Tα οικογενειακά τζάκια Κατασκευάζουν τους αυριανούς "Σωτήρες" - κούτσουρα!

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

karamanlis
Κώστας Καραμανλής-  ο τρίτος
Ο τρίτος Κώστας Καραμανλής, γιος του Αχιλλέα, εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή με την ένταξή του στην τιμητική τελευταία θέση του ψηφοδελτίου της  ΝΔ στις Σέρρες. Μια έξυπνη κίνηση της οικογένειας να τον «πλασάρει» στην πολιτική με ομαλό τρόπο, ή όπως λέμε λαϊκά: να τον μάθει ο κόσμος αλλά να μην εκτεθεί σε μια τόσο κρίσιμη για την πολιτική περίοδο. 
Είναι 38 ετών και με σπουδές στα πανεπιστήμια Hamilton και Tufts διοικεί σήμερα την οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρεία Hellenic Carriers ενώ έχει θητεύσει και σε επενδυτική τράπεζα της Αγγλίας.  Ένα από τα σενάρια που ήδη κυκλοφορούν γύρω από το όνομά του, τον θέλει να ηγείται στο μέλλον της ΝΔ έχοντας ως εσωκομματικό αντίπαλο των γιο της Ντόρας Μπακογιάννη Κώστα. Κοινό χαρακτηριστικό με τον παππού και τον εξάδελφό του, η στήριξη από το συγκρότημα του ΔΟΛ...
το οποίο ήδη με δημοσιεύματά του αναφέρεται στο dna των Καραμανλήδων που έχει περάσει και στην τρίτη γενιά.
antrikosΑντρίκος Παπανδρέου-ο αγανακτισμένος
Είναι 29 ετών. Γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο του γάμο με την κυπριακής καταγωγής Εύα Ζησιμίδου.
Είχε απασχολήσει τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ με μια συνέντευξή, στα μέσα του χειμώνα, στην  οποία  ανέφερε ότι είναι κι εκείνος ένας αγανακτισμένος.  Άνεργος, συμμετείχε στις διαδηλώσεις  σ το Σύνταγμα, ενώ όταν ήταν μαθητής και παρά το γεγονός ότι ο πατέρας του ήταν υπουργός Παιδείας συμμετείχε στις καταλήψεις. Για τον πατέρα του είχε πει σε εκείνη τη συνέντευξη «έχουν ασπρίσει τα μαλλιά του μέσα σε τρεις μήνες». Εχει σπουδάσει σε Βρετανία και Νορβηγία (κοινωνιολογία και στατιστική), έχει στο παρελθόν εργαστεί στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο στα Χανιά. Ο ΔΟΛ έχει ήδη δώσει δείγμα γραφής της στήριξης που του υπόσχεται, αφού άλλωστε στο ΒΗΜΑ δόθηκε η επίμαχη συνέντευξη με την οποία μάλιστα «πέρασε»  έναν… αριστερό τρόπο σκέψης.
bakogiannisΚώστας Μπακογιάννης- ο δήμαρχος
Με την καθοδήγηση του πολύ έμπειρου παππού του δεν μπήκε απευθείας στην πολιτική γιατί το κλίμα δεν ήταν το κατάλληλο. Έθεσε υποψηφιότητα και τελικά εξελέγη δήμαρχος Καρπενησίου, ένας έμμεσος τρόπος να κληρονομήσει από τη μητέρα του  και τη μονοεδρική της Ευρυτανίας , την οποία η Ντόρα δεν έχασε ποτέ.  Πήρε πόντους στο κόμμα της ΝΔ και κέρδισε την εκτίμηση πολλών στελεχών καθώς ήταν ο άνθρωπος που έπεισε την Ντόρα Μπακογιάννη να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Α.Σαμαρά για συστράτευση. Και κόπιασε πολύ για αυτό. Μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και τα κρυφά ραντεβού έδιναν και έπαιρναν, όλα με πρωτοβουλία του υιού Μπακογιάννη. Κάτι το οποίο, όπως λένε όσοι γνωρίζουν, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα ξεχάσει ποτέ. Διαδοχή, όμως, έχουμε και στους μεγιστάνες του χρήματος. Τα παιδιά τους έχουν αρχίσει και παίρνουν τα ηνία των επιχειρήσεων. Τα παιδιά των τριών δυναστειών και τα παιδιά των μεγιστάνων έχουν μεγαλώσει στον ίδιο κύκλο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template