Ανεξάρτητος Ελληνας ο αδούλωτος και ελεύθερος γλάρος

Σάββατο 19 Μαΐου 2012




Φίλοι συναγωνιστές-στριες.Η 17 Ιουνίου θα κρίνει το μέλλον της πατρίδας μας.,το μέλλον των παιδιών μας,της οικογένειάς μας,της δουλειάς μας.θα είναι η σημαντικότερη ημέρα από την μεταπολίτευση,η οποία θα κρίνει μέσω της ετυμηγορίας του λαού  με την ψήφο του, την ζωή η  τον θάνατο ενός έθνους!

Τα ξένα συμφέροντα κυρίως της Γερμανίας έχουν αποφασίσει την υποδούλωση των λαών της Ευρώπης, και το "τείχος" τους είμαστε εμείς.Αν το ελληνικό "τείχος" καταρρεύσει τότε οι Ισπανοί οι Πορτογάλοι οι Ιταλοί θα πέσουν αμαχητί.Αυτό πιστεύουν οι λέσχες του σκότους και της διαπλοκής.Ο διπολισμός διέλυσε την Ελλάδα και ο διασυρμός της είναι παγκόσμιος. Ύποπτοι επαγγελματίες πολιτικοί  αφού μας κατεύθυναν τις ζωές μας εναντι ανταλλάγματος και "κάλπικων" όπως αποδείχτηκε υποσχέσεων,  την ψήφο μας, τώρα μας μέμφονται ,μας λοιδορούν.Είμαστε τεμπέληδες! ..Όλοι μαζί τα φάγαμε,Λεφτά υπάρχουν..
Φίλοι συναγωνιστές-τριες το κόμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δημιουργήθηκε από όλους εμάς με μπροστάρη τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ εναν γνησιο Ελληνα ενα "κουζουλό" πατριώτη που δεν προσκύνησε  και που έφτυσε στα μούτρα τους "Εφιάλτες" πολιτικούς,και στάθηκε εμπόδιο στα επεκτατικά σχεδία των.. Όλοι εμείς είμαστε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτοί  που καθημερινά αγωνιζόμαστε να μην καταρευσουμε περισσότερο ψυχικά, διότι υλικά έχουμε καταστραφεί.Οι αυτοκτονίες καθημερινό φαινόμενο,υποσιτιζόμενα παιδιά στο σχολείο,οι νέοι μας βλέπουν με απογοήτευση το μέλλον τους ,οι χιλιάδες επαγγελματίες, αγρότες, μικρομεσαίοι,την καταστροφή ,την απόγνωση,οι δε απόμαχοι την απόλυτη απαξίωση της προσφοράς τους... Όλοι αυτοί είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ  οι γλάροι του απέραντου γαλάζιου της πατρίδας !
Είμαστε το κόμμα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του πατριωτισμού,  που πρεσβεύει τον ΕΛΛΗΝΑ. 
Οι θέσεις  μας  αυτές είναι που πρέπει να μας αναδείξουν ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ  στις εκλογές τις 17ης Ιουνίου.Όχι στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ  οχι στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, οχι στην ονομασία των ΣΚΟΠΙΩΝ σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,Απόδοση ευθυνών σε οσους κατασπατάλησαν τον πλούτο της Ελλάδας."Πόθεν έσχες "στους πολιτικούς,.Εκμετάλευση εδω και τώρα του ορυκτού μας πλούτου που πριν λίγο καιρό κάποιοι προσκυνημένοι πολιτικοί μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει,εξυπηρετώντας συμφέροντα για να υπαχθεί η χώρα μας στο ..απεχθές και ελεεινό μνημόνιο!
Φίλοι συναγωνιστές-τριες Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ έδωσε το σύνθημα!Οχι υποταγή στα σχεδιά των ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που μας έφεραν στο χειλος της καταστροφής και της απελπισίας .Εμπρός ολοι μαζι απο τους βουλευτές ,το στελέχη τα μέλη τους απλούς ψηφοφόρους πόρτα -πόρτα,πρόσωπο με πρόσωπο να δυναμώσουμε το κίνημα μας.να φέρουμε στις τάξεις αυτούς που πραγματικά μας έχουν ανάγκη να δώσουμε  ΕΛΠΙΔΑ .Να μην επαναπαυτούμε !!!Αν γίνουμε όλοι ΚΑΜΜΕΝΟΙ .Να τρέξουμε όπως αυτός!Εμείς θα φέρουμε την ξαστεριά στην πατρίδα μας.. 
Είμαστε το "τσουνάμι" της ελπίδας του γαλανού ουρανού,των νησιών μας της ΜΑΝΑΣ μας!!Είμαστε οι γλάροι της!  ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!!
Οι προσκυνημένοι ,οι πουλημένοι θα πληρώσουν....!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ!!!!!!!!!
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template