Μέχρι και την ..μάνα του τάζει ο Σαμαράς για να πάρει την πρωθυπουργία!

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012


image

Μέχρι και τη ......μάνα του τάζει ο Σαμαράς προκειμένου να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας.Μπορεί να γίνει και αυτό στις επόμενες ημέρες..Ότι έλεγε και ο Γιωργάκης.Ο ποιό μισητός άνθρωπος  στις συνειδήσεις του Έλληνα πολίτη!
Ας δούμε ποιες είναι αυτές:

  1. Αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων στα επίπεδα που ήταν το 2009, ....Τι έκανες γι αυτές 2 χρόνια σαν  αντιπολίτευση κ.Σαμαρά;..Μια τρύπα στο νερό..
  2. Επέκταση του επιδόματος ανεργίας κατά ένα χρόνο ακόμα, στα δύο χρόνια,..Γιατί δεν το πρότεινες αυτός 2 χρόνια στην αντιπολίτευση κ Σαμαρά;...
  3. Έκτακτο επίδομα ανεργίας και για μη μισθωτούς,..Εννοείς για τους άνεργους ιδιωτικούς υπαλλήλους..Και που θα βρεις τα λεφτά κ.Σαμαρά;..ξαφνικά τα βρήκες;
  4. Να ρυθμιστούν οι αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις των επομένων μηνών,...Πιάστο αυγό και κούρευτο!!!μπλα μπλα μπλα..αερολογίες του κώλου! Πλήρης ασάφεια...
  5. Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα,..Στο ναδίρ είναι πόσο άλλο πια;
  6. Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση των εσόδων, σταδιακή άνοδος του αφορολόγητου ορίου από τις 5.000 σήμερα στις 8.000,...ασάφεια αερολογία ..Μόλις..θα θα θα!!!
  7. Αντικατάσταση του περιβόητου χαρατσιού από νέο διευρυμένο ΕΤΑΚ, πιο δίκαιο, πιο αναπτυξιακό και υποφερτό για όλους,...Οχι δεν θέλουμε ούτε χαράτσι ούτε ΕΤΑΚ...
  8. Σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών....Πως;...πότε;;;;;
  9. Περικοπή 11,7 δισεκατομμυρίων δημοσίων δαπανών για 2012-13 - να επεκταθεί για δύο ακόμα χρόνια. Ως το 2016 τουλάχιστον. απο που ρε Σαμαρά;..Για να το κάνεις αυτό πρέπει να απολύσεις τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους και εσύ όπως και ο πολιτικός κόσμος να μειώσετε την αποζημίωσή σας τουλάχιστον στο 50%...το δέχεσαι;..
  10. Το πλεονάζον προσωπικό από οργανισμούς του δημοσίου να μην απολύεται αλλά να μπαίνει σε ειδικό καθεστώς για τρία χρόνια τουλάχιστον...Εδώ αναιρείς αυτά που λες πάνω...Ο Χουντίνι είσαι?
  11. Μέτρα για τους δανειολήπτες...θα μας ράψεις κοστούμι;..Κοπανιστός αέρας άσε... ασάφεια πλήρης!!!
  12. Αναστολή των συνεπειών εγγραφής στον Τειρεσία για όσους γράφτηκαν την τελευταία διετία.. Αυτά τα αντέγραψες απο τον Π.Καμμένο και τους ανεξάρτητους Έλληνες..
  13. Εξασφάλοση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και ειδικότερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις...Που πως πότε;..Ασάφεια πλήρης αερολογία .. αυτά τα λέει και η γιαγιά μου... Από που θα βρεις τα λεφτά;
  14. Εφαρμογή του αναγκαίου και δίκαιου συμψηφισμού οφειλών από και προς το Δημόσιο,που θα απελευθερώσει και ρευστότητα για την αγορά... Ποιος θα το καθορίζει αυτό;Ο εφοριακός;...Κατάλαβα.. άστο!!!
  15. Άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αποδέσμευση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου..Είδαμε και τον προηγούμενο.. Εδώ δεν ξέρετε ακόμα ποια είναι η περιουσία του κράτους
  16. Να προωθήσουμε αποφασιστικά τις αποκρατικοποιήσεις και πέρα από τις προβλέψεις της δανειακής σύμβασης....Το αποφασιστικά μου άρεσε!!..Αυτή η λέξη!.. Ποιος θα το πράξει..και ποιο  δηλαδή το μέτρο της.... αποφασιστικότητάς; (οι μαλακίες του λόγου των πολιτικών)
  17. Αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη. Ανακοπή της λαθρομετανάστευσης...Μπακαούκα βερύκοκα!!!!!Ξέρουμε την αποπετελεσματικότητά σας...Τόσα χρόνια και εσείς και το ΠΑΣΟΚ τα κάνατε σκατά..Αποτύχατε!!!!..Τώρα πως στο δαίμονα θα μπορέσεις Μπας και άρχισε να παίρνεις REDBOUL?
  18. Επίσπευση της ανακήρυξης ΑΟΖ, ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τον υποθαλάσσιο ενεργειακό πλούτο μας..Αυτό το έχει κατακλέψει από αυτόν που ζηλεύεις ...Τον Πάνο Καμμένο...Δεν πειράζει καλό είναι να τον αντιγράφει και λίγο.. Εδώ αντέγραψες τις κινήσεις του Μάρα και του Μελλισανίδη με πλήρη επιτυχία και πήρες χρυσό μετάλλιο στις ..κωλοτουμπες!!

Όπως βλέπετε κυρίες και κύριοι ο άνθρωπος  εξακολουθεί μας δουλεύει ψιλό γαζί!..και αυτό είναι το επικίνδυνο της ..υπόθεσης! Βρε μπας και πίνεις RED BULL?
«


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template