Ο Φερέιρα δεν "γουστάρει" τον Καραγκούνη..

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012


Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Φερέιρα δεν "γουστάρει" ως ποδοσφαιριστή τον αρχηγό της εθνικής ομάδας. Άλλωστε ο περσινός παραγκωνισμός του "Κάρα" δεν ήταν τυχαίος και μάλιστα στο ξεκίνημα της εφετινής σεζόν τόσο ο Γιώργος Καραγκούνης όσο και ο Κώστας Κατσουράνης δεν ήταν στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.Όμως μετά την επιτυχημένη πορεία της εθνικής στο Euro και σε συνδυασμό με το εγχείρημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χρεωθεί την αποχώρηση των δύο διεθνών παικτών από το τριφύλλι. Άλλωστε σε όλες του τις τοποθετήσεις έλεγε ότι "θέλουμε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Καραγκούνης", ενώ για τον Κατσουράνη τόνιζε ότι η ΠΑΕ δεν μπορεί να σηκώσει το συμβόλαιο του. Ο Κατσουράνης δέχτηκε μείωση κατά 50% και παρέμεινε, ενώ την "καυτή πατάτα" των συζητήσεων με τον Καραγκούνη ανέλαβε ο Κώστας Ελευθεράκης.

Ο "Κάρα" δεν ήθελε να ζήσει τα περσινά μεταξύ πάγκου και εξέδρας αλλά η αγάπη του για την ομάδα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πείστηκε πως οι άνθρωποι του τριφυλλιού τον θέλουν πραγματικά, τον οδήγησε στο να πει όχι στις κρούσεις που είχε από ομάδες του εξωτερικού και να παραμείνει στην Παιανία που είναι το σπίτι του.

Είχε φανεί λοιπόν ότι ο Φερέιρα συμβιβάστηκε με την παραμονή των Κατσουράνη-Καραγκούνη και μόλις την περασμένη Παρασκευή η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ έλεγε ότι λύθηκε το αγωνιστικό θέμα στη συνάντηση Ελευθεράκη-Καραγκούνη και απομένει το οικονομικό στη συνάντηση του με τον Γόντικα τη Δευτέρα για να κλείσει το θέμα.

Όμως το ραντεβού αυτό ακυρώθηκε από τον Παναθηναϊκό, δεν έχει κλειστεί συνάντηση με τον παίκτη για την Τετάρτη και η παραμονή του αρχηγού βρίσκεται στον αέρα. Το σημείο κλειδί στην υπόθεση είναι πως ο Φερέιρα δεν είναι διατεθειμένος να κάνει συνάντηση με τον Γιώργο Καραγκούνη (είναι θετικός για ραντεβού με τον προπονητή ο "Κάρα") προκειμένου να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις και να κλείσει το θέμα και ως εκ τούτου τα στελέχη της ΠΑΕ καθυστερούν το ραντεβού με τον αρχηγό, περιμένοντας από τον Γιάννη Αλαφούζο να βρει μια λύση. Κοινώς να μιλήσει με τον προπονητή και να τον πείσει για την παραμονή του παίκτη.

Δικαίωμα του προπονητή να μην θέλει έναν παίκτη αλλά από τη στιγμή που έχει κάνει συμβιβασμούς σε άλλα θέματα και η διοίκηση έκανε πράξη τις επιθυμίες του προχωρώντας σε 6 μεταγραφές άγνωστων ξένων παικτών που αποτελούν εισήγηση του Φερέιρα, οφείλει να δεχτεί και αυτός μια επιθυμία της διοίκησης. Άλλωστε δεν μιλάμε για έναν τυχαίο παίκτη. Πρόκειται για τον αρχηγό της εθνικής, έναν άνθρωπο που βρίσκεται από παιδί στην Παιανία και έχει δώσει τα πάντα για την ομάδα. Σε μια εποχή που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αναδείξει τις ακαδημίες του, δεν γίνεται να διώξει τον Καραγκούνη.

Με κακό τρόπο τελείωσαν από την Παιανία οι Γκούμας-Μπασινάς, όχι και ο "Κάρα". Άλλωστε ο Φερέιρα το πολύ σε 2 χρόνια θα γυρίσει στην πατρίδα του, ο Καραγκούνης είναι μια ζωή στον Παναθηναϊκό και αξίζει καλύτερης συμπεριφοράς.

Άλλωστε πώς θα συσπειρώσει ο Παναθηναϊκός τον κόσμο του και θα εγγράψει μέλη η Παναθηναϊκή Συμμαχία; Με τον Πάπε Σο και τον Σισόκο, τον Πίντο και τον Βελάσκες ή με τον Φορναρόλι και τον Μπαρμπαρούση; Το ελληνικό στοιχείο είναι απαραίτητο στην ομάδα και ιδιαίτερα αυτή την εποχή.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Δημήτρης Γόντικας και όσοι εμπλέκονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα, οφείλουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να παραμείνει ο Καραγκούνης στην Παιανία. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχουν και εκείνοι τεράστιες ευθύνες για το "'έγκλημα" που ενδέχεται να διαπραχθεί.

Στο περιθώριο της υπόθεσης Καραγκούνη, ο Αντώνης Αντωνιάδης επιστρέφει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ στη θέση του Δημήτρη Βερβεσού, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να παραιτηθεί και ο "ψηλός" θα δώσει το παρών στη συνεδρίαση της Πέμπτης. Εκεί αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που κινδυνεύει να ακυρωθεί από τη στιγμή που δεν υπάρχει μέχρι στιγμής έγκριση από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς.

*** Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να κάνουν πίσω και να μη στηρίξουν την υποψηφιότητα Μώραλη στις εκλογές της Super League, αν και τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν σχετικά με τον Ολυμπιακό με ταυτόχρονη υποψηφιότητα Σιωπήλη για την αντιπροεδρία, για επικοινωνιακούς λόγους και φοβούμενοι τις αντιδράσεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού σε μια πιθανή συμμαχία με τον "αιώνιο" αντίπαλο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template