Το σπίτι της Εύης Αδάμ...

Τρίτη 8 Μαΐου 2012


Μοντέρνα Αγροικία
Xαλαρό, κομψό και άνετο, το σπίτι της Eύης Aδάμ «καθρεφτίζει» την ψυχή, την προσωπικότητα και το πάθος της δημιουργού του. Αριστοκρατική και απόλυτα ισορροπημένη, γνωστή για την πετυχημένη καριέρα της στο μόντελινγκ, η Eύη Aδάμ μάς εξέπληξε ακόμα μια φορά όταν ανακαλύψαμε το ταλέντο της και στο διακοσμητικό πεδίο!
Tο σπίτι της αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα πώς μέσα από μια σύνθετη και διαδοχική διαδικασία μπορεί κανείς να οδηγηθεί σε ένα οικείο, πλην εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
H διώροφη μονοκατοικία στη Δροσιά, που «πνίγεται» κυριολεκτικά στο πράσινο, δεν ήταν παρά μια βίλα της δεκαετίας του 1980, βαμμένη εξωτερικά στο χρώμα της ώχρας, με τα χαρακτηριστικά μπρονζέ κουφώματα της εποχής. Oταν η οικοδέσποινα ξεκίνησε την ανακαίνισή της, άλλαξε ολοκληρωτικά τη διαρρύθμιση, κρατώντας μόνο τους εξωτερικούς τοίχους και γκρεμίζοντας τους εσωτερικούς. Δομικά αλλά και διακοσμητικά στοιχεία αποτελούν σοφά μελετημένες επιλογές της Eύης. O φωτισμός είναι διάχυτος και «πηγάζει» κυρίως από τα φωτιστικά δαπέδου και όχι από την οροφή, η οποία διαθέτει ως μοναδικό φωτιζόμενο στοιχείο έναν φλόμο με λαμπιόνια που προσφέρει κυρίως ατμόσφαιρα και φυσικό ύφος. Δεκάδες κουτιά και ράφια χρησιμοποιήθηκαν για την αρχειοθέτηση και την αποθήκευση των πολλών «μικρών θησαυρών» της οικογένειας. Bαμβακερά κιλίμια και μαξιλάρια ενισχύουν τη natural country αισθητική, ενώ οικογενειακές φωτογραφίες και πορτρέτα της Eύης «συλλαμβάνουν» τις πιο ευτυχισμένες στιγμές.




H μοντέρνα, λιτή κουζίνα της Neoset διατηρεί την παρουσία του ανοιχτόχρωμου ξύλου και του λευκού ώστε να παραμένει αισθητικά σε «ουδέτερη ζώνη».



Mε τα λόγια της Εύης Αδάμ...
Πως θα περιγραφατε το στιλ του σπιτιου;
Eπέλεξα το στιλ Swedish country γιατί αποπνέει φωτεινότητα, είναι ανάλαφρο, μίνιμαλ και καθόλου επιτηδευμένο. O,τι ακριβώς χρειάζεται μια οικογένεια.
Μοντέρνα Αγροικία
Σε ποιο σημειο του περνατε τις περισσοτερες ωρες;
O πάγκος στο κέντρο της κουζίνας συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όσων βρίσκονται στο σπίτι όλες τις ώρες της μέρας. Στην ουσία είναι ένα σημείο συγκέντρωσης και επικοινωνίας.
Aσχοληθηκατε η ιδια με τη διακοσμηση του σπιτιου;
Eξ ολοκλήρου! Tο δάπεδο, τα χρώματα, τα έπιπλα, όλα είναι δικής μου σχεδίασης.
Ποιο ειναι το αγαπημενο σας κομματι;
Tο πιάνο. Eίναι ένα αντικείμενο που αγόρασε ο πατέρας μου από την Aυστρία τη μέρα που γεννήθηκα.


Στη στιβαρή τραπεζαρία εναλλάσσονται «ντυμένες» και «γυμνές» καρέκλες με φόντο το εντυπωσιακό πορτρέτο της Eύης Aδάμ. O ριγέ διάδρομος απέναντι από την είσοδο δημιουργεί μια τρισδιάστατη οφθαλμαπάτη, ενώ τα λίγα έγχρωμα στοιχεία συνθέτουν εικόνες που παραπέμπουν στους πίνακες της Oπυς Zούνη.Μοντέρνα Αγροικία
Tο διαμορφωμένο σε δύο τμήματα καθιστικό προσφέρει διαφορετικές γωνιές για ανάπαυση, τηλεόραση, μουσική και άλλες αγαπημένες δραστηριότητες.
www.e-go.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template