Ηλίας Μάντζαρης σε Πάνο Καμμένο: στα λέω με πάσα ειλικρίνεια!

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012


 
Επιβεβαιώνεται το σενάριο η απλά είναι μια σύμπτωση;περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς αποφάσισε η διοικούσα επιτροπή για την παύση καθηκόντων που επέβαλαν στον Ζώη Κολλιό (σύμφωνα με τις πληροφορίες μας!)! πάντως από δημοσιευμένη επιστολή του Ηλία Μάντζρη στο facebook διαβάζουμε τι συνέβει κατά την πρώτη και δεύτερη προεκλογική περίοδο, στην περιοχή της Ηπείρου, κάτι που σε σχόλιό του ο εμπλεκόμενος στην επιστολή Αθανάσιος Μπέλτσος αναιρεί!σας παραθέτουμε την επιστολή και το σχόλιο του Αθανάσιου Μπέλτσου!Αγαπητέ Πρόεδρε
Αγαπητοί Φίλοι
Επειδή εδώ και αρκετό καιρό πλανάται μια εσφαλμένη εντύπωση για το Πρόσωπο του Γενικού Διευθυντή του Κινήματος κου Κολιού Ζώη για το ρόλο που διαδραμάτισε στις εκλογές στην Περιφέρεια Ηπείρου και επειδή ορισμένα πρόσωπα πλάθουν και σερβίρουν την δική τους ιστορία , εγώ θα σας αφηγηθώ με κάθε ειλικρίνεια τι ακριβώς έχει γίνει στην Ήπειρο από την πρώτη ημέρα που ακούσαμε ότι ο Ζώης Κολιός αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
Ο κος Κολιός Ζώης , ένα από τα πιο υγιή πολιτικά πρόσωπα που υπάρχουν στην Ελλάδα , μας ανακοίνωσε στις αρχές του Γενάρη ότι μετά από συζήτηση με τον Πάνο Καμμένο θα συμμετέχει στην ίδρυση πολιτικού φορέα κάτω από την ηγεσία του Πάνου , και πραγματικά χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ και του δηλώσαμε την πλήρη υποστήριξή μας στην προσπάθειά του αυτή . Όταν δε κάποια στιγμή μας ανακοίνωσε ότι θα είναι ο Περιφερειάρχης Ηπείρου , πιστέψαμε ότι πραγματικά αυτός ο χώρος ξέρει να αξιοποιεί ανθρώπους και να βρίσκει στελέχη καθαρά και γνήσια , άρα ήταν αυτό που θα μας εξέφραζε απόλυτα και εμάς.
Κατά την πρώτη επίσκεψη του κου Κολιού Ζώη στην Ήπειρο , από τα κεντρικά και συγκεκριμένα από τον κο Μπέλτσο Αθανάσιο του δόθηκαν κάποια ονόματα να πάει να τα συναντήσει και να οργανώσουν την πρώτη εκδήλωση-ομιλία . Τα ονόματα που έδωσε ο κος Μπέλτσος ήταν αυτό του συνδικαλιστή της ΔΕΗ κου Γιώτη Γιάννη , του κου Παπαθανασίου Αντώνη και κανα δυο ακόμη στελεχών . Μάλιστα η πρώτη συνάντηση (την οποία την έχουμε και βιντεοσκοπημένη και αναρτημένη στο fb) από τους παρευρισκόμενους περίπου 60 άτομα , τα 50 ήταν φίλοι και γνωστοί που ενεργοποίησε ο κος Κολιός Ζώης και λιγότερα από 10 των υπολοίπων .
Από εκείνη τη μέρα ο κος Κολιός Ζώης , έφτιαξε μια ομάδα 5 ατόμων που γυρίσαμε όλη την Ήπειρο για ανεύρεση υποψηφίων και στελέχωση των ψηφοδελτίων των Νομών Ιωάννινα , Άρτα , Πρέβεζα και Θεσπρωτία . Πρέπει να σας πω ότι ο κος Κολιός Ζώης , είχε καλύψει όλη εκείνη την περιοδεία με δικά του αποκλειστικά έξοδα και μεγαλύτερο εχθρό και αντίπαλο είχαμε τους κους Μπέλτσο και Λύτρα , που ότι χτίζαμε εμείς με κόπο και θυσίες το πρωί , αυτοί από τις καρέκλες τους στα κεντρικά μας τα χαλούσαν όλα . Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ταλαιπωρία μας , να γυρίζουμε καθημερινά Ιωάννινα , Ηγουμενίτσα , Πρέβεζα , Άρτα και επιστροφή Ιωάννινα και κάθε μέρα να βρίσκουμε άλλα από εκείνα που προτείναμε εμείς άτομα να είναι αναρτημένα στις επίσημες λίστες του κόμματος . Και πάλι από την αρχή την άλλη μέρα και νέα έξοδα και νέες βόλτες και να μην καταλαβαίνουν τίποτε αυτοί στα κεντρικά , αρκεί να γίνει το δικό τους και αυτό που τους εξυπηρετεί …την φιλοδοξία τους .
