Τα πανέμορφα ιδιωτικά νησιά των διάσημων και πλουσίων

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012


Διαχειριστής hedge fund Λούις Μπέικον Moore αγόρασε Robins νησί, ανοικτά των ακτών του Long Island, για 11 εκατομμύρια δολάρια το 1993.



Ίσως η απόλυτη επίδειξη του πλούτου είναι το ιδιωτικό νησί. Είναι απίστευτα ακριβά για να αγοράσουν και να διατηρήσει, και να προσφέρει απαράμιλλη προστασία της ιδιωτικής ζωής για όποιον θέλει να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η Oracle CEO Larry Ellison, είναι η  νεότερη  ιδιοκτήτης ενός μεγάλου ιδιωτικού νησιού: πλήρωσε περίπου $ 600 εκατ. ευρώ για το 98 τοις εκατό των Lana'i Χαβάη τον Ιούνιο..
 

Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ κατέβαλε 3,6 εκατομμύρια δολάρια για Pond Cay 45-στρεμμάτων Μικρή Μεγάρου, στις Μπαχάμες, το 2004, μετά το γύρισμα του "Πειρατές της Καραϊβικής"
.

Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ καταβληθεί 3,6 εκατομμύρια δολάρια για Pond Cay 45-στρεμμάτων Μικρή Μεγάρου, στις Μπαχάμες, το 2004, μετά από τη μαγνητοσκόπηση


Celine Dion διαθέτει ένα ιδιωτικό νησί 15 λεπτά από το Μόντρεαλ.
Celine Dion διαθέτει ένα ιδιωτικό νησί 15 λεπτά από το Μόντρεαλ.  Έχει αναφέρονται πρόσφατα την ιδιοκτησία, η οποία είναι κατ 'οίκον σε 24,00 τετραγωνικών ποδιών-αρχοντικό, για 29,3 εκατομμύρια $.
Σκορπιός νησί, ανοικτά των ακτών της Ελλάδα, ήταν το ιδιωτικό νησί του αείμνηστου εφοπλιστή δισεκατομμυριούχου Αριστοτέλη Ωνάση και φέρεται να εξακολουθεί να ανήκει στην εγγονή του Αθηνά.Σκορπιός νησί, ανοικτά των ακτών της Ελλάδα, ήταν το ιδιωτικό νησί του αείμνηστου ελληνικής ναυτιλίας δισεκατομμυριούχο Αριστοτέλη Ωνάση και φέρεται να εξακολουθεί να ανήκει στην εγγονή του Αθηνά.

Μελ Γκίμπσον αγόρασε το Mago νησί των Φίτζι από το Τόκιο για 15 εκατομμύρια δολάρια το 2005.
Μελ Γκίμπσον αγόρασε Mago νησί των Φίτζι από το Τόκιο με βάση εταιριών για 15 εκατομμύρια δολάρια το 2005.
Ρίτσαρντ Μπράνσον αγόρασε  το Necker Island στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους για $ 200.000 το 1970. Δεν νοικιάζει τώρα πάνω από $ 50.000 ανά διανυκτέρευση.
Ρίτσαρντ Μπράνσον αγόρασε Necker Island στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους για $ 200.000 το 1970.  Δεν νοικιάζει τώρα πάνω από $ 50.000 ανά διανυκτέρευση.

Οι δίδυμοι δισεκατομμυριούχοι Βρετανοί επιχειρηματίες David και Frederick Barclay αγόρασαν το Brecqhou, ένα από τα νησιά της Μάγχης, το 1993.
Ο δισεκατομμυριούχος Βρετανοί επιχειρηματίες (και δίδυμα) και ο David Frederick Barclay αγόρασε Brecqhou, ένα από τα νησιά της Μάγχης, το 1993.

Musha David Copperfield στις Μπαχάμες.
Musha David Copperfield για Cay πραγματικά εξαπλωθεί σε 11 νησιά στις Μπαχάμες.  Penelope Cruz και ο Sergey Brin και οι δύο παντρεμένοι εκεί.
.businessinsider
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template