Ναι ,βεβαια ολοι γνωριζετε πως να φτιαξετε μια μακαροναδα με σαλτσα τοματας .Αυτο που θα ηθελα ειναι να σας παραθεσω ειναι μικρες συμβουλες για να βελτιωσετε την μαγειρικη σας.
Ο master chef Willie ,καλη του ωρα,μου ελεγε ,χαρακτηριστικα, πως οταν πας για να φτιαξεις σαλτσα τοματας χρειαζεσαι δυνατη φωτια και ξεσκεπαστη κατσαρολα για να γινει το απαραιτητο'reduire' η μειωση δηλαδη των υγρων.
Η σαλτσα ειναι ετοιμη οταν μπορει να σταθει στην κοψη του μαχαιριου.
Aλλα tips:βραζουμε τα ζυμαρικα σε αφθονο νερο.
Τα μπαχαρικα λατα την διαρκεια του τσιγαρισματος. Παρολο που ειναι ενα 20λεπτο γευμα απαιτει και αυτο την φροντιδα και προσοχη που του αρμοζει. .. .
Με εκτιμηση
chef dimitris dimitri45661@gmail.com
0 comments:
Πείτε μας την γνώμη σας
Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !