Βακιρτζή Ξένια..Υποψήφια Βουλευτής Β΄Πειραιά..

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012




Είμαι η ΞΕΝΙΑ ΒΑΚΙΡΤΖΗ, 31 ετων, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με πατέρα γέννημα θρέμα Νικαιώτη και μητέρα από το Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, και οι δυο με ρίζες από την Μικρά Ασία. Δουλεύω από 19 ετών και θα πω ότι ήμουν τυχερή γιατί σαν λογίστρια σε χρηματιστηριακή εταιρία, μετέπειτα στην μισθοδοσία της κατασκευής των Ολυμπιακών Έργων και στην τελευταία μου εργασία σε εταιρία διαπραγμάτευσης δανείων είδα από μέσα πως κινείται η ελληνική οικονομία και το πως την μεθόδευαν για τα τελευταία 10 έτη οι προηγουμενες κυβερνησεις για όφελός μόνο των μεγαλοεπιχειρηματιών και μόνο σε ζημία για τον ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. 

Στην τελευταία εργασία ζούσα καθημερινά τον συνεχή εκβιασμό των εισπρακτικών εταιριών, το κλείσιμο μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, την ανεργία, την δυστυχία και την απόγνωση εκατοντάδων συνανθρώπων μου που μας έφεραν το Μνημόνιο, τα καθημερινά χαράτσια, οι συντάξεις εξαθλίωσης και ντροπής των τελευταίων Κυβερνήσεων.

Έτσι βρέθηκα από την πρώτην μέρα στο Σύνταγμα μαζί με τους Αγανακτισμένους έξω από την Βουλή. Τώρα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο, ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσω να μπω στην Βουλή και επιτέλους να ακουστεί ο λόγος μας. Μας έριξαν εκατοντάδες χημικά και νόμιζαν ότι θα μας σταματήσουν, θα μας υποτάξουν, θα μας υποδουλώσουν.
ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.

Ειμαστε πολλοι, ειμαστε ανεξαρτητοι, ειμαστε Ελληνες. Δε πρόκειται να κάνουμε πίσω σε κεινους που μας είπαν ότι πρέπει για να σωθούμε να υποταχτούμε και να προσκυνήσουμε. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ είπε και ο πρόεδρος μας την ημέρα των εγκαινίων μας : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥΝ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. 


ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ. ΔΕ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. 
Απαιτούμε την κατάργηση κάθε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων. 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ.

Η Β’ Πειραιά είναι μια ιδιαίτερη περιφέρεια με πολλά προβλήματα. To Κερατσίνι, το Πέραμα, η Δραπετσώνα, η Σαλαμίνα, παραλιακοί δήμοι που όμως τις παραλίες αυτές τις διαχειρίζεται ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Είναι αδιανόητο για εμένα, η χώρα μας που έχει μία από τις πρώτες ναυτιλίες σε παγκόσμιο επίπεδο, να στερείται παντελώς έργου ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών, ενώ στις γειτονικές χώρες που δεν έχουν ούτε κατά προσέγγιση αντίστοιχη ναυτιλία, οι σχετικές τους επιχειρήσεις να έχουν συνεχές και πλήρες έργο. Από τη μία πλευρά έχουμε τους Έλληνες πλοιοκτήτες, οι οποίοι έχουν την διάθεση να φέρουν ξανά τα πλοία τους στην Ελλάδα για επισκευές και από την άλλη έχουμε τις ελληνικές Ναυπηγοεπισκευαστικές επιχειρήσεις, που μαζί με τους εργαζόμενους διαθέτουν τεχνογνωσία και εμπειρία ώστε να φέρουν εις πέρας κάθε εργασία αποτελεσματικά, ποιοτικά και γρήγορα. Ναυπηγοεπισκευαστικές επιχειρήσεις που στενάζουν αυτή τη στιγμή με την ανεργία στους ναυτεργάτες να χτυπά κόκκινο.

Επίσης αδιανόητο είναι το άγριο πετσόκομμα, που έχουν υποστεί οι συντάξεις των ναυτεργατών από την ψήφιση του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου, θα συνεχιστεί τώρα με νέα μείωση κατά 7% που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο. Ετσι η σύνταξη που μέχρι τον περασμένο Αύγουστο ήταν 1.700 ευρώ, το Σεπτέμβρη μειώθηκε κατά 115 ευρώ και τώρα με το 7% θα μειωθεί περίπου κατά άλλα 140 ευρώ! Από τη σύνταξη του Α' μηχανικού, με όλα τα προηγούμενα μέτρα, έχουν «κάνει φτερά» ήδη 500 ευρώ, ενώ υπολογίζεται ότι με τη νέα μείωση, οι συνταξιούχοι Α' μηχανικοί θα δουν πλέον τις συντάξεις τους μειωμένες συνολικά κατά 900 ευρώ! Και βέβαια σε αυτή τη μείωση δε συμπεριλαμβάνεται το φάγωμα των γιορτινών επιδομάτων και της άδειας που ισοδυναμούν με δύο συντάξιμους μισθούς. Να σας θυμίσω το βουλιαγμένο ΝΑΤ?  

Θυμάμαι, Στο σχολείο όταν ήμασταν μικροί μας μάθαιναν στο μάθημα της Ιστορίας για τις νίκες των ελάχιστων Ελλήνων ενάντια στις στρατιές χιλιάδων βαρβάρων και νιώθαμε περήφανοι που είμασταν Ελληνόπουλα και ενώ ήμασταν μια τόσο μικρή χώρα ήμασταν ανίκητη. Για ποιο λόγο μεγαλώνοντας αυτά τα Ελληνόπουλα όπως κι εγώ να νιώθουμε ντροπή για την εξαθλίωση που μας έφεραν? Για ποιο λόγο να ανεχόμαστε τις ταπεινώσεις των διεθνών μέσων ενημέρωσης και ειδικότερα των Γερμανών που θέλουν να μας αποκαλούν τεμπέληδες? Τα παιδιά της ηλικίας μου που εργάζονται και πλέον είναι μεγάλη τύχη σ’αυτή τη χώρα να έχεις δουλειά εργάζονται πιο σκληρά από όλους τους Ευρωπαίους. Για ποιο λόγο να βλέπουμε τους γονείς μας που δούλευαν μια ολόκληρη ζωή ζωή για να μας προσφέρουν να τους εξεφτελίζουν με συντάξεις ντροπής? Για ποιό λόγο να κλέβουν αυτές τις συντάξεις απειλώντας τους συνταξιούχους? Για ποιο λόγο να αφήνουμε την χώρα μας σαν μετανάστες? ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ?

Γιατί το ήθελαν αυτοί? Γιατί πίστεψαν οι οικονομικοί δολοφόνοι ότι δε θα αντισταθούμε? Πίστεψαν ότι θα συμβιβαστούμε και θα γονατίσουμε? Ε ΟΧΙ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Εύχομαι τα αγέννητα παιδιά μας, να διδάσκονται στο μέλλον ότι το 2012, οι Έλληνες επαναστάτησαν για ακόμα μια φορά και παρόλη την φτώχεια τους, την αδυναμία από τα καθημερινά προβλήματα, βρήκαν τελικά την δύναμη και έδιωξαν για άλλη μια φορά την Γερμανική Κατοχή. 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΝ ΥΜΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.


ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ. 



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΞΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΧΗ ΜΑΣ!!!







Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template