ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα ,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ Μια ευνοϊκή ημέρα για τα σχέδιά σου, καθώς μπορείς με άνεση να προωθήσεις τους στόχους σου. Παράλληλα όμως από σήμερα περνάς σε μια φάση που έχεις περισσότερο δυναμισμό κι ενέργεια, παρότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες, μπορείς όμως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όλα αυτά με τον κυβερνήτη σου Άρη, στον Τοξότη από σήμερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να δεις φίλους και να βγεις έξω, ενώ ακόμη κι αν το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικά γεμάτο, εσύ βρίσκεις τρόπο να ξεκλέψεις χρόνο για να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γενικότερα λοιπόν σήμερα η επικοινωνία είναι το δυνατό σου στοιχείο και μπορείς πιο άνετα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διαίσθηση είναι εκείνη που μπορεί να σε οδηγήσει σε λύσεις στα οικονομικά αδιέξοδα που μπορεί να αντιμετωπίζεις, θα πρέπει όμως κι εσύ να είσαι περισσότερο εγκρατής με τα έξοδα που κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ Η
σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από σήμερα ο Άρης μετά την παρουσία του απέναντί σου, δυναμιτίζοντας το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, περνά σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ανάγκη σου για έλεγχο κι επιβολή, ενώ ταυτόχρονα σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου ή και να «χρησιμοποιήσεις» μια επαφή σου για να βρεις λύσεις σε ένα θέμα που σε απασχολεί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πρόγραμμα μπορεί να είναι φορτωμένο σήμερα και η διάθεσή σου για φλερτ και γνωριμίες, φρενάρεται από τη γκρίνια και την επικριτικότητα που υπάρχει στην ατζέντα της ημέρας, σε συναισθηματικό επίπεδο. Ωφελείσαι όμως περισσότερο σήμερα αν προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου σε χρειαστούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν δεν σιγουρευτεί ότι θα είσαι συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις θα πρέπει να προσέχεις, καθώς ξεκινά μια περίοδος όπου έρχονται πιέσεις από εφορίες, δάνεια, τράπεζες ή ασφάλειες, οπότε φρόντισε τον τρόπο που προσεγγίζεις τις οφειλές και τα έξοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα καθώς σου δίνονται πολλές δυνατότητες να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο ενώ παράλληλα όμως ο Άρης περνά απέναντί σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ξεκινά από σήμερα ένα διάστημα που οι σχέσεις σου δοκιμάζονται με διενέξεις, ειδικά οι ερωτικές, θα πρέπει λοιπόν να μείνεις μακριά από καβγάδες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη κι αν οι απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου είναι έντονες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οφειλές σου κι ο τρόπος που χειρίζεσαι υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια, τράπεζες κι ασφάλειες είναι ο λόγος που υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σου, ενώ παράλληλα εκκρεμούν πολλές υποχρεώσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η σημερινή ημέρα σε κινητοποιεί για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος και να βρεις λύσεις σε αντίστοιχες υποθέσεις που σε είχαν προβληματίσει παλιότερα, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς αφήνεις χώρο για παρανοήσεις στον περίγυρό σου, ενώ εσύ μένεις προσκολλημένος σε απόψεις που δεν λειτουργούν βοηθητικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με την πιο συναισθηματική σου πλευρά και ανακαλύπτεις το νόημα σε διαπροσωπικές σχέσεις, φρόντισε όμως να δίνεις αρκετό χώρο στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, καθώς οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα και οι διενέξεις δε λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα στο ερχόμενο διάστημα θα πρέπει να είσαι απόλυτα συνεπής στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περισσότερες εντάσεις στη δουλειά λόγω της νέας θέσης του Άρη, ενώ ταυτόχρονα, η περίοδος αυτή δεν ευνοεί απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά.

ΛΕΩΝ Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης που μέχρι τώρα έφερε πληθώρα εντάσεων και προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια, περνά από σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρόλα αυτά αν έχεις παιδιά, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επένδυσε στις επαφές, τις συζητήσεις και τις συναντήσεις σήμερα, ενώ η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου φέρνει πολλές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα πρέπει όμως να βάλεις και νερό στο κρασί σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη κι εσύ τρέχεις για να τα προλάβεις όλα, εντούτοις πετυχαίνεις πολύ επικερδείς συμφωνίες. Επιπλέον, σταδιακά υπάρχουν και πάλι ευκαιρίες για έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, να ρυθμίσεις υποχρεώσεις και να διευθετήσεις όλα εκείνα τα ζητήματα ρουτίνας που εκκρεμούν εδώ και πολύ καιρό, ενώ γενικότερα είναι μια ημέρα που μπορείς να επιτύχεις έμπρακτα αποτελέσματα, ωστόσο μην ξεχνάς πως πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα ο Άρης περνά σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, προμηνύοντας αρκετά προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να χρειαστεί να διαδραματίσεις εσύ το ρόλο του ειρηνοποιού παρά το έντονο κλίμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα και κάνεις πολλές συζητήσεις γύρω από αυτά, ωστόσο παρασύρεσαι σε σπατάλες αυτή την περίοδο, πιέζοντας το ήδη ταλαιπωρημένο πορτοφόλι σου. Παράλληλα όμως εκμεταλλεύεσαι σήμερα ευκαιρίες στη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ Μια εξαιρετική ημέρα η σημερινή για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είσαι συνεπής με χρονοδιαγράμματα και υποχρεώσεις. Επίσης, σήμερα τα δημιουργικά