«Αποστασίες» πίσω από τις ανεξαρτητοποιήσεις «βλέπει» ο Καμμένος!

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Για «αποστασίες», «απειλές» και υποσχέσεις για «καρέκλες» κάνει λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε μία σκληρή δήλωσή του ένα 24ωρο μετά την ανεξαρτητοποίηση του πρώην κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Βασίλη Καπερνάρου.
«Όσο και να μας χτυπάτε με αποστασίες, όσο και να απειλείτε με το ΣΔΟΕ ανθρώπους μας, ότι και να τάζετε σε χρήμα η καρέκλες εξουσίας, όσους αποκλεισμούς οικονομικούς η ΜΜΕ να κάνετε, όση λάσπη και να ρίχνετε, όσα κόμματα και να δημιουργείτε, δεν γονατίζουμε, δεν παραδίδουμε την Ελλάδα των παιδιών μας, δεν φοβόμαστε δανειστές και εξουσιαστές, δεν συμβιβαζόμαστε. Θα σας τσακίσουμε. Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
«Μένουμε εμβρόντητοι διότι ο κ. Καπερνάρος έφυγε χωρίς ένα πολιτικό επιχείρημα. Δεν είχε πολιτικό επιχείρημα η τοποθέτησή του αλλά μόνο πίκρα, διότι δεν υποστηρίχθηκε στον προεκλογικό αγώνα του» δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο εκπρόσωπος του κόμματος, Τέρενς Κουίκ.
Ο Β.Καπερνάρος ανακοίνωσε την Πέμπτη την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί, υποστηρίζοντας ότι στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν βρήκε στήριξη ούτε από το κόμμα ούτε από συναδέλφους του βουλευτές, ούτε από τον Π. Καμμένο, στον οποίο καταλόγισε ότι «δεν έκανε ούτε μια κοινή εμφάνιση μαζί του».
Ο Β.Καπερνάρος υποστήριξε ότι «επί δύο χρόνια δεν δώσαμε το πολιτικό μας στίγμα», ενώ επέρριψε ευθύνες στον Π. Καμμένο για το εκλογικό αποτέλεσμα, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να ρίξει κανείς ευθύνες στη βάση της πυραμίδας, αλλά στην κορυφή».
Σε δηλώσεις του την Παρασκευή στο Star ο κ. Καπερνάρος επανέλαβε ότι δεν σκοπεύει να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραδώσει τη βουλευτική έδρα.
Η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση

Μετά την αποχώρηση του Β.Καπερνάρου και την υποψηφιότητα του Νότη Μαριά για το Ευρωκοινοβούλιο, οι ΑΝΕΛ έμειναν χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ- ΜΠΕ η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κόμματος θα γίνεται κατά περίπτωση και αφού προηγηθεί αναδιανομή καθηκόντων για την παρακολούθηση του έργου των υπουργείων, αλλά και των κοινοβουλευτικών επιτροπών, ενώ από το φθινόπωρο θα οριστούν οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.
Συγκεκριμένα, σε κάθε νομοσχέδιο, είτε στην Ολομέλεια, είτε αργότερα στα θερινά τμήματα της Βουλής, θα ορίζονται κατά περίπτωση δύο βουλευτές, που θα ασκούν χρέη κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
karfitsa.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template