Αυτοκτόνησε όταν του πήγαν την έξωση...

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012




Την τραγική ιστορία ενός ανθρώπου που έφτασε στο απονεννοημένο διάβημα επειδή δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού του φέρνει στο προσκήνιο η αυτοκτονία στο Γαλάτσι.Ακόμη μία αυτοκτονία, άλλο ένα τραγικό περιστατικό, ένας ακόμη άνθρωπος που έδωσε τέλος στην ζωή του επειδή δεν μπορούσε να αντέξει το βάρος της αντιμετώπισης των καθημερινών εξόδων. Με τρόπο που δεν επιδέχεται λογική ερμηνεία, ο 65χρονος χαμηλοσυνταξιούχος -σύμφωνα με όσα λένε οι γείτονές του- αποφάσισε να γράψει την τελευταία σελίδα στο βιβλίο της ζωής του σήμερα, όταν ένας δικαστικός επιμελητής τον ενημέρωσε ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει το διαμέρισμά του.

Ο άτυχος άντρας χρωστούσε κάποια ενοίκια στους ιδιοκτήτες. Αυτοί αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά, όμως ο 65χρονος δεν άντεξε στην προοπτική να μείνει άστεγος.

Βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και διαμαρτυρόταν για την αδικία.

"Όχι Δημήτρη, μην το κάνεις αυτό", του φώναζε ένας γείτονας που άκουγε τον 65χρονο ότι θα πέσει, μην μπορώντας να αντέξει.

Λίγα λεπτά πριν λάβει την μοιραία απόφαση να πέσει στο κενό από τον τρίτο όροφο, ο Δ.Χ. ζήτησε από τους αστυνομικούς που είχαν φτάσει έξω από την πολυκατοικία όπου έμενε επί περίπου 15 χρόνια να φύγουν και να πάρουν μαζί τους τον δικαστικό επιμελητή.

Όταν οι αστυνομικοί αποχωρούσαν, ο 65χρονος έκανε το άλμα στο κενό. Ο άτυχος άντρας εξέπνευσε προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς από ένα ασθενοφόρο που είχε φτάσει έξω από το σπίτι του...

Οι γείτονές του που όπως φαίνεται γνώριζαν την τραγική οικονομική κατάσταση του 65χρονου έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τον Δημήτρη...


ΥΓ .Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ήθελα και να ξερα ο σπιτονοικοκύρης θα αισθάνεται τύψεις;...Νομίζει σε τέτοια κρίση θα νοικιάσει το σπίτι του; Δεν καταλαβαίνει ο άθλιος,γιατι περί αθλίου πρόκειται οτι εδώ και 15 έτη τον πλήρωνε το θύμα κανονικά;..
Ωραία αλληλεγγύη έχουμε ..μπράβο μας!
Share this article :

5 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ,ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ,ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!
    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ(ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ)!!!ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ!!!!

    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΣ!!!ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!!ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕ,ΔΕΝ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ!!!!Α,ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑ!!!Η ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!! Ε,ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ(ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ)ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς! Έχεις απόλυτο δίκιο!Αυτοί "είμαστε"!!!!Να δούμε ο καραγκιόζης ο τιποτένιος αν θα μπορέσει να κοιμηθεί σήμερα το βράδυ!Ο ξευτιλισμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα έλεγα πως όλοι εσείς οι υπερασπιστές φτωχών και αδυνάτων αντι να κράζετε αυτούς που ζητούν τα χρήματά τους (λες και αυτοί δεν έχουν ανάγκες..)να πάτε σε κανέναν δικαστικό επιμελητή και να αναλάβετε εσείς ΕΛΛΗΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ την αποληρωμή των οφειλών ενός συνανθρώπου σας και τότε βγάλτε γλώσσα και υποδείξτε και στους ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ τι να κάνουν...λαμόγια έ λαμόγια!!!
    Λυπούμαι πολύ για τον άνθρωπο..δεν ξέρω σε τι έφταιξε και τι δεν έφταιξε.
    Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την λέξη αλληλεγγύη την ξέρεις ανθρωπάκο;..Να δουμε τωρα που θα βρεί χρήματα αφου κανένας δεν θα το ενοικιάσει πλέον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκανες μιαμισυ ώρα να απντήσεις για να πεις αυτό βρε κουράδα;
      Δηλαδή πάντα κάτι πρέπει να πείς βρε πορδοβούλωμα;
      βγάλε τον σκασμό!!!
      ΕΛΛΗΝΟΤΣΟΛΙΑ ΣΩΤΗΡΑ!!!

      Διαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template