Αφού καταλήξαμε τελικά στα ψηφοδέλτια με παρέμβαση έως και την τελευταία στιγμή , ανακοινώθηκε από το κίνημα ως υπεύθυνος του κινήματος στα Ιωάννινα ο κος Γιάννης Γιώτης , πραγματικά εξαίρετο άτομο , αγωνιστής και συνδικαλιστής και καλό παιδί , όσο όμως τον χρειαζόμασταν . Γιατί μόλις ο κος Παπαθανασίου αισθάνθηκε την απειλή του υποψηφίου που έβαλες εσύ Πρόεδρε στα Ιωάννινα , τον κο Βασίλη Χήτο , άλλαξε η συμπεριφορά και του Μπέλτσου και του Λύτρα και όλων απέναντι σε όλους . Άρχισαν να βρίσκουν τον Γιώτη υπερβολικό , με υπέρμετρο πάθος και στο τέλος τον βρήκαν και …… περιττό. Έβαλε δε και ο Λύτρας την τελευταία στιγμή τον Ανυφαντή υποψήφιο και ζήτησε από τον κο Κολιό Ζώη να κόψει έναν υποψήφιο- (http://youtu.be/Hh3ivt8wiXQ )-έχει ενημερωθεί ο Κος Λύτρας για την εμφάνιση του κου Ανυφαντή στο κανάλι των Ιωαννίνων TV1 ο οποίος έβγαλε το πρόγραμμά σας, σε συνεννόηση με τον κο Λύτρα χωρίς να εντάξει την Δωδώνη στην επίσκεψή σας στα Ιωάννινα, και από ότι κατάλαβα ο ίδιος στην επαφή που είχαμε μαζί, δεν είχατε ενημερωθεί .Ο κος Ανυφαντής δεν κατέβηκε στις δεύτερες εκλογές και ούτε ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ παρείχε στους Α.Ε παρότι διαβεβαίωσε τον Κο Κολιό που τον επισκέφτηκε στην Άρτα ότι θα υποστηρίξει ανοιχτά το κίνημά μας παρέα με τον Βασίλη Χήτο. Παράλληλα μεριμνούσαν σε όλους να πλήττουν συνέχεια το κύρος του κου Κολιού Ζώη , λέγοντας σε όλους τους υποψηφίους ότι ο Κολιός δημιουργεί θέματα και προβλήματα , τι στιγμή που αυτός ήταν όχι μόνο ΑΨΟΓΟΣ αλλά κάτι παραπάνω από άψογος , πραγματικός κύριος . Μέχρι που ο Λύτρας , ανακοίνωσε σε υποψήφιο στα Ιωάννινα , ότι , «ο Κολιός και οι μπράβοι του , τη Δευτέρα των εκλογών θα είναι παρελθόν από το κόμμα» . Αυτό είχαν και έχουν στο μυαλό τους . Ο κος Κολιός Ζώης όμως , παρότι του μεταφέραμε όλα αυτά , ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ , και ήταν πάντα διακριτικός από μακριά και μας βοηθούσε σε όλα . Φανταστείτε , ότι την δεύτερη φορά που κατέβηκε από την Αθήνα με 7 άτομα , από τους υποψηφίους των Ιωαννίνων , δεν τον ακολούθησε κανένας παρά μόνο ο κος Βασίλης Χήτος , ο κος Παπαγγέλης Λάκης και η κα Ζένια Καράμπαλη , χωρίς τους υπόλοιπους να τους έχει κάνει το παραμικρό . Για να καταλάβετε , μπροστά μας παραδέχθηκαν όλοι ότι έπεσαν θύματα της παραπληροφόρησης των Μπέλτσου και Λύτρα . Και είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι δυο άνθρωποι , την ίδια τακτική θα έχουν ακολουθήσει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας . Είμαι σίγουρος γιαυτό και πάω και στοίχημα .
Όταν λοιπόν τους έβγαλε στη σέντρα ο Γιώτης για την συμπεριφορά τους και τους επιτέθηκε σε όλους τους τόνους (ίσως και υπερβολικά ) , αυτοί άρχισαν να κατηγορούν τον κο Κολιό Ζώη , ότι ο άνθρωπός του …..κος Γιώτης Γιάννης , λαμβάνει εντολές από τον Κολιό και τα κάνει αυτά κλπ κλπ και ότι μαλακία και ηλιθιότητα μπορεί να ξεστομίσει σαν κατηγορία κάποιος για έναν άψογο άνθρωπο , Και τα μεταφέραν και στον Πρόεδρο αυτά ο οποίος χωρίς να ρωτήσει για την αλήθεια και να ρωτήσει να μάθει την αλήθεια , πίστεψε τους συκοφάντες και τα έβαλε και αυτός με τον κο Κολιό Ζώη και τον κατηγορεί ότι τα έκανε «μουνί στα Γιάννενα» όπως του λέει χαρακτηριστικά. Πρόεδρε , εμείς δεν σε έχουμε για τέτοιον . Γιατί μας απογοητεύεις ; Και να ξέρεις , εδώ στην Ήπειρο , ο Ζώης είναι πολύ πιο αγαπητός ,,,,,ακόμη και από σένα . Εσένα σε αγαπάμε γιατί ….. είναι κοντά σου ο Ζώης . Αυτός είναι ο μόνιμος άνθρωπός μας εδώ , ο συμπατριώτης μας και φίλος μας .
Σήμερα , τα πράγματα εδώ στα Ιωάννινα έχουν γίνει σκατά . Ο Λύτρας μας λέει ότι θα στείλει χρήματα για γραφεία , και ξέρουμε ότι μας λέει ψέματα , και για όλα αυτά η ευθύνη είναι του Κολιού , που δεν συμμετέχει καν σε καμία συζήτηση . Έβαλαν και κάποιον Περιφερειάρχη που είναι για γέλια και μας έχουν κάνει όλους εμάς που τραβήξαμε όλο το κουπί στην άκρη . Το 1ο Γραφείο που άνοιξε στην ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ από εσένα Πρόεδρε χωρίς να επιβαρυνθεί το κίνημα ούτε 1 € για τα λειτουργικά του έξοδα ,το κλείσανε με εντολή του κου ΛΥΤΡΑ-ΜΠΕΛΤΣΟΥ .αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει γραφείο στα Ιωάννινα.
Αν αγαπητέ Πρόεδρε και αγαπητοί φίλοι , αυτή δεν είναι αντιγραφή της Νεα Δημοκρατικής νοοτροπίας , τι είναι άραγε …..
Όλα αυτά είναι η απόλυτη αλήθεια και μόνο η αλήθεια .

