Πέντε ληστείες σε σπίτια μέσα σε λίγες ώρες!

Σάββατο 12 Μαΐου 2012


Τρόμο σε πόλεις και χωριά προκαλούν οι συμμορίες αδίστακτων κακοποιών που εισβάλλουν σε σπίτια και καταστήματα και ξυλοκοπούν ανελέητα τους ιδιοκτήτες για να αρπάξουν τις περιουσίες τους! Μέσα σε λίγες ώρες, επτά άνθρωποι και ένας… σκύλος κακοποιήθηκαν βάναυσα σε τέσσερις ένοπλες ληστείες!



Στη Δάφνη Ναυπακτίας, οι άγνωστοι κακοποιοί που έβαλαν στα μάτι μια μονοκατοικία είχαν προβλέψει τα πάντα. Για να κάνουν ανενόχλητοι τη «δουλειά» τους, πήγαν στο πίσω μέρος και… ψέκασαν με υπνωτικό σπρέι τον σκύλο του σπιτιού για να μην ξυπνήσει τους ενοίκους με το γάβγισμά του! Αμέσως μόλις τον εξουδετέρωσαν, εισέβαλαν από την πίσω πόρτα την οποία διέρρηξαν και κατευθύνθηκαν προς το υπνοδωμάτιο όπου κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι οι ιδιοκτήτες. Τους ψέκασαν και αυτούς βυθίζοντάς τους στις… αγκάλες του Μορφέα και άρπαξαν ανενόχλητοι όσα χρήματα και κοσμήματα βρήκαν!
    
*** Στην «καρδιά» της Τρίπολης ένας λαχειοπώλης «πλήρωσε»… χρυσή την απόφασή του να κατεβάσει τα σκουπίδια μέσα στη νύχτα! Τέσσερις κουκουλοφόροι που καραδοκούσαν κάτω από το σπίτι του τον χτύπησαν και τον υποχρέωσαν να τους ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματός του. Εκεί τον έδεσαν σε μία καρέκλα με μονωτική ταινία, ερεύνησαν το σπίτι και ανακάλυψαν ένα χρηματοκιβώτιο. Ο άτυχος ιδιοκτήτης αρνήθηκε αρχικά να αποκαλύψει το συνδυασμό αλλά, όταν οι κακοποιοί άρχισαν με πρωτοφανή αγριότητα να τον βασανίζουν, υπέκυψε. Οι ληστές άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο δέκα χρυσές λίρες και τα λαχεία που είχε το θύμα για πούλημα και, αφού τον φίμωσαν, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο λαχειοπώλης κατάφερε να λυθεί μετά από αρκετή ώρα και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης.

*** Στα Λεχαινά Ηλείας, οι δυο άγνωστοι που βρήκαν ανασφάλιστη την πόρτα ενός παντοπωλείου, δεν ήταν πελάτες. Επιτέθηκαν στον 41χρονο ιδιοκτήτη και τον χτύπησαν με τα χέρια ρίχνοντάς τον στο δάπεδο φωνάζοντας άγρια σε άπταιστα ελληνικά να τους δώσει χρήματα! Όπως ήταν πεσμένος, άρχισαν να ψάχνουν τις τσέπες του και, όταν άρπαξαν από μέσα 1.500 ευρώ, τράπηκαν σε φυγή.      
     
*** Στον Άγιο Νικόλαο Ευβοίας, τρεις κακοποιοί διέρρηξαν την πόρτα μιας μονοκατοικίας και ακινητοποίησαν τον 71χρονο ιδιοκτήτη και την 55χρονη σύζυγό του απειλώντας τους με ένα ξύλινο ρόπαλο και ένα μεταλλικό λοστό. Τους έδεσαν στο κρεβάτι τους με μονωτική ταινία και ερεύνησαν ανενόχλητοι το σπίτι, όπου ανακάλυψαν έναν πραγματικό θησαυρό από 33.000 ευρώ! Άρπαξαν και όσα χρυσαφικά βρήκαν και διέφυγαν με το αυτοκίνητο της 55χρονης, το οποίο δεν εντοπίστηκε παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν πολύ αργότερα, όταν το ζευγάρι κατάφερε να λυθεί.
     
*** Στα Γιαννιτσά Πέλλας, μια 31χρονη έζησε στιγμές τρόμου όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με δυο άγνωστους κακοποιούς που διέρρηξαν μέρα- μεσημέρι την πόρτα του διαμερίσματός της. Οι εισβολείς χτύπησαν την άτυχη γυναίκα και άρπαξαν βίαια τα χρυσαφικά που φορούσε, 50 ευρώ και ένα κινητό πριν εξαφανιστούν.

.protothema.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template