σου σχέδια ευοδώνονται, ενώ η ανάγκη σου για χαρά και διασκέδαση βρίσκει πρόσφορο έδαφος, ακόμη κι αν το πρόγραμμά σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, όπως και να έχει όμως η μέρα έχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, παρά τις εντάσεις στο οικείο περιβάλλον, ενώ μπορείς να αφεθείς σε φλερτ και νέες γνωριμίες, ακόμη κι αν υπάρχει κάτι μέσα σου που σε κρατά πίσω. Πρόσεξε όμως τις βιαστικές ή επιπόλαιες κινήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα αποδεσμεύεσαι από την πίεση που υπήρχε στα οικονομικά σου, καθώς ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας πολλές ευκαιρίες και περισσότερο δυναμισμό, ενώ γενικότερα έχεις ευκαιρίες και για έσοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ζητήσεις υποστήριξη ή βοήθεια για ένα ζήτημα που σε απασχολεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγεις κερδισμένος, γενικότερα όμως σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σένα καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο δικό σου ζώδιο που έφερε δυσκολίες, εγκαταλείπει το ζώδιό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προτιμάς τις δοκιμασμένες συνταγές και αυτό ελαχιστοποιεί την πιθανότητα ρίσκου, ενώ σήμερα γενικότερα είσαι πιο συναισθηματικός. Επιπλέον, θυμήσου πως μέσα από φίλους και παρέες έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να μην είσαι τόσο επικριτικός και βιαστικός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα λοιπόν που ο Άρης περνά στον τομέα των οικονομικών σου, καλείσαι να προσέξεις περισσότερο καθώς έρχονται απρόσμενα έξοδα που δεν τα είχες υπολογίσει, ενώ παράλληλα οι χειρισμοί θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από φειδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για σένα καθώς μετά από μια περίοδο αναβολών, καθυστερήσεων και στασιμότητας, ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονταν εναντίον σου όλο αυτό το διάστημα. Γεμίζουν λοιπόν οι μπαταρίες σου και παρότι θα υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που θα σε πιέσουν, σίγουρα θα προτιμήσεις το νέο κλίμα από την προηγούμενη βαλτωμένη περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν στο προηγούμενο διάστημα ένιωθες πως σε έχουν παραμελήσει ή προδομένος από δικά σου πρόσωπα, έρχεται η στιγμή για να πάρεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, ενώ παράλληλα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση κι εγκράτεια, μένοντας μακριά από καβγάδες και παρορμητικές αντιδράσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εκμεταλλεύσου την εύνοια της σημερινής ημέρας για μετακινήσεις και συμφωνίες, παρά τα έξοδα που τρέχουν, ώστε να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου με πρόσωπα κύρους, ειδικά αν είχες ταλαιπωρηθεί έντονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Από σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις, ενώ στο προσεχές διάστημα είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς θα υπάρξουν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για κάποια πρόσωπα. Ξεκινά λοιπόν μια περίοδος όπου είναι προτιμότερο να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου και να αφήσεις για αργότερα τα μεγαλεπήβολα σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η βιασύνη και η παρορμητικότητα δεν λείπει ποτέ από τον τρόπο που χειρίζεσαι τα προσωπικά σου, ενώ σήμερα γενικότερα είσαι ιδιαίτερα κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παράλληλα όμως και η άλλη πλευρά δείχνει να το απολαμβάνει αυτό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φρόντισε να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες στα οικονομικά, καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την τσέπη σου και έχοντας σαν σύμμαχο τη σωστή διαχείριση, μπορείς να δεις σημαντικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που έφερε πολλές και πιεστικές καταστάσεις, αλλά και υποχρεώσεις, περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση που σε βοηθά να γεμίσεις μπαταρίες και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Επιπλέον σήμερα υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις σε δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά αυτό το διάστημα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η γοητεία σου παραμένει αυξημένη αυτό το διάστημα, επιδιώκοντας να χτίσεις κάτι σταθερότερο, ενώ ακόμη κι αν υπάρχουν φοβίες για το άγνωστο που έρχεται, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς περισσότερο τις δικές σου δυνατότητες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ιδέες, πληροφορίες και ρηξικέλευθα σχέδια που έχεις στα σκαριά μπορούν να αρχίσουν να παίρνουν μορφή, ενώ θα πρέπει να σημειώνεις σήμερα σε χαρτί ακόμη και την πιο φαινομενικά ασήμαντη είδηση που φτάνει σε σένα, πρόσεξε όμως τις επιπόλαιες επιλογές.

ΙΧΘΥΣ Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, ωστόσο η σημερινή ημέρα σε καλεί να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα, ενώ αν χρειάζεσαι κάποιου είδους βοήθεια σε μια υπόθεση που σε απασχολεί, μπορείς να περιμένεις θετικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, ο Άρης περνά από σήμερα σε μια πιο πιεστική θέση για το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια πιο κουραστική περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ξεκλέβεις λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου για να τον αφιερώσεις στην υγεία και στην ξεκούραση σου. Γενικότερα η μέρα σε καλεί να πορευτείς μακριά από την πολυκοσμία για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας αρκετή πίεση και τρέξιμο στον τομέα της καριέρας, ενώ οι υποχρεώσεις σου είναι σαφώς περισσότερες, οπότε θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειες σου. Παράλληλα, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή προστριβές με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template