ΥΓ. Ο Εκλεκτός του κου. Μπέλτσου ο Υποψήφιος Βουλευτής στα Ιωάννινα Κος Παπαθανασίου αφού δεν βγήκε στις Πρώτες Εκλογές αποφάσισε να εγκαταλείψει την Προσπάθεια στις Δεύτερες με μια ανακοίνωση στο FB η οποία είναι η παρακάτω:
‘’Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου καθώς και όσους με στήριξαν
και με ψήφισαν στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου, 2012,στον έντιμο και ηθικό αγώνα
που κάναμε. Σας ενημερώνω ότι δεν επιθυμώ να πολιτευτώ στις εθνικές εκλογές της 17ης
Ιουνίου, 2012.’’
Ο κος Παπαθανασίου τελικά έβαλε Υποψηφιότητα και δεν το ανακοίνωσε ποτέ στους πολίτες των Ιωαννίνων με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν
ότι θέτει εαυτό πάλι Υποψήφιο και να φαίνετε ότι το κλίμα στο κίνημά μας είναι τεταμένο . Ο κος Μπέλτσος μέχρι εκείνη την στιγμή δεν έκανε ποτέ κανένα σχόλιο παρά μόνο τούτοhttp://www.facebook.com/ilias.mantzaris/posts/424732197557240 )
Ρωτήστε και τον Κο Χήτο -που ήταν καθαρά δική σας επιλογή , ένοιωσε τέτοιο πόλεμο από μια ομάδα υποψηφίων Βουλευτών των Ιωαννίνων και από τον Κο Μπέλτσο - που τον παίρνει ο Κος Λύτρας συνέχεια τηλ για διάφορα άλλα πράγματα αλλά στην ουσία φοβάται μην ανοίξει το στόμα του δημόσια και μιλήσει .


Με εκτίμηση,
Ηλίας Μάντζαρης


και το σχόλιο του κ. Μπέλτσου!Αθανάσιος Μπέλτσος Β'
Τα οσα περιγραφει η επιστολη δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα απλα περιγραφουν μονοπλευρα μια εικονα που οδηγησε το κινημα στην ηπειρο σε χαμηλα ποσοστα.Δεν σχολιαζω προσωπα απλα θελω να ξεκαθαρισω σε οτι με αναφερει ειναι ολα ψευδη.Ουποψηφιος Αντωνης Παπαθανασιου ουδεποτε υπηρξε κολλητος μου και τον γνωρισα οταν αυτοβουλως προσχωρησε στο κινημα.Εμεις προσπαθησαμε στα ιωαννινα να συγκροτησουμε ενα δυνατο ψηφοδελτιο αλλα καποιοι δεν σταθηκαν στο υψος τους και οδηγησαν το κινημα σε εκλογικη αποτυχια.Κολλητους δεν ειχαμε σε κανενα νομο της χωρας και κρατησαμε παντα αποστασεις και αυτο ειναι σε ολους γνωστο.Για τα υπολοιπα απαντησε το κινημα με σημερινη του αποφαση.

Δικό μας σχόλιο! αν ισχύει η παύση καθηκόντων του κ. Ζώη Κολλιού είναι σύμπτωση, απόφαση, η πολιτική απαξίωση από τον πρόεδρο του κόμματος;


Share this article :

1 σχόλιο:

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template