Κι άλλος... χωρισμός - σοκ! Ποιο διάσημο ζευγάρι δεν είναι μαζί μετά από 13 χρόνια;

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012



Έπειτα από 13 χρόνια κοινής ζωής και δημιουργίας ο κορυφαίος καλλιτέχνης και η διάσημη μούσα του δεν είναι πλέον μαζί! Η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε πολλούς και έκανε άλλους...
τόσους να χαμογελάσουν χαιρέκακα...
Ο λόγος, σύμφωνα με το πρώτο θέμα του ένθετου περιοδικού "people", για το συνθέτη Δημητρη Παπαδημητρίου και την τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα. Δείτε το ρεπορτάζ αναλυτικά:
Δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Προφανώς γιατί δεν το ήθελαν τόσο πολύ ούτε και εκείνοι ούτε και η μοίρα. Γι αυτό και κάθε φορά που το προγραμμάτιζαν, κάποιο εμπόδιο εμφανιζόταν και ο γάμος άλλαζε ημερομηνία. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι αν παντρεύονταν ο γάμος θα γινόταν στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Την πόλη όπου ο πατέρας του Δημήτρη ο κορυφαίος νομικός Στέλιος Παπαδημητρίου, δημιούργησε την οικογένειά του, εκεί που γνώρισε τον Αριστοτέλη Ωνάση και έγινε ο πιο πιστός του συνεργάτης μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του.

Η Φωτεινή Δάρρα δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη μπροστά στη δύναμη του μυαλού αλλά και του ταλέντου του Δημήτρη. Καλλιτεχνικό και φιλόδοξο πλάσμα η ίδια, τον γνώρισε σε μια οντισιόν για τις «Ορνιθες» του Εθνικού θεάτρου και η έλξη ανάμεσα τους ήταν κάτι περισσότερο από έντονη.

«Δεν ήταν απλώς κεραυνοβόλος έρωτας. Ήταν ένας έρωτας καρμικός» αναφέρει η Φωτεινή σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «ΘΕΜΑ People».

«Όταν η Φωτεινή Δάρρα γνώρισε τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τα πράγματα στη ζωή της ήταν τακτοποιημένα. Θα γινόταν ηθοποιός και θα παντρευόταν τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση», λέει συνάδελφός της στο People.

Σύμφωνα με κάποιες φήμες όταν η Δάρρα γνώρισε τον Παπαδημητρίου ήταν αρραβωνιασμένη ήδη με τον Μάνεση και είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου. Η Δάρρα δεν μπορούσε να κάνει πίσω. Έτσι παντρεύτηκε τον Μάνεση, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά ο γάμος δεν κράτησε περισσότερο από μία εβδομάδα.

Ο χωρισμός με τον Νίκο Μάνεση ανοίγει τον δρόμο για τη σχέση της με τον Παπαδημητρίου που στο μεταξύ είχε χωρίσει από την ηθοποιό Βίκυ Βολιώτη με την οποία συζούσε σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας μάλιστα κι εκείνος έναν γάμο στο ενεργητικό του.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template