Όσα ξέραμε έως σήμερα έρχεται να αντικρούσει η Dr. Jennifer Quinlan του Drexel University που με την έρευνά της αποδεικνύει ότι πλένοντας το κοτόπουλο κάτω από τρεχούμενο νερό αντί να σκοτώνουμε τα βακτήρια βοηθάμε στην εξάπλωσή τους.
Σύμφωνα με την έρευνα, το μόνο που μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια του κοτόπουλου είναι το καλό ψήσιμο. Όπως συνιστά στο βίντεο η επικεφαλής της επιστημονικής έρευνας, μόλις βγάλουμε το κοτόπουλο από τη συσκευασία του, πρέπει να το τοποθετήσουμε στο ταψί και να το μαγειρέψουμε.
Σύμφωνα με την έρευνα, το μόνο που μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια του κοτόπουλου είναι το καλό ψήσιμο. Όπως συνιστά στο βίντεο η επικεφαλής της επιστημονικής έρευνας, μόλις βγάλουμε το κοτόπουλο από τη συσκευασία του, πρέπει να το τοποθετήσουμε στο ταψί και να το μαγειρέψουμε.
tospitakimou.gr