standard ευρωπαϊκού επιπέδου αλλά και μία αξιόπιστη φίλη που «ακούει», μελετάει και συμβουλεύει, κερδίζοντας την καταξίωση από τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς. Εκεί κάπου μετά από ένα μακρύ επαγγελματικό δρόμο η ευτυχία της ολοκληρώθηκε όταν έφερε στον κόσμο τα δύο παιδιά της.

Ολοκληρωμένη πια νιώθει την ανάγκη να συνεισφέρει διακριτικά στην κοινωνία και να στηρίξει τόσο τους ανθρώπους που τη βοήθησαν, όσο και εκείνους που έχουν σαν βασική δραστηριότητα την υλοποίηση της προσφοράς και αξιοποίησης πόρων φιλανθρωπικού και κοινωνικού περιεχόμενου, σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο. Σήμερα, στην ανατολή μίας νέας και δύσκολης εποχής, η Ρεβέκκα Καρούζου δηλώνει έτοιμη να ανταποκριθεί στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του Commercial Real Estate. Το παρελθόν εγγυάται πάντως ότι δεν υπάρχει στόχος που να μην είναι υλοποιήσιμος για αυτήν.

Μετά από αρκετά χρόνια στο χώρο μία φούσκα ακινήτων έρχεται να ταράξει για τα καλά το ζευγάρι με αποτέλεσμα ο κατασκευαστής Γιώργος Ζωγραφάκης να καταγγείλει αυτή και τον άντρα της για εξαπάτηση.

Εξώδικη επιστολή Ζωγραφάκη

Στην εξώδικη επιστολή που έστειλε στον τότε πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο προκειμένου να καταγγείλει ότι τον εξαπάτησαν δίνει τις εξής γλαφυρές λεπτομέρειες για το ζευγάρι:
«Πριν από δεκαοχτώ χρόνια περίπου γνωρίστηκαν δύο απατεώνες, ένας άντρας και μια γυναίκα. Επειδή το DNA τους προδιέγραφε να μεγαλουργήσουν σαν απατεώνες αμέσως μετά την γνωριμία τους έγιναν ζευγάρι, αρχικά παράνομο, μεταγενέστερα νόμιμο και αυτό το ζεύγος είναι το ζεύγος Καρούζου (Ιωάννης Καρούζος και Ρεββέκα Σκαφτούρα).
Αμέσως μετά την γνωριμία τους ίδρυσαν πολλά νυχτερινά καταστήματα στα οποία γινόντουσαν κάθε λογής όργια. Δεν θα σας αναφέρω τα όργια που διέπρατταν σαν άνθρωποι της νύχτας γιατί αφορούν μόνο την Ελληνική Αστυνομία. Θα σας αναφέρω μόνο τα οικονομικά εγκλήματα (που έχουν και πολιτικές προεκτάσεις) που διέπραττε το ζεύγος Καρούζου σε όλα τα νυχτερινά καταστήματα τα οποία είχε δημιουργήσει»...

Γοητευμένη και θαυμάστρια του κουμπάρου της Ευ. Μεϊμαράκη

Κυρία της καλής κοινωνίας όπως ήταν δεν θα μπορούσε να μην θαυμάζει τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, που είναι και κουμπάρος της αφού της βάφτισε το ένα παιδί. Η γνωριμία τους έγινε μέσω της γυναίκας του Προέδρου που είναι και πολύ καλή της φίλη. Εκτός από τον κ. Μεϊμαράκη η κ. Σκαφτούρα εκτιμά επίσης πολύ και τον δεύτερο κουμπάρο της, που επίσης τυχαίνει να είναι ένας εξαίρετος κύριος της ελληνικής κοινωνίας, τον εισαγγελέα Γιώργο Γεράκη, ο οποίος έχει αναλάβει κορυφαίες υποθέσεις διαφθοράς ενώ στο παρελθόν ο τότε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Λαλιώτης τον είχε κατηγορήσει για «παρασκηνιακές επαφές και διασυνδέσεις με τη ΝΔ»... Εξάλλου, μία εξαίρετη κυρία, μόνο με εξαίρετους κύριους θα μπορούσε να συναναστρέφεται...
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template