Να πάτε με τους υποταγμένους κ Σαράκη και κ.Ρομπότη

Κυριακή 27 Μαΐου 2012



Θαυμάστε τους αυριανούς Σωτήρες της Ελλάδας.Πρώτα τα έχωναν  στην ΝΔ με δηλώσεις τους,και οταν είδαν οτι ο λαός δεν τους ψήφισε αφου δεν τους πήρε στα σοβαρα,την έκαναν εκεί που έφτυναν ..Στους προσκυνημένους...Στο καλό παιδιά Μόνο μην ξανατολμήσετε να την κάνετε όπως προσπαθει να κάνει ο Ανατολάκης τώρα με το Λαός γιατί θα βρείτε τις πόρτες κλειστές...

H Ελλάδα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της νεότερης ιστορίας της, μετά τη Μεταπολίτευση. Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων τις τρεις τελευταίες δεκατίες, αλλά και οι νοοτροπίες που αυτές καλλιέργησαν, μας οδήγησαν σε αδιέξοδα πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά, υποθήκευσαν το μέλλον μας και καταρράκωσαν την εθνική και προσωπική μας υπερηφάνεια."Τάδε έφη κ Ρομπότης επάγγελμα δικηγόρος.Νέος πολλά υποσχόμενος πραγματοποιεί μια μεγάλη μεταγραφή στην...Λαυρεωτική(συγν ηθελα να πω ΝΔ)
..Ο αυριανός σωτήρας της χώρας..Ακόμα δεν έκανε 2 μήνες στην πολιτική και άρχισε τις κωλοτουμπες.."Βλάσης Μάρας" της πολιτικής 





Αυτή είναι η πραγματικότητα. Από την μια πλευρά οι «υποταγμένοι έλληνες» και από την άλλη οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.Τα πίστευες αυτά η πετούσες παπαριές έτσι για το θεαθήναι;
Υπεύθυνοι είσαστε εσείς, που τα ξεπουλήσατε όλα, υπηρέτες των δικών σας και των ξένων συμφερόντων! Εσείς, που παραχωρήσατε την εθνική και οικονομική ανεξαρτησία! Εσείς, που κάνετε ό,τι σας λένε χωρίς να σκέφτεστε το γιατί και το αν μας συμφέρει! ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΚΡΑΙΠΑΛΗ», ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΠΑΛΗ! Ωραίους λόγους βγάζεις . νομίζει κανείς οτι γράφεις τον πανηγυρικό για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Τάδε εφη κ Σαράκης κύριοι!..Αυτά έγραφαν στα μπλοκ και τις πομπώδεις ομιλίες τους...Βέβαια ο κ Σαράκης.κατηγορούσε την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ λέγοντας :

Τα κόμματα "μολυσμένα" από τους κρυφούς χρηματοδότες τους, από τους οποίους εξαρτώνται, έχουν μεταβληθεί σε οργανωμένες συμμορίες συμφερόντων. Απομυζούν χρήμα των φορολογούμενων πολιτών για να συντηρούν μηχανισμούς νομής της εξουσίας. Στο εσωτερικό τους, η αξιοκρατία είναι άγνωστη έννοια, όπου κυριαρχεί η "φελλοκρατία"!


Οι δημοκρατικές διαδικασίες, η έκφραση διαφορετικής άποψης ή θέσης, υποχωρούν μπροστά στην αυταρχική επιταγή-δικτατορικού τύπου-αυτής της κομματικής πειθαρχίας με πρόβλεψη ποινής, τη διαγραφή! Η Δημοκρατία υποκαθίσταται από την κομματοκρατία.
Ζούμε την εποχή όχι μόνον της οικονομικής αλλά και της πολιτικής κρίσης. Η έλλειψη χρηστής πολιτικής ηγεσίας έχει προκαλέσει την οικονομική κρίση.
Η διεφθαρμένη πολιτική εξουσία (που δεν είναι μόνον ελληνικό σύμπτωμα) ευθύνεται που παραδίδεται η εθνική κυριαρχία, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία προς λεηλάτηση από τη ντόπια και ξένη οικονομική ολιγαρχία.   


Σώπα ρε μεγάλε εσύ όλα αυτά; και δεν ντρέπεσαι με τις μαλακίες να εξαπατάς κάποιους που σε ψήφισαν;Έβγαινες με ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων στο  Μακελειό του Χίου,.Έβαζες "φίλια" μπλοκ να γράφουν ότι έσκισες τον Βαρβιτσιώτη , έβαζες να γράφουν ότι με τις ομιλίες σου  είχες γέμιζες αίθουσες 800 ατόμων κάτι που δεν μπορούσε Σαμαράς και Βενιζέλος  και τα μισά καθίσματα ήταν άδεια(υπάρχουν φώτο)και τώρα πας εκεί που έφτυνες γλυφεις; νόμισες ότι την είδες σωτήρας της Ελλάδας;Μιλάς για τα 2 μεγάλα κόμματα οτι δεν υπάρχει αξιοκρατία αλλά μονο φελλοκρατία και πας με τους φελλούς;...Δεν θα ήθελα να σε ειχα ποτέ μου δικηγόρο..Ούτε εσένα ούτε και τον άλλον..Αποτυχημένοι και οι δύο και νομίσατε οτι οι Ελληνες είμαστε τόσο ηλίθιοι ..Ακούστε ομορφόπαιδα τέτοιους δεν θέλουμε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.Καλά κάνατε που πηγατε..Αλλά να ξέρετε κάτι μην τολμήσετε να γυρίσετε πίσω..Αν κάνετε το λάθος θα πάθετε ότι έπαθε και η γυναίκα του..Λωτ!..Και την έκαναν και οι 2 με ελαφρά πηδηματάκια αφού είδαν και απο είδαν οτι δεν τους ψήφισε κανένας.και ζήσαμε και εμείς καλά και αυτοί....αστα να παν στο διάολο!!!





Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template