Μπερλουσκόνισα η Γιάννα....

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

gianna
 
Μετά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας της, όπως λέει και στη συνέντευξή της, η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι τώρα υγιής και σκέφτεται να κατέλθει στον πολιτικό στίβο:
"Πάλεψα με την ασθένεια, όπως παλεύουν κάθε μέρα εκατομμύρια άνθρωποι. Τη νίκησα, την άφησα πίσω μου, αλλά θέλω να το θυμάμαι και με πονάει να το θυμάμαι", δήλωσε η πάλαι ποτέ σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 σε συνέντευξή της στο Βημagazino.Οι προθέσεις της φάνηκαν ήδη από τις τελευταίες εκλογές, όπου έδωσε το στίγμα της μεθοδεύοντας επιτέλους το μεγάλο της όνειρο, να την γράψει η ιστορία ως την πρώτη Ελληνίδα πολιτικό που έφτασε-αυτός είναι και ο τελικός στόχος της-μέχρι και το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.

Σε αυτό το πλαίσιο προκλήθηκε-όχι και τόσο αθώα- και ο προηγούμενος θόρυβος με το ΣΥΡΙΖΑ. Ενας θόρυβος που ξεκίνησε με το άρθρο του γιου της υπέρ των αγανακτισμένων, συνεχίστηκε με την παρουσία του σε συγκεντρώσεις του Αλέξη Τσίπρα και ολοκληρώθηκε με την έντονη φημολογία ότι η κ.Αγγελοπούλου χρηματοδοτεί το κόμμα της Αριστεράς-κάτι που φυσικά η ίδια διέψευσε.
Η κ. Αγγελοπούλου είχε μεγάλα όνειρα από τότε ακόμα που άρχισε την καριέρα της ως νεαρή δικηγόρος, μαζί με την Ελίζα Βόζεμπεργκ, στο γραφείο του αείμνηστου πρώην προέδρου του δικηγορικού συλλόγου και επί σειρά ετών βουλευτή με τη ΝΔ, Νώντα Ζαφειρόπουλου.
Με διαφορά λίγων ετών οι δυο όμορφες δικηγορίνες μπήκαν στη Βουλή ως βουλευτίνες της ΝΔ- φυσικά προηγήθηκε η Γιάννα. Οι δρόμοι τους χώρισαν όταν η κ. Αγγελοπούλου παντρεύτηκε και ανέλαβε την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
Στη συνέντευξή της η κ. Αγγελοπούλου παραπονιέται ότι στη χώρα παραμένει ανεκμετάλλευτη, για αυτό σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό: "Θέλω να κάνω πράγματα για την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα δεν μου επιτρέπει να τα κάνω. Γι αυτό έχω μπει σε διεθνή τροχιά. Γιατί έχω βρει κυψέλες που ρουφάνε κυριολεκτικά τους ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν πάθος να κάνουν πράγματα. Αν όμως κάτι τύχει και με χρειαστεί η χώρα μου, το λέω έτσι χωρίς να το σκεφτώ, θα είμαι εδώ". Η αποστροφή της αυτή φυσικά και διαφέρει από την κραυγή αγωνίας νέων επιστημόνων που μεταναστεύουν για να αξιοποιηθούν.
Ουσιαστικά η Γιάννα στέλνει το μήνυμα πανταχόθεν: «Εδώ είμαι... εκμεταλλευτείτε με»!